Fletcher Hotel De Dikke Van Dale

Fletcher Hotel De Dikke Van Dale

3.7 reviewscore • 12 reviews
M

Fijn hotel met zeer vriendelijke medewerkers

We hebben erg genoten van ons verblijf in dit hotel.
Comfortabel ,mooie ligging,goede bedden en schone kamers.
Maar de medewerkers waren helemaal Top!
Zeer vriendelijk en behulpzaam
We komen in het najaar zeker terug om weer te fietsen in deze mooie omgeving.
De ,bij Fletcher gehuurde ,fietsen waren heel goed en werden ter plaatste op ,,maat" gemaakt.
We hebben heerlijke dagen gehad.

MHT Vermeulen Nieuwenhuij 12 jul 2023
Reageer
M

Ondermaats

Hoewel het bed in kamer 117 comfortabel was, was dit helaas het enige positieve aspect. Ik had me ontzettend verheugd op het genieten van de sauna, zoals vermeld op de accommodatiewebsite. Toen ik arriveerde, had ik de intentie om een reservering te maken voor de ochtend erop. Tot mijn teleurstelling kon ik echter geen reservering maken, omdat de sauna niet langer in gebruik was en binnenkort zou worden verwijderd. Het houdt hierbij op.

Mason 26 jan 2023
Reageer
T

Kan beter

Het ontbijt is uitstekend, maar de douches op de tweede verdieping kunnen verbeterd worden vanwege frequente drukverliesproblemen. Het slapen is comfortabel, maar de lunch is zowel in kwantiteit als prijs verre van bevredigend. Het komt ook voor dat je niet alles krijgt wat er op de verpakking staat vermeld! Gelieve hier rekening mee te houden en dit te respecteren!

Teun 1 dec 2022
Reageer
G

Kamers slordig

Het hotel is verouderd en vertoont gebreken op het gebied van hygiëne. Het lijkt erop dat de vloerbedekking in de gangen en kamers slordig is geïnstalleerd, zonder strak te zijn gespannen. De vloer in zowel de lift als in de lobby beneden plakt op verschillende plaatsen. De service in het restaurant laat te wensen over, aangezien de serveerster alleen Engels sprak en moeite had met het begrijpen van onze bestellingen. Ik zal hier niet nogmaals verblijven!

Gijs 1 nov 2022
Reageer
M

uiterst professioneel en beleefd

Wij hebben ons verblijf als aangenaam ervaren. Vooral de Poolse bediening in het restaurant was uiterst professioneel en beleefd. Helaas hadden we de pech om naast zeer rokerige buren te verblijven die de hele nacht hardnekkig hoestten, wat duidelijk te horen was in kamer 121. Deze gasten vonden het blijkbaar nodig om al om 6.00 uur 's ochtends op het balkon te beginnen met roken, luid hoesten en praten. De rook drong zelfs bij gesloten ramen ons appartement binnen, vermoedelijk via de tussendeur tussen kamer 119 en 121. Hoewel Fletcher aangeeft dat hun hotels rookvrij zijn, heb ik dit persoonlijk niet zo ervaren. Voor mij is het ook onacceptabel dat er gerookt wordt op het balkon dat grenst aan de kamer. Hoewel roken buiten op het terras is toegestaan, is dit niet altijd prettig voor niet-rokers. Het overwegen van het creëren van aparte rookruimten is wellicht een goed idee.

Mats 7 sep 2022
Reageer
M

Prijs voor de kamer te hoog

We hebben een schandalig hoge prijs betaald voor wat we uiteindelijk hebben gekregen. We hebben maar liefst 291 euro betaald voor een enkele overnachting voor twee personen, inclusief ontbijt. De kamer was ruim en had een klassieke uitstraling, maar er ontbraken enkele essentiële voorzieningen, zoals airconditioning en een koelkast. Bovendien waren er slechts drie stopcontacten, waarvan er één naast het bed was, één bij de ingang en één in de badkamer. Dit werd geadverteerd als een "comfort" kamer, maar ik durf me niet voor te stellen hoe de "standaard" kamer er dan uitziet. De badkamer was ouderwets, maar functioneel. Helaas kregen we twee eenpersoonsbedden in plaats van het tweepersoonsbed dat we hadden gevraagd. Het ontbijt was echter wel in orde. Over het algemeen vond ik de prijs voor de kamer die ik kreeg veel te hoog. Ik ben van mening dat het hooguit de helft had mogen kosten.

