Hotel

Fletcher Hotel De Witte Brug

Lekkerkerk, Zuid-Holland

2 reviews
100% positief

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug is een 4-sterren hotel, gelegen aan Kerkweg 138 te Lekkerkerk. Het hotel beschikt over 49 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, buitenzwembad, sauna, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Wereldmuseum, Euromast en Diergaarde Blijdorp.

Fletcher Hotel De Witte Brug is van alle hotels omstreeks Lekkerkerk de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel De Witte Brug


Reviews (2)

 • M

  Grote groep

  We hadden goed contact met de mensen van dit hotel. Wij waren met een grote groep en hebben een speciale ontbijttafel opgezet, zodat iedereen kon aanschuiven. Ze hielden ook perfect rekening met allergieën van een paar mensen uit ons gezelschap. Iedereen was dan ook tevreden met hun verblijf bij Fletcher De Witte Brug. Je kunt hier prima heen met een grote groep. Niks geen klachten gehoord over de kamers of iets dergelijks. We hebben allemaal een gezellige tijd beleefd.

  Martijn 12 mei 2022

 • I

  Vakantie in Lekkerkerk

  Op vakantie in Lekkerkerk.. Dat is niet het eerste waar je aan denkt, maar toch hebben wij het gedaan. Wij verbleven bij Fletcher Hotel De Witte Brug. Het personeel was erg vriendelijk zonder informeer te zijn. Dat was erg prettig. Wel redelijk verouderde kamers en de douche liep niet helemaal goed door. Daar in tegen wel grote kamers. Zolang het personeel maar vriendelijk is, dan zijn wij al snel tevreden en dat waren ze zeker!

  Irma 27 apr 2022