Fletcher Hotel De Witte Brug

Fletcher Hotel De Witte Brug

4.5 reviewscore • 4 reviews
J

Heel leuk en gezellig gehad

Onze ervaring met het hotel was over het algemeen positief, hoewel we enkele minpunten hebben geconstateerd die ook in eerdere reacties genoemd worden, zoals geen waterkoker of koffie op de kamer. Wij hebben wel een thee, koffie, waterkoker op onze kamer gevonden. Er was geen koelkast, maar dat is bij de meeste Fletcher hotels niet aanwezig. Het hotel zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken en iets moderner mogen zijn, maar het was netjes en schoon. Het hotel heeft een leuk zwembadje. Het ontbijt was goed verzorgd met diverse keuzes zoals croissantjes, broodjes, fruit, yoghurt, ei, spek en nog veel meer.

J.J. 30 aug 2022
Reageer
M

Grote groep

We hadden goed contact met de mensen van dit hotel. Wij waren met een grote groep en hebben een speciale ontbijttafel opgezet, zodat iedereen kon aanschuiven. Ze hielden ook perfect rekening met allergieën van een paar mensen uit ons gezelschap. Iedereen was dan ook tevreden met hun verblijf bij Fletcher De Witte Brug. Je kunt hier prima heen met een grote groep. Niks geen klachten gehoord over de kamers of iets dergelijks. We hebben allemaal een gezellige tijd beleefd.

Martijn 12 mei 2022
Reageer
I

Vakantie in Lekkerkerk

Op vakantie in Lekkerkerk.. Dat is niet het eerste waar je aan denkt, maar toch hebben wij het gedaan. Wij verbleven bij Fletcher Hotel De Witte Brug. Het personeel was erg vriendelijk zonder informeer te zijn. Dat was erg prettig. Wel redelijk verouderde kamers en de douche liep niet helemaal goed door. Daar in tegen wel grote kamers. Zolang het personeel maar vriendelijk is, dan zijn wij al snel tevreden en dat waren ze zeker!

Irma 27 apr 2022
Reageer
O

Wij komen nog een keertje terug bij deze Fletcher

Het hotel waar we verbleven was iets ouder, maar het ligt dicht bij het centrum van Lekkerkerk.
Onze kamer was groot en had een nette badkamer en toilet. Helaas lag er nog tapijt op de vloer, wat niet hygiënisch is. Ontbijt werd op onze kamer geserveerd omdat het restaurant niet in gebruik was, maar dit was goed geregeld.

Onno Klein 21 aug 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2023 in de omgeving van Lekkerkerk.

Over Fletcher Hotel De Witte Brug

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug is een 4-sterren hotel, gelegen aan Kerkweg 138 te Lekkerkerk. Het hotel beschikt over 49 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, buitenzwembad, sauna, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Wereldmuseum, Euromast en Diergaarde Blijdorp.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Lekkerkerk, Zuid-Holland