Fletcher Hotel De Wageningsche Berg

Fletcher Hotel De Wageningsche Berg

3.1 reviewscore • 9 reviews
p

dit hotel kan je beter overslaan

De omgeving is mooi maar het hotel een nachtmerrie.

Wij hadden een hotelkamer met jacuzzi, echter was deze waardeloos schoongemaakt. Tijdens het aanzetten van de jacuzzi veranderde het in een kom ontbijtgranen, er kwam zo veel gore prut uit de jets dat alles gelijk uitgezet hebben en gebeld hebben. Volgende dag roomservice geweest en hebben het weggespoelt met de douchekop.... niets schoongemaakt of wat dan ook.

Dag 3 overgezet naar een nieuwe kamer met andere jacuzzi maar ook hier schimmel in de badkamer, vieze gore prut uit de jacuzzi. Nogmaals aangegeven dat het gewoon smerig is. Uit eindelijk zelf alles schoongemaakt om toch nog een beetje vakantie te hebben..

Eten is er vreselijk, ze hebben bijna alleen maar vegan rotzooi. Het eten is tevens erg weinig voor de hoofdprijs wat je betaald.

Uiteindelijk waren wij zodanig ontevreden dat wij om compensatie gevraagd hebben omdat wij 3 dagen onze jacuzzi niet konden gebruiken maar wel de kamer daaevoor geboekt hebben. Ik zou een mail moeten sturen naar hun en dan zou het opgelost worden

Ondertussen ben ik 3 mails verder en krijg je gewoon geen antwoord. Heel erg kinderachtig...

Mijn advies : ga hier niet naar toe, hygiëne kennen zij niet, eten is niet te doen en personeel is alles behalve vriendelijk behalve 1 dame achter de receptie.

patrick 13 sep 2023
Reageer
H

Niet gaan

Het hotel heeft een prachtige locatie, en het personeel is vriendelijk. Helaas houdt het daar ook wel op. De kamer was helemaal niet netjes, vooral de badkamer was teleurstellend met een beschimmelde douche. Het laken op het bed vertoonde gaten en het koffieapparaat was als een souvenir daar. De handdoeken hadden vlekken, waardoor je het helemaal niet zou willen gebruiken. Er was zelfs een handdoek met gaten. Bovendien kreeg je maar één handdoek per persoon, wat helemaal niet kan. Als je 's avonds hebt gedoucht, is het niet mogelijk om de volgende dag op te frissen. Ik heb helemaal niet genoten.

Hilda 22 apr 2023
Reageer
w

We gaan er weer naar toe!

De omgeving is prachtig, het hotel is mooi en het uitzicht is alles wat je nodig hebt. Het personeel maakt in zijn geheel een vriendelijke indruk, met maar een rotte appel ertussen. Een dame met half lang zwart haar die we tegenkwamen tijdens het ontbijt op de eerste dag was opmerkelijk. We waren erg onder de indruk van haar aangename en gezellige persoonlijkheid. We hadden een geweldig gesprek en haar vriendelijkheid was op het lijf geschreven. Helaas deed de jacuzzi op onze kamer het niet, maar als tegemoetkoming kregen we gratis toegang tot de fantastische mini-wellnessfaciliteiten beneden. Dit hotel zou ik eenieder aanbevelen! Het is echter belangrijk om een kamer te boeken met uitzicht op de Rijn, anders kun je je wellicht vervelen.

wiel 22 feb 2023
Reageer
L

Nette omgeving, aan te raden

Pluspunt: De omgeving is prachtig en onze kamer was licht en modern. De vloer was netjes schoongemaakt en aan het drogen, waardoor het erg schoon aanvoelde. We hadden deze locatie geboekt met de Albert Heijn-actie, inclusief een driegangen diner en ontbijt, en dat viel reuze mee. Sommige medewerkers deden erg hun best om de gasten te bedienen, terwijl anderen duidelijk nog veel moeten leren.

Negatief: We moesten zelf uitzoeken hoe alles werkte, waar we konden eten en op welk tijdstip. Bij het inchecken had het personeel niet echt zin om het voor de zoveelste keer uit te leggen.

