Fletcher Hotel De Kempen

Fletcher Hotel De Kempen

3.2 reviewscore • 5 reviews
N

Niet voor herhaling vatbaar

Het hotel blijkt tussen twee rijbanen in te liggen. Er is geen trottoir of zebrapad.
Wij hebben 10 minuten bij de receptie staan wachten, dame voor ons wachtte al langer. Ondertussen werden wij regelmatig aangekeken door personeel in het restaurant die niet even een collega attendeerde op de wachtende mensen bij de receptie. Nee men wendde snel het hoofd af.
Zelf bij het restaurant gaan staan wachten gaf uiteindelijk resultaat.
Kamer klein maar prima te doen. Laken van het bed bleek echter scheuren te bevatten. Er was geen föhn in de badkamer en de knop om het water van de douche open te draaien, daarvan ontbrak het indrukknopje wat het opendraaien bemoeilijken. Eenmaal water bleek er alleen koud water te zijn.
Een en ander gemeld, enkel reactie dat het hele hotel ook koud water had.
Klacht ingediend bij Fletcher, geen reactie!
Nog niet eerder zo'n slechte en teleurstellende ervaring gehad met Fletcher erg jammer!

N. Derickx 21 dec 2022
Reageer
A

Rioollucht kamer

Bij aankomst zien we in tegenstelling tot de website dat er een parkeergelegenheid is aan een drukke weg die je eerst moet oversteken om bij het Hotel te komen. Een zeer drukke provinciale weg die aan twee zijden van het Hotel ligt, dit is geheel niet zichtbaar op de foto's die te vinden zijn op de website.
Aardige mevrouw bij de receptie moest eerst van alles zoeken kon in 1e instantie onze boeking niet vinden en ons ook niet voorzien van een wandelroute, uiteindelijk wel gelukt. Kamer 003 werd onze hotelkamer.
Ze bleek alleen maar tot 17:30uur aanwezig te zijn en niet zoals vermeldt tot 23 uur.
Van 17:30uur tot 9:15 de volgende ochtend geen receptiemedewerkster maar mensen die van de keuken zijn, deze kunnen en mogen geen beslissingen nemen.
In de kamer aangekomen een rioollucht, achteraf afkomstig uit de badkamer.
Deur naar de kant van de provinciale weg stond wijd open bij 12 graden buiten temperatuur waardoor er veel lawaai en het koud was in de hotelkamer.
Op zoek naar verwarming die er niet blijkt te zijn, hoewel er een radiator in de badkamer hangt (koud) en blijft koud.

We gaan aan tafel, vriendelijk bediend door twee zeer jonge bedienden en we krijgen een menu met 4 keuze's die we thuis ook eten maar geen probleem want wij immers al twee dagen speciaal wildmenu geboekt en betaald. Zie bijlage dat het 25-jarig jubileum menu via de webite van het hotel te boeken is, dit hebben wij ook gedaan.
Helaas bleek dat onmogelijk dus wij elders wat lekkers gegeten, dit hebben wij ook netjes verteld aan de mannelijke bediende dat wij ook niet de volgende dag kwamen, helaas konden wij dit niet melden bij de receptie deze was onbemand.
Bij terugkomst dan maar het bed in om 21:30 want het is koud en maar tv aan, helaas, verder als 3 zenders en 2 buitenlandse zenders komen we niet, we kunnen ook de receptie niet bellen want er is geen telefoon aanwezig in de kamer ondanks dat dit wel zou moeten volgens de blauwe map.
De bedden zijn vreselijk zacht de matrassen liggen door ze zijn echt aan vervanging toe wil je een normale nachtrust ondervinden.
Volgende ochtend 2 hele handdoeken (1 per persoon) en een toiletmat in een vreselijke lucht kunnen douchen, deze was gelukkig heet.
Ontbijt , warme gedeelte mag warmer, maar was smakelijk en voldoende.
Klagen bij de receptie over de gang van zaken is niet mogelijk, dit kunnen wij doen bij de kok uit de keuken aangezien de receptie niet bemand is. Volgens haar komt de manager rond 9:15 vanuit Limburg en deze zal zodra hij er is naar onze kamer lopen.
Helaas om 9:45 nog steeds niemand gehoord dus even naar de receptie gelopen, de receptie is bemand en deze verteld dat hij vandaag niet komt omdat hij een cursus heeft.
Ze vonden het niet nodig om ons even op de hoogte te brengen dat hij niet zou komen.
Hij zou ons bellen in de middag, en deze meneer bleek bij navraag de heer Zwilling te zijn, telefoonnummer kregen wij niet, omdat zij het ook niet hadden.
Helaas konden wij wachten tot we ons wogen, maar een telefoontje is er niet geweest die dag.
Ondertussen maar het hoofdkantoor gebeld de klantenservice en mijn ongenoegen geuit en dat wij geen dag langer wensen te blijven ook omdat er vanuit Hotel de Kempen geen enkele poging wordt gedaan om een oplossing aan te dragen. De manager gaat met U overleggen.
Vandaar nu deze uitgebreide email om ons ongenoegen te uiten over miscommunicatie, geen gastmanschap vanuit het hotel en geen gevoel van genieten vanuit ons als hotelgasten.
Telefonisch contact met Fletcher hotels is praktisch onmogelijk, je mag alleen emailen want die kun je laten liggen.
En contact met Hotel de Kempen is zinloos Dhr Zwilling, manager is niet te bereiken en er worden geen telefoonnummers gegeven, volgens mij is dit een zakelijke telefoon.
Verder op de Hotelkamer 003
* geen telefoon aanwezig op de kamer
* geen aflegruimte in de kast
* grote kolom voor een bankje waar je je koffer op kan zetten, bijna niet te bereiken.
* TV met 3 a 4 zenders op 8m2 vanaf hoofdkussen, zonder verrekijker niet te zien
* geen verwarming
* geen receptie bemanning zoals beloofd in de blauwe map
* geen gezellige Bar om een drankje te doen
* ook met ramen en deuren dicht erg veel omgevingsgeluid

