Fletcher Hotel De Scheperskamp

Fletcher Hotel De Scheperskamp

3.3 reviewscore • 3 reviews
I

Renovatie is zeker nodig

Ik ben het helemaal eens met de review van Lucas. De omgeving is werkelijk prachtig, maar het hotel is aan een renovatie toe. Dat is ook de reden waarom ik 3 sterren geef. Ik had gehoord dat het in oktober gerenoveerd gaat worden. Na de renovatie zal ik ongetwijfeld 5 sterren waard zijn. Ik ga dan zeker terug komen, want in de omgeving valt nog veel te ontdekken. Veel pittoreske dorpjes, ik houd er gewoon van. Fietsen, wandelen, een kasteel bezoeken. Je kunt hier van alles doen.

Inge 27 mei 2022
Reageer
L

Verbouwing nodig

Het hotel heeft wel een verbouwing nodig. Vloerbedekking is zeker aan vervanging toe. Wel een leuke dag gehad in Lochem en omstreken. Wij zijn naar Landgoed de Wiersse geweest en hebben wat gegeten in een restaurantje in Lochem. De omgeving is hier erg mooi. Ik denk niet dat wij nog een keer naar ditzelfde hotel zullen terugkeren, maar voor de omgeving willen wij wel zeker terugkeren. We zitten te denken om de volgende keer naar het Fletcher hotel in Zutphen te gaan, want doorgaans zijn wij wel heel tevreden met Fletcher hotels. Aan Fletcher hotel De Scheperskamp mag nog wel wat gebeuren. Het terras daar in tegen is wel erg gezellig.

Lucas 19 apr 2022
Reageer
V

Lekker in de bossen

De locatie van het hotel is idyllisch, aan de rand van Lochem in een groene omgeving. De kamers zijn ruim en voorzien van comfortabele bedden. Er is een ventilator aanwezig in de kamer, maar geen airconditioning. Tijdens ons verblijf was het overdag ongeveer 20 graden Celsius, waardoor het in de kamer aan de warme kant was. Dit kan een probleem zijn tijdens hete dagen. Een ander minpunt is dat de kamers tijdens een meerdaags verblijf niet worden schoongemaakt, tenzij je hier specifiek om vraagt. Volgens de receptionist heeft dit te maken met het einde van de schoolvakanties, waardoor er niet voldoende studenten/scholieren beschikbaar zijn om de kamers schoon te maken. Dit is een verwachting die niet aan de normen van een 4-sterren hotel voldoet.

Van der West 3 sep 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2023 in de omgeving van Lochem.

Over Fletcher Hotel De Scheperskamp

Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp is een 4-sterren hotel, gelegen aan Paasberg 3 te Lochem. Het hotel beschikt over 50 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, BBQ mogelijkheden, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad, darts en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Natuurgebied de Paasberg, Kasteel Ruurlo en Klimbos Achterhoek.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Lochem, Gelderland