Fletcher Hotel De Wageningsche Berg

Fletcher Hotel De Wageningsche Berg

4.7 reviewscore • 3 reviews
N

Absoluut de moeite waard

Prachtige locatie en een schitterend hotel. We werden heel vriendelijk ontvangen bij de receptie en onze kamer zag er perfect uit. Wij hebben niet gebruik gemaakt van de wellness faciliteiten, maar wel van de sportruimte. Dit is een kleine ruimte met fitnessapparatuur. Wel genoeg om je even goed in het zweet te werken. Het restaurant en terras zijn ook erg mooi en het eten was heerlijk. In de omgeving valt genoeg te doen. Dit kun je ook vragen aan het hotelpersoneel, ze hebben ongetwijfeld een paar leuke tips voor je, net als dat ze voor ons hadden.

Nadia 17 jun 2022
Reageer
S

Mooie locatie

Ik ben zeer tevreden over dit hotel. Wij hadden een prachtig uitzicht over de rivier en het ligt op een hele mooie locatie. Je kunt hier in de omgeving heel goed wandelen. De rivier en bossen liggen allemaal op loopafstand. Het hotel ligt praktisch al in het bos. Je kunt er zelfs fietsen huren en er zijn welness faciliteiten aanwezig. Voor de wellness moet je wel extra betalen en het was jammer dat het niet bij de prijs inbegrepen zat. Hier heb ik dus ook geen gebruik van gemaakt. Ik heb wel gesport in de fitnessruimte en dat zag er allemaal goed uit.

Sita 21 mei 2022
Reageer
I

Nieuw hotel

Dit zag eruit als een nieuw hotel, erg modern. Dit zag je ook terug in de kamer, alles nieuw en netjes. Zag er echt goed en verzorgd uit! De badkamer was ook helemaal schoon en zag er echt goed uit. Er is zelfs een klein sportschooltje en sauna. Het hotel bevindt zich in een natuurrijke omgeving, aan de rivier. Je hebt genoeg te ontdekken in dit gebied. Heel veel kleine en leuke dorpjes, waar je anders nooit komt. Wij waren al wel bekend in Wageningen, dus zijn we de Nederrijn overgestoken en daar op ontdekkingstocht gegaan. Volgende keer willen we de Veluwe kant op, want daar zijn we nog nooit geweest.

Ingrid 20 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van juni 2023 in de omgeving van Wageningen.

Over Fletcher Hotel De Wageningsche Berg

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg is een 4-sterren hotel, gelegen aan Generaal Foulkesweg 96 te Wageningen. Het hotel beschikt over 108 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Ouwehands Dierenpark, Burgers' Zoo en Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Wageningen, Gelderland
  • https://www.hoteldewageningscheberg.nl
  • info@hoteldewageningscheberg.nl