Fletcher Hotel De Wageningsche Berg

Fletcher Hotel De Wageningsche Berg

3.4 reviewscore • 5 reviews
L

Geen koffie

Dit is nu de derde keer dat ik hier kom en tweede negatieve ervaring. Zondagmiddag, heerlijk weer, terras staat vol tafels en stoelen. Buiten is er nog geen butler service dus zelf naar binnen om koffie te halen! Nee doen we niet……mag het dan is kartonnen bekertjes? Neee doen we niet! Ja maar de meneer voor mij krijgt wel koffie en thee mee? Nee doen we niet! Nou dan graag ik gewone kopjes dan breng ik ze weer terug? Nee doe we niet! Ja maar, ja maar ……. Nee doen we niet. Punt!

Waarom de twee mannen met een donkere huidskleur wel koffie en thee meekregen en ik niet is me een raadsel en kreeg ook geen uitleg, dat deed ze niet!

Liesbeth 10 mrt 2024
Reageer
p

dit hotel kan je beter overslaan

De omgeving is mooi maar het hotel een nachtmerrie.

Wij hadden een hotelkamer met jacuzzi, echter was deze waardeloos schoongemaakt. Tijdens het aanzetten van de jacuzzi veranderde het in een kom ontbijtgranen, er kwam zo veel gore prut uit de jets dat alles gelijk uitgezet hebben en gebeld hebben. Volgende dag roomservice geweest en hebben het weggespoelt met de douchekop.... niets schoongemaakt of wat dan ook.

Dag 3 overgezet naar een nieuwe kamer met andere jacuzzi maar ook hier schimmel in de badkamer, vieze gore prut uit de jacuzzi. Nogmaals aangegeven dat het gewoon smerig is. Uit eindelijk zelf alles schoongemaakt om toch nog een beetje vakantie te hebben..

Eten is er vreselijk, ze hebben bijna alleen maar vegan rotzooi. Het eten is tevens erg weinig voor de hoofdprijs wat je betaald.

Uiteindelijk waren wij zodanig ontevreden dat wij om compensatie gevraagd hebben omdat wij 3 dagen onze jacuzzi niet konden gebruiken maar wel de kamer daaevoor geboekt hebben. Ik zou een mail moeten sturen naar hun en dan zou het opgelost worden

Ondertussen ben ik 3 mails verder en krijg je gewoon geen antwoord. Heel erg kinderachtig...

Mijn advies : ga hier niet naar toe, hygiëne kennen zij niet, eten is niet te doen en personeel is alles behalve vriendelijk behalve 1 dame achter de receptie.

patrick 13 sep 2023
Reageer
N

Absoluut de moeite waard

Prachtige locatie en een schitterend hotel. We werden heel vriendelijk ontvangen bij de receptie en onze kamer zag er perfect uit. Wij hebben niet gebruik gemaakt van de wellness faciliteiten, maar wel van de sportruimte. Dit is een kleine ruimte met fitnessapparatuur. Wel genoeg om je even goed in het zweet te werken. Het restaurant en terras zijn ook erg mooi en het eten was heerlijk. In de omgeving valt genoeg te doen. Dit kun je ook vragen aan het hotelpersoneel, ze hebben ongetwijfeld een paar leuke tips voor je, net als dat ze voor ons hadden.

Nadia 17 jun 2022
Reageer
S

Mooie locatie

Ik ben zeer tevreden over dit hotel. Wij hadden een prachtig uitzicht over de rivier en het ligt op een hele mooie locatie. Je kunt hier in de omgeving heel goed wandelen. De rivier en bossen liggen allemaal op loopafstand. Het hotel ligt praktisch al in het bos. Je kunt er zelfs fietsen huren en er zijn welness faciliteiten aanwezig. Voor de wellness moet je wel extra betalen en het was jammer dat het niet bij de prijs inbegrepen zat. Hier heb ik dus ook geen gebruik van gemaakt. Ik heb wel gesport in de fitnessruimte en dat zag er allemaal goed uit.

Sita 21 mei 2022
Reageer
I

Nieuw hotel

Dit zag eruit als een nieuw hotel, erg modern. Dit zag je ook terug in de kamer, alles nieuw en netjes. Zag er echt goed en verzorgd uit! De badkamer was ook helemaal schoon en zag er echt goed uit. Er is zelfs een klein sportschooltje en sauna. Het hotel bevindt zich in een natuurrijke omgeving, aan de rivier. Je hebt genoeg te ontdekken in dit gebied. Heel veel kleine en leuke dorpjes, waar je anders nooit komt. Wij waren al wel bekend in Wageningen, dus zijn we de Nederrijn overgestoken en daar op ontdekkingstocht gegaan. Volgende keer willen we de Veluwe kant op, want daar zijn we nog nooit geweest.

Ingrid 20 apr 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Wageningen.

Over Fletcher Hotel De Wageningsche Berg

Er zijn 5 reviews geschreven over Fletcher Hotel De Wageningsche Berg op Reviews.nl. Met een 3.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Wageningen, Gelderland
  • https://www.hoteldewageningscheberg.nl
  • info@hoteldewageningscheberg.nl