Fletcher Hotel De Dikke Van Dale

Fletcher Hotel De Dikke Van Dale

3.7 reviewscore • 6 reviews
M

Fijn hotel met zeer vriendelijke medewerkers

We hebben erg genoten van ons verblijf in dit hotel.
Comfortabel ,mooie ligging,goede bedden en schone kamers.
Maar de medewerkers waren helemaal Top!
Zeer vriendelijk en behulpzaam
We komen in het najaar zeker terug om weer te fietsen in deze mooie omgeving.
De ,bij Fletcher gehuurde ,fietsen waren heel goed en werden ter plaatste op ,,maat" gemaakt.
We hebben heerlijke dagen gehad.

MHT Vermeulen Nieuwenhuij 12 jul 2023
Reageer
M

Oud klooster

Wat een leuk hotel ,was vroeger een klooster ,dus iets verouderd.
Maar alles was aanwezig en de services was top ,heel vriendelijk zeer behulpzaam .
Ondanks de verouderde kamers was alles netjes .
Het ontbijt was super alles aanwezig ,ook mensen die klagen dat het niet goed was ,er was gewoon alles .
Het is nu de tweede maal en het was weer top đź‘Ś

Myriam lootens lippens 26 mrt 2024
Reageer
B

Zeer slecht

Hotel ziet er leuk aan de buitenkant . Kamer zijn heel erg oud. Behang laat overal los. Wij hebben 3 keer van kamer moeten veranderen. Douche kranen doen het niet. Er staat dat er een café is maar helaas dicht omdat ze geen personeel hebben. Kan je in de bibliotheek nauw dat is geen cafe . Ik zou zeggen ga en paar meter verder op heb je een goed hotel restaurant en café.
Vond het zonde van mijn geld . Ontbijt karig , glazen vies. Waterige jus oranje. Broodtje niet goed afgebakken .en dan nog eens de supervisor vreselijk mens . Die mag wel en cursus volgen hoe je correct met gasten omgaat. Ze kan wat leren van de jongeren generatie. Voor ons nooit meet een flechter hotel

Belinda Martens 11 nov 2023
Reageer
F

Goede locatie

Hotel De Dikke Van Dale ligt in het plaatsje Sluis, vlakbij de Belgische grens. Het is daarom ook erg leuk om even een kijkje bij de buren te nemen. In België heb je leuke kustplaatjes om te bezoeken. Dat kun je prima doen vanuit dit hotel. Met de auto ben je zo waar je moet wezen. Ik vind het dan ook fijner om in een Nederlands hotel te zitten, dan dat je in een Belgisch hotel zit. Het voelt toch vertrouwder. Dit kan aan mij liggen.

Het hotel zelf kan wel een opknapbeurtje gebruiken. Tuurlijk betaal je ook niet de hoofdprijs, maar je mag wel wat meer verwachten. Maar ik denk dat we meer mensen dit met mij eens zullen zijn.

Francien 1 aug 2022
Reageer
J

Hotel met charme

Fletcher Hotel De Dikke Van Dale is een gemoedelijk hotel waarbij wij een zeer aangenaam en sfeervol verblijf hebben gehad. Er was een soort van kloostersfeer aanwezig wat best wel rustgevend op ons inwerkte. De bediening en recensie waren zeer vriendelijk en hebben ons goed geholpen het hele weekend lang. De bedden waren goed en de kamers waren ruim. Zoals in vrijwel ieder Fletcher hotel was het ontbijt prima geregeld en het diner was ook heerlijk. Moet ook zeggen dat het restaurant heel sfeervol was aangekleed.

Jan K. 14 mei 2022
Reageer
C

Vlakbij Knokke

Hotel De Dikke Van Dale ligt vlakbij het Belgische badplaatsje Knokke. Erg gezellig badplaatsje. Mooi strand en voldoende vertier. Er loopt ook een gezellige boulevard langs het strand. Met de auto ben je in 10 minuten in Knokke vanaf het hotel. Wij zijn een dagje in Knokke geweest en een dagje bij de Nederlandse kust. Wij vonden Knokke veel gezelliger. Het dorp Sluis, waar dit hotel zich bevindt is een klein dorpje met een paar leuke winkelstraatjes. Je kunt er in ieder geval alles vinden wat je nodig hebt. Veel meer moet je er ook niet van verwachten. Verder kun je nog naar Brugge of misschien Gent gaan. Dit hebben wij echter niet gedaan, onze dagen zaten er al op.

De prijs van het hotel is relatief laag, dan hoef je ook geen 5-sterren hotel te verwachten. Los van dat was de kamer niet om over naar huis te schrijven. De kamer was gedateerd, met slecht gelegd tapijt op de vloer. Op de achtergrond hoor je ook een soort brommend geluid van een een of andere installatie. Dat was niet heel prettig. Het hele hotel is ook vrij gehorig. Het eten mocht ook wel iets beter.

Kortom, de locatie is goed, maar het hotel mag wel iets beter. Het scoort wel een voldoende vanwege de relatief lage prijs. Ik denk niet dat we hier nog een keer komen. Misschien als het opgeknapt is.

Chris 3 mei 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Sluis.

Over Fletcher Hotel De Dikke Van Dale

Er zijn 6 reviews geschreven over Fletcher Hotel De Dikke Van Dale op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Sluis, Zeeland
  • https://www.dikkevandalesluis.nl
  • info@dikkevandalesluis.nl