Fletcher Hotel De Kempen

Fletcher Hotel De Kempen

4.00/5.00 • 3 reviews
K

Geen fietsverhuur

Wij overnachten vaker bij Fletcher hotels en normaal gesproken kun je ook e-bikes huren. Wij zijn hier zo gewend aangeraakt, dat we dit standaard erbij nemen. Ons leek het leuk om eens een dagje naar België te fietsen, maar tot onze verbazing kun je geen fietsen huren bij Hotel de Kempen. Erg jammer, want nu moeten we iets anders zoeken.

Katrien 3 jun 2022
Reageer
J

Bijzonder hotel

Weinig ruimte, omdat het hotel zich tussen twee wegen bevindt, maar wel leuk gedaan. Echt even iets anders. Als je kinderen hebt weet ik niet of dit het beste hotel is wat je kunt kiezen, maar ik heb er wel van genoten. Zo aan de weg, voelt wel een beetje Amerikaans aan en je zit ook zo in het buitenland. Het hotel ligt vlakbij Reusel, Bladel en Hapert. Als je nog wat verder rijdt kom je in Eersel, maar ik was toch de andere kant opgereden, haha. Arendonk, Turnhout of Beerse. Leuke plaatsjes, beide kanten van de grens wel. Je kunt zelfs naar Eindhoven of Antwerpen. Ik heb mij in ieder geval kostelijk vermaakt in dit bijzondere hotel.

Jurgen 28 mei 2022
Reageer
G

Hotel Belgische grens

Veel dichter kun je naar mijn weten niet bij de Belgische grens zitten, Fletcher Hotel De Kempen staat er bijna op. Een paar honderd meter lopen en je bent in België. Voorbij de grens in België heb je een heel mooi bos, waar je uren kunt wandelen. Dit hebben wij ook veelvuldig gedaan. Wij hebben dik een week in Fletcher Hotel De Kempen verbleven. De ligging van het hotel is heel bijzonder, want het ligt eigenlijk tussen de weg in. Dit hebben ze wel heel grappig gedaan en het is daardoor heel uniek. Je zal dan misschien verwachten dat je veel geluidsoverlast hebt, maar dit was gelukkig niet het geval.

Wij hadden een comfort tweepersoonskamer, die groot genoeg was om een week te verblijven. Eigenlijk van alle gemakken voorzien, een tv, comfortabel bed en een goede douche. De prijs was exclusief ontbijt, dus dat moesten we er nog zelf bij bestellen. Wel krijg je gratis wifi en kun je gratis parkeren, wat uiteraard erg fijn is als je langdurig blijft.

Er zijn niet veel voorzieningen in het hotel zelf, maar dat maakte voor ons niks uit. Wij kwamen alleen 's avonds thuis om te gaan slapen, verder waren wij de hele dag op pad. Er is zoveel te beleven in deze omgeving en wij hebben hier erg van genoten.

Gea en Bert 14 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van oktober 2022 in de omgeving van Reusel.

Over Fletcher Hotel De Kempen

Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen is een 3-sterren hotel, gelegen aan Turnhoutseweg 48 te Reusel. Het hotel beschikt over 34 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Bobbejaanland, Efteling en Safaripark Beekse Bergen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reusel, Noord-Brabant