L. Van Veen 31 okt 2022
Reageer
N

Absoluut de moeite waard

Prachtige locatie en een schitterend hotel. We werden heel vriendelijk ontvangen bij de receptie en onze kamer zag er perfect uit. Wij hebben niet gebruik gemaakt van de wellness faciliteiten, maar wel van de sportruimte. Dit is een kleine ruimte met fitnessapparatuur. Wel genoeg om je even goed in het zweet te werken. Het restaurant en terras zijn ook erg mooi en het eten was heerlijk. In de omgeving valt genoeg te doen. Dit kun je ook vragen aan het hotelpersoneel, ze hebben ongetwijfeld een paar leuke tips voor je, net als dat ze voor ons hadden.

Nadia 17 jun 2022
Reageer
J

Verschrikkelijk

Ik heb gebruik gemaakt van een aanbieding via Social Deal, waarbij ik €10 extra moest betalen vanwege het feit dat het een 4-sterren hotel is. Helaas kon ik aan niets merken dat het ging om een 4-sterren hotel. De afstandsbediening van de televisie werkte niet en batterijklepje miste ook nog. Bij het omruilen van de afstandsbediening bleek het probleem niet te zijn opgelost. Het ontbijt was niet wat het wezen moest, er was geen rosbief of fricandeau en een spiegelei kon niet voor elkaar gekregen worden. Er was weinig keus voor wat betreft broodsoorten. Kortom, ik boek nooit meer een kamer bij dit hotel.

Jan van den Berg 10 jun 2022
Reageer
S

Mooie locatie

Ik ben zeer tevreden over dit hotel. Wij hadden een prachtig uitzicht over de rivier en het ligt op een hele mooie locatie. Je kunt hier in de omgeving heel goed wandelen. De rivier en bossen liggen allemaal op loopafstand. Het hotel ligt praktisch al in het bos. Je kunt er zelfs fietsen huren en er zijn welness faciliteiten aanwezig. Voor de wellness moet je wel extra betalen en het was jammer dat het niet bij de prijs inbegrepen zat. Hier heb ik dus ook geen gebruik van gemaakt. Ik heb wel gesport in de fitnessruimte en dat zag er allemaal goed uit.

Sita 21 mei 2022
Reageer
I

Nieuw hotel

Dit zag eruit als een nieuw hotel, erg modern. Dit zag je ook terug in de kamer, alles nieuw en netjes. Zag er echt goed en verzorgd uit! De badkamer was ook helemaal schoon en zag er echt goed uit. Er is zelfs een klein sportschooltje en sauna. Het hotel bevindt zich in een natuurrijke omgeving, aan de rivier. Je hebt genoeg te ontdekken in dit gebied. Heel veel kleine en leuke dorpjes, waar je anders nooit komt. Wij waren al wel bekend in Wageningen, dus zijn we de Nederrijn overgestoken en daar op ontdekkingstocht gegaan. Volgende keer willen we de Veluwe kant op, want daar zijn we nog nooit geweest.

Ingrid 20 apr 2022
Reageer
H

Valt heel erg tegen

De administratie van dit hotel laat te wensen over, het personeel is arrogant en maken opmerkingen die niet prettig zijn, en de kamers zijn niet schoon. We kregen een kamer toegewezen met een doorgezakt matras en vieze urine-, bloed- en andere vlekken. Gelukkig kregen we een andere kamer aangeboden, maar hiervoor hebben ze zich helemaal niet verontschuldigd.

We hebben vaak in Fletcher hotels verbleven en dit kennen we gelukkig niet. Ik heb een e-mail naar de Fletcher organisatie gestuurd, maar tot nu toe geen response. Ik vind dat ze hierdoor de klachten van hun gasten niet serieus nemen.

Hannie 30 okt 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Wageningen.

Over Fletcher Hotel De Wageningsche Berg

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg is een 4-sterren hotel, gelegen aan Generaal Foulkesweg 96 te Wageningen. Het hotel beschikt over 108 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Ouwehands Dierenpark, Burgers' Zoo en Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Wageningen, Gelderland
  • https://www.hoteldewageningscheberg.nl
  • info@hoteldewageningscheberg.nl