Kortom, het bovenstaande is een zichzelf respecterend Hotel concern naar onze mening onwaardig ongeacht de uit het hoofd geleerde en voorgezegde praatjes van Myrna Goosens bij Harry Mens en dat voor slechts een duizend of tien per keer.

Aad van de Noort 4 nov 2022
Reageer
K

Geen fietsverhuur

Wij overnachten vaker bij Fletcher hotels en normaal gesproken kun je ook e-bikes huren. Wij zijn hier zo gewend aangeraakt, dat we dit standaard erbij nemen. Ons leek het leuk om eens een dagje naar België te fietsen, maar tot onze verbazing kun je geen fietsen huren bij Hotel de Kempen. Erg jammer, want nu moeten we iets anders zoeken.

Katrien 3 jun 2022
Reageer
J

Bijzonder hotel

Weinig ruimte, omdat het hotel zich tussen twee wegen bevindt, maar wel leuk gedaan. Echt even iets anders. Als je kinderen hebt weet ik niet of dit het beste hotel is wat je kunt kiezen, maar ik heb er wel van genoten. Zo aan de weg, voelt wel een beetje Amerikaans aan en je zit ook zo in het buitenland. Het hotel ligt vlakbij Reusel, Bladel en Hapert. Als je nog wat verder rijdt kom je in Eersel, maar ik was toch de andere kant opgereden, haha. Arendonk, Turnhout of Beerse. Leuke plaatsjes, beide kanten van de grens wel. Je kunt zelfs naar Eindhoven of Antwerpen. Ik heb mij in ieder geval kostelijk vermaakt in dit bijzondere hotel.

Jurgen 28 mei 2022
Reageer
G

Hotel Belgische grens

Veel dichter kun je naar mijn weten niet bij de Belgische grens zitten, Fletcher Hotel De Kempen staat er bijna op. Een paar honderd meter lopen en je bent in België. Voorbij de grens in België heb je een heel mooi bos, waar je uren kunt wandelen. Dit hebben wij ook veelvuldig gedaan. Wij hebben dik een week in Fletcher Hotel De Kempen verbleven. De ligging van het hotel is heel bijzonder, want het ligt eigenlijk tussen de weg in. Dit hebben ze wel heel grappig gedaan en het is daardoor heel uniek. Je zal dan misschien verwachten dat je veel geluidsoverlast hebt, maar dit was gelukkig niet het geval.

Wij hadden een comfort tweepersoonskamer, die groot genoeg was om een week te verblijven. Eigenlijk van alle gemakken voorzien, een tv, comfortabel bed en een goede douche. De prijs was exclusief ontbijt, dus dat moesten we er nog zelf bij bestellen. Wel krijg je gratis wifi en kun je gratis parkeren, wat uiteraard erg fijn is als je langdurig blijft.

Er zijn niet veel voorzieningen in het hotel zelf, maar dat maakte voor ons niks uit. Wij kwamen alleen 's avonds thuis om te gaan slapen, verder waren wij de hele dag op pad. Er is zoveel te beleven in deze omgeving en wij hebben hier erg van genoten.

Gea en Bert 14 mei 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Reusel.

Over Fletcher Hotel De Kempen

Er zijn 5 reviews geschreven over Fletcher Hotel De Kempen op Reviews.nl. Met een 3.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Reusel, Noord-Brabant
  • https://www.hoteldekempen.nl
  • info@hoteldekempen.nl