Max 13 aug 2022
Reageer
F

Goede locatie

Hotel De Dikke Van Dale ligt in het plaatsje Sluis, vlakbij de Belgische grens. Het is daarom ook erg leuk om even een kijkje bij de buren te nemen. In België heb je leuke kustplaatjes om te bezoeken. Dat kun je prima doen vanuit dit hotel. Met de auto ben je zo waar je moet wezen. Ik vind het dan ook fijner om in een Nederlands hotel te zitten, dan dat je in een Belgisch hotel zit. Het voelt toch vertrouwder. Dit kan aan mij liggen.

Het hotel zelf kan wel een opknapbeurtje gebruiken. Tuurlijk betaal je ook niet de hoofdprijs, maar je mag wel wat meer verwachten. Maar ik denk dat we meer mensen dit met mij eens zullen zijn.

Francien 1 aug 2022
Reageer
E

Kamers teleurstellend

Het personeel bij de receptie leek niet goed te weten welke kamer ze ons hadden toegewezen. Ze dachten dat we een kamer met een prachtig groen uitzicht hadden, maar in werkelijkheid keken we bijna recht in de achtertuin van de buren. Gelukkig kregen we een andere kamer toegewezen, maar we moesten wel bijbetalen! De gangen waren niet warm, maar de kamers wel. De vloerbedekking in het hotel leek wel alsof ze deze gewoon los hadden uitgerold en zo hebben laten liggen. Het was moeilijk te geloven dat dit een bewuste keuze was. Met vloerbedekking is het natuurlijk bijna onmogelijk om de kamers schoon te krijgen. Daarnaast was de doucheslang kapot, ontbrak er een deksel op het afvalemmertje en waren er vieze randjes en veel stof aanwezig. Al met al was het geen prettige ervaring. Het ossehaasspiesje dat we hadden besteld was te ver doorbakken, waardoor het erg droog was. Hoewel het gebouw van buitenaf fantastisch mooi is, zijn deHet personeel bij de receptie leek niet goed te weten welke kamer ze ons hadden toegewezen. Ze dachten dat we een kamer met een prachtig groen uitzicht hadden, maar in werkelijkheid keken we bijna recht in de achtertuin van de buren. Gelukkig kregen we een andere kamer toegewezen, maar we moesten wel bijbetalen! De gangen waren niet warm, maar de kamers wel. De vloerbedekking in het hotel leek wel alsof ze deze gewoon los hadden uitgerold en zo hebben laten liggen. Het was moeilijk te geloven dat dit een bewuste keuze was. Met vloerbedekking is het natuurlijk bijna onmogelijk om de kamers schoon te krijgen. Daarnaast was de doucheslang kapot, ontbrak er een deksel op het afvalemmertje en waren er vieze randjes en veel stof aanwezig. Al met al was het geen prettige ervaring. Het ossehaasspiesje dat we hadden besteld was te ver doorbakken, waardoor het erg droog was. Hoewel het gebouw van buitenaf fantastisch mooi is, zijn de kamers ronduit teleurstellend en voldoen ze niet aan de verwachtingen, zeker gezien de prijzen die worden gevraagd.
en voldoen ze niet aan de verwachtingen, zeker gezien de prijzen die worden gevraagd.

Evi 16 jul 2022
Reageer
J

Hotel met charme

Fletcher Hotel De Dikke Van Dale is een gemoedelijk hotel waarbij wij een zeer aangenaam en sfeervol verblijf hebben gehad. Er was een soort van kloostersfeer aanwezig wat best wel rustgevend op ons inwerkte. De bediening en recensie waren zeer vriendelijk en hebben ons goed geholpen het hele weekend lang. De bedden waren goed en de kamers waren ruim. Zoals in vrijwel ieder Fletcher hotel was het ontbijt prima geregeld en het diner was ook heerlijk. Moet ook zeggen dat het restaurant heel sfeervol was aangekleed.

