Fletcher Hotel De Dikke Van Dale

Fletcher Hotel De Dikke Van Dale

4.0 reviewscore • 3 reviews
F

Goede locatie

Hotel De Dikke Van Dale ligt in het plaatsje Sluis, vlakbij de Belgische grens. Het is daarom ook erg leuk om even een kijkje bij de buren te nemen. In België heb je leuke kustplaatjes om te bezoeken. Dat kun je prima doen vanuit dit hotel. Met de auto ben je zo waar je moet wezen. Ik vind het dan ook fijner om in een Nederlands hotel te zitten, dan dat je in een Belgisch hotel zit. Het voelt toch vertrouwder. Dit kan aan mij liggen.

Het hotel zelf kan wel een opknapbeurtje gebruiken. Tuurlijk betaal je ook niet de hoofdprijs, maar je mag wel wat meer verwachten. Maar ik denk dat we meer mensen dit met mij eens zullen zijn.

Francien 1 aug 2022
Reageer
J

Hotel met charme

Fletcher Hotel De Dikke Van Dale is een gemoedelijk hotel waarbij wij een zeer aangenaam en sfeervol verblijf hebben gehad. Er was een soort van kloostersfeer aanwezig wat best wel rustgevend op ons inwerkte. De bediening en recensie waren zeer vriendelijk en hebben ons goed geholpen het hele weekend lang. De bedden waren goed en de kamers waren ruim. Zoals in vrijwel ieder Fletcher hotel was het ontbijt prima geregeld en het diner was ook heerlijk. Moet ook zeggen dat het restaurant heel sfeervol was aangekleed.

Jan K. 14 mei 2022
Reageer
C

Vlakbij Knokke

Hotel De Dikke Van Dale ligt vlakbij het Belgische badplaatsje Knokke. Erg gezellig badplaatsje. Mooi strand en voldoende vertier. Er loopt ook een gezellige boulevard langs het strand. Met de auto ben je in 10 minuten in Knokke vanaf het hotel. Wij zijn een dagje in Knokke geweest en een dagje bij de Nederlandse kust. Wij vonden Knokke veel gezelliger. Het dorp Sluis, waar dit hotel zich bevindt is een klein dorpje met een paar leuke winkelstraatjes. Je kunt er in ieder geval alles vinden wat je nodig hebt. Veel meer moet je er ook niet van verwachten. Verder kun je nog naar Brugge of misschien Gent gaan. Dit hebben wij echter niet gedaan, onze dagen zaten er al op.

De prijs van het hotel is relatief laag, dan hoef je ook geen 5-sterren hotel te verwachten. Los van dat was de kamer niet om over naar huis te schrijven. De kamer was gedateerd, met slecht gelegd tapijt op de vloer. Op de achtergrond hoor je ook een soort brommend geluid van een een of andere installatie. Dat was niet heel prettig. Het hele hotel is ook vrij gehorig. Het eten mocht ook wel iets beter.

Kortom, de locatie is goed, maar het hotel mag wel iets beter. Het scoort wel een voldoende vanwege de relatief lage prijs. Ik denk niet dat we hier nog een keer komen. Misschien als het opgeknapt is.

Chris 3 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2023 in de omgeving van Sluis.

Over Fletcher Hotel De Dikke Van Dale

Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale is een 4-sterren hotel, gelegen aan Sint Annastraat 46 te Sluis. Het hotel beschikt over 64 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, sauna, stoombad en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Boudewijn Seapark, Toversluis Family Fun Parc en natuurgebied Het Zwin.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Sluis, Zeeland