Hotel

Fletcher Hotel De Scheperskamp

Lochem, Gelderland

2 reviews
100% neutraal

Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp is een 4-sterren hotel, gelegen aan Paasberg 3 te Lochem. Het hotel beschikt over 50 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, BBQ mogelijkheden, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad, darts en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Natuurgebied de Paasberg, Kasteel Ruurlo en Klimbos Achterhoek.

Fletcher Hotel Paasberg is van alle hotels omstreeks Lochem de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel Paasberg


Reviews (2)

 • I

  Renovatie nodig

  Ik ben het helemaal eens met de review van Lucas. De omgeving is werkelijk prachtig, maar het hotel is aan een renovatie toe. Dat is ook de reden waarom ik 3 sterren geef. Ik had gehoord dat het in oktober gerenoveerd gaat worden. Na de renovatie zal ik ongetwijfeld 5 sterren waard zijn. Ik ga dan zeker terug komen, want in de omgeving valt nog veel te ontdekken. Veel pittoreske dorpjes, ik houd er gewoon van. Fietsen, wandelen, een kasteel bezoeken. Je kunt hier van alles doen.

  Inge 27 mei 2022

 • L

  Verbouwing nodig

  Het hotel heeft wel een verbouwing nodig. Vloerbedekking is zeker aan vervanging toe. Wel een leuke dag gehad in Lochem en omstreken. Wij zijn naar Landgoed de Wiersse geweest en hebben wat gegeten in een restaurantje in Lochem. De omgeving is hier erg mooi. Ik denk niet dat wij nog een keer naar ditzelfde hotel zullen terugkeren, maar voor de omgeving willen wij wel zeker terugkeren. We zitten te denken om de volgende keer naar het Fletcher hotel in Zutphen te gaan, want doorgaans zijn wij wel heel tevreden met Fletcher hotels. Aan Fletcher hotel De Scheperskamp mag nog wel wat gebeuren. Het terras daar in tegen is wel erg gezellig.

  Lucas 19 apr 2022