Jan K. 14 mei 2022
Reageer
C

Vlakbij Knokke

Hotel De Dikke Van Dale ligt vlakbij het Belgische badplaatsje Knokke. Erg gezellig badplaatsje. Mooi strand en voldoende vertier. Er loopt ook een gezellige boulevard langs het strand. Met de auto ben je in 10 minuten in Knokke vanaf het hotel. Wij zijn een dagje in Knokke geweest en een dagje bij de Nederlandse kust. Wij vonden Knokke veel gezelliger. Het dorp Sluis, waar dit hotel zich bevindt is een klein dorpje met een paar leuke winkelstraatjes. Je kunt er in ieder geval alles vinden wat je nodig hebt. Veel meer moet je er ook niet van verwachten. Verder kun je nog naar Brugge of misschien Gent gaan. Dit hebben wij echter niet gedaan, onze dagen zaten er al op.

De prijs van het hotel is relatief laag, dan hoef je ook geen 5-sterren hotel te verwachten. Los van dat was de kamer niet om over naar huis te schrijven. De kamer was gedateerd, met slecht gelegd tapijt op de vloer. Op de achtergrond hoor je ook een soort brommend geluid van een een of andere installatie. Dat was niet heel prettig. Het hele hotel is ook vrij gehorig. Het eten mocht ook wel iets beter.

Kortom, de locatie is goed, maar het hotel mag wel iets beter. Het scoort wel een voldoende vanwege de relatief lage prijs. Ik denk niet dat we hier nog een keer komen. Misschien als het opgeknapt is.

Chris 3 mei 2022
Reageer
J

Achterstallig onderhoud

De kwaliteit van dit hotel is ondermaats en voldoet niet aan de standaarden die we doorgaans associëren met Fletcher. Dit hotel kampt met aanzienlijk achterstallig onderhoud en het personeel is onvoldoende vriendelijk en behulpzaam. Het personeel aan de balie was redelijk vriendelijk. Echter, bij het ontbijt liet het personeel te wensen over qua vriendelijkheid. Wanneer we vroegen om bijvulling tijdens het ontbijt, werden we geconfronteerd met een geïrriteerde blik van een meneer die nauwelijks aanwezig was. De reactie was onbeschoft, maar de dame in de bar verdient daarentegen alle lof! Zij was ontzettend vriendelijk en deed haar uiterste best om ons van dienst te zijn. Met succes! We hebben zelfs gebruik kunnen maken van de sjoelbak die zij ons vriendelijk heeft aangeboden. Met succes! We hebben zelfs kunnen genieten van het gebruik van haar sjoelbak. Het was ontzettend leuk! Helaas hebben we besloten om niet meer terug te komen. Er is duidelijk veel werk voor Fletcher te verrichten in dit opzicht!

Jesse 18 apr 2022
Reageer
E

Hotel verouderd

Aangezien we er al meerdere keren zijn geweest, waren we ons ervan bewust dat het hotel verouderd was. Echter, het was voor ons een verrassing dat het ontbijt slecht verzorgd was. Hoewel het ontbijt tot 10:30 uur duurde, waren er om 09:30 uur geen broodjes of croissantjes meer beschikbaar. Er lag alleen nog een stukje wit brood en het bruinbrood was zelfs nog bevroren. Ik meldde dat de melk op was en het duurde maar liefst 20 minuten voordat het werd aangevuld. De vleeswaren en het zogenaamde 'verse' fruit zagen er onfris uit. De jus d'orange uit de automaat was op en er werd geen moeite gedaan om deze bij te vullen. Als conclusie kunnen we stellen dat €13,50 voor zo'n ontbijt veel te duur is. Een tip zou zijn om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt aangevuld, zodat gasten er niet om hoeven te vragen.

Emily 27 mrt 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van september 2023 in de omgeving van Sluis.

Over Fletcher Hotel De Dikke Van Dale

Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale is een 4-sterren hotel, gelegen aan Sint Annastraat 46 te Sluis. Het hotel beschikt over 64 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, sauna, stoombad en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Boudewijn Seapark, Toversluis Family Fun Parc en natuurgebied Het Zwin.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Sluis, Zeeland
  • https://www.dikkevandalesluis.nl
  • info@dikkevandalesluis.nl