Hotel

Fletcher Hotel De Reiskoffer

Bosschenhoofd, Noord-Brabant

2 reviews
100% positief

Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer is een 4-sterren hotel, gelegen aan Pastoor van Breugelstraat 45 te Bosschenhoofd. Het hotel beschikt over 56 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Waterspeelpark Splesj, Golfpark de Turfvaert en SnowWorld.

Van der Valk Hotel Breda is van alle hotels omstreeks Bosschenhoofd de beste keuze.

Bezoek Van der Valk Hotel Breda


Reviews (2)

 • Daniel P.

  De Reiskoffer

  De Reiskoffer is een gezellig hotel. Dat was gelijk duidelijk bij aankomst. Je kunt gratis parkeren en er was ook voldoende parkeergelegenheid. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. We hadden een zeer ruime kamer, waar we heel tevreden over waren. Alles wat netjes en alles was schoon. We hadden een televisie op de kamer en een tafeltje. Het restaurant en het terras zijn erg gezellig. Het eten en de bediening was ook goed.

  De omgeving is net als het hotel ook mooi. Je kunt de omgeving mooi verkennen met de fiets maar ook te voet. Roosendaal en Breda zijn leuke steden om te bezoeken. Wat zuidelijker vind je de Rucphense Bossen, waar je heel leuk kunt wandelen. Wij hebben twee leuke dagen gehad en wij gaan zeker nog een keer terugkomen naar De Reiskoffer. Een erg leuke tijd gehad.

  Daniel P. 26 jun 2022

 • Ria

  Vriendelijk personeel

  Heel gastvrij personeel bij Fletcher Hotel De Reiskoffer. We werden vriendelijk ontvangen bij de receptie en tijdens het ontbijt en diner waren ze ook erg vriendelijk. Dat maakt je verblijf toch net even wat beter. De wifi kregen we helaas niet aan de praat. We hadden een mooie kamer en we hebben heerlijk geslapen. De omgeving is landelijk en bosrijk. Je kunt hier dan ook heerlijk wandelen en fietsen. Je kunt fietsen huren bij het hotel. Dit hebben wij niet gedaan maar we zijn van plan dit nog wel een keer te doen.

  Ria 2 mei 2022