Fletcher Hotel De Witte Brug

Fletcher Hotel De Witte Brug

4.1 reviewscore • 9 reviews
J

Slecht

Er waren veel onderhoudswerkzaamheden die gewoon werden verwaarloosd. We kregen een slechte kamer en een badkamer waarin je liever niet wilt douchen. Voor de koffie werden er onhandige papieren bekers gebruikt. Verder waren er gordijnen die er oud uitzagen. Het is het laatste wat ik zou aanraden om hier een kamer te boeken. Bovendien kun je hier ook niet lekker eten.

Jansen 2 dec 2022
Reageer
J

Heel leuk en gezellig gehad

Onze ervaring met dit hotel was positief, maar er zijn wel enkele minpunten. Er was geen koelkast, maar dat is bij de meeste Fletcher hotels niet aanwezig. Het hotel zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken en iets moderner mogen zijn, maar het was netjes en schoon. Het hotel heeft een leuk zwembadje. Het ontbijt was goed verzorgd met diverse keuzes zoals croissantjes, broodjes, fruit, yoghurt, ei, spek en nog veel meer.

J.J. 30 aug 2022
Reageer
R

Leuke tijd

De eerder geschreven negatieve reviews over het gebrek aan een waterkoker en koffie waren ook bij ons niet van toepassing. Een koelkast ontbrak, maar dat is niet uniek voor dit hotel, aangezien andere Fletchers hotels dit ook niet hebben. Als er iets op te merken valt, is het dat het hotel wel een modernere uitstraling zou mogen hebben. Voor de rest ziet alles er piekfijn uit en kun je ook nog lekker zwemmen. Bovendien kun je bij dit hotel genieten van een heerlijk ontbijt en worden andere zaken keurig opgepakt.

Romana 12 aug 2022
Reageer
M

Grote groep

We hadden goed contact met de mensen van dit hotel. Wij waren met een grote groep en hebben een speciale ontbijttafel opgezet, zodat iedereen kon aanschuiven. Ze hielden ook perfect rekening met allergieën van een paar mensen uit ons gezelschap. Iedereen was dan ook tevreden met hun verblijf bij Fletcher De Witte Brug. Je kunt hier prima heen met een grote groep. Niks geen klachten gehoord over de kamers of iets dergelijks. We hebben allemaal een gezellige tijd beleefd.

Martijn 12 mei 2022
Reageer
I

Vakantie in Lekkerkerk

Op vakantie in Lekkerkerk.. Dat is niet het eerste waar je aan denkt, maar toch hebben wij het gedaan. Wij verbleven bij Fletcher Hotel De Witte Brug. Het personeel was erg vriendelijk zonder informeer te zijn. Dat was erg prettig. Wel redelijk verouderde kamers en de douche liep niet helemaal goed door. Daar in tegen wel grote kamers. Zolang het personeel maar vriendelijk is, dan zijn wij al snel tevreden en dat waren ze zeker!

Irma 27 apr 2022
Reageer
P

Geen EURO 100 waard

Een piepkleine kamer waarin je nauwelijks kunt bewegen. Er was geen koelkast, geen waterkoker en ook geen kluisje aanwezig. De schroten hadden een vieze bruine laag, maar de badkamer was wel netjes. Op het plafond waren duidelijk schimmels zichtbaar. Ook de vloerbedekking was niet schoon en het restaurant serveerde geen smakelijk eten. Het zou beter zijn als dit hotel ofwel gesloten wordt ofwel een grondige renovatie ondergaat. Het is absoluut geen goede optie om een kamer te huren voor 100 euro. Zeer teleurstellend.

Peter 4 dec 2021
Reageer
O

Wij komen nog een keertje terug bij deze Fletcher

Het hotel waar we verbleven was iets ouder, maar het ligt dicht bij het centrum van Lekkerkerk.
Onze kamer was groot en had een nette badkamer en toilet. Helaas lag er nog tapijt op de vloer, wat niet hygiënisch is. Ontbijt werd op onze kamer geserveerd omdat het restaurant niet in gebruik was, maar dit was goed geregeld.

Onno Klein 21 aug 2021
Reageer
L

Weer opnieuw

Als je naar het hotel kijkt, krijg je meteen een koloniale indruk. Het gebouw is bereikbaar via het centrum van Lekkerkerk. We kregen een zeer ruime kamer met een hygiënische badkamer en toilet. Het feit dat de vloerbedekking tapijt is, mag wel veranderen. Tapijt geeft namelijk geen nette uitstraling. Het ontbijt werd bij ons op de kamer gebracht, omdat het restaurant niet geopend was. Verder was alles goed.

Lionel 9 aug 2021
Reageer
F

Niets te klagen

Voor ons was het een leuke fietstocht van Dordrecht naar Fletcher Hotel, gelegen in Lekkerkerk. Met de coronaregels waren we benieuwd naar de ervaring. Maar eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het boven verwachting was. Ons eten werd bijvoorbeeld keurig op onze kamer bezorgd en er is niets aan het toeval overgelaten met betrekking tot de coronaregels. We zijn zeer tevreden hierover!

Fam Lodewijk 28 apr 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Lekkerkerk.

Over Fletcher Hotel De Witte Brug

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug is een 4-sterren hotel, gelegen aan Kerkweg 138 te Lekkerkerk. Het hotel beschikt over 49 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, buitenzwembad, sauna, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Wereldmuseum, Euromast en Diergaarde Blijdorp.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Lekkerkerk, Zuid-Holland
  • https://www.hoteldewittebrug.nl
  • info@hoteldewittebrug.nl