Fletcher Hotel De Reiskoffer

Fletcher Hotel De Reiskoffer

4.5 reviewscore • 2 reviews
M

Boven verwachting goed

De omgeving is lekker rustig en je kunt heerlijk wandelen in het nabijgelegen bos. Onze hotelkamer was groot, met een heerlijk bad. Er is ook een gezellig bar in het hotel aanwezig, waar een fijne sfeer hangt. Geen klachten over het personeel, dus dat is ook goed. Wat boven verwachting was, was het ontbijtbuffet. Er was een ruimte keuze aan lekkernijen en we hebben er erg van genoten. Nog wel iets om rekening mee te houden is dat de hotelkamers zich in een apart gebouw bevinden naast het hoofdgebouw.

Marie 31 mrt 2023
M

100% eens met deze review!
Genieten kan je zeker hier in de buurt van het hotel. Bosrijk waar je goed kunt wandelen. Is nu wel erg warm trouwens maar gelukkig heeft het hotel airco.

Marjan 25 jun 2023
R

Vriendelijk personeel

Heel gastvrij personeel bij Fletcher Hotel De Reiskoffer. We werden vriendelijk ontvangen bij de receptie en tijdens het ontbijt en diner waren ze ook erg vriendelijk. Dat maakt je verblijf toch net even wat beter. De wifi kregen we helaas niet aan de praat. We hadden een mooie kamer en we hebben heerlijk geslapen. De omgeving is landelijk en bosrijk. Je kunt hier dan ook heerlijk wandelen en fietsen. Je kunt fietsen huren bij het hotel. Dit hebben wij niet gedaan maar we zijn van plan dit nog wel een keer te doen.

Ria 2 mei 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Bosschenhoofd.

Over Fletcher Hotel De Reiskoffer

Er zijn 2 reviews geschreven over Fletcher Hotel De Reiskoffer op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Bosschenhoofd, Noord-Brabant
  • https://www.hoteldereiskoffer.nl
  • info@hoteldereiskoffer.nl