Fletcher Hotel De Cooghen

Fletcher Hotel De Cooghen

3.25/5.00 • 3 reviews
E

Weekend Texel

Ons weekend op Texel is helemaal geslaagd. Fletcher Hotel De Cooghen ligt op loopafstand van de Noordzee. Je kunt hier heerlijk uitwaaien. Een groot voordeel voor ons was dat je je hond mag meenemen naar dit hotel. Hier hoefden we gelukkig geen oppas voor te zoeken, want dat is weer zo'n gedoe. De kamer was schoon en goed verzorgd. De douche en wc idem dito. Wij kunnen de Noordzeekant van Texel zeker aanbevelen. Alles is wel mooi, maar de Noordzee heeft toch iets speciaals. Er zijn ook genoeg leuke dingen te ondernemen. Je hoeft je echt niet te vervelen op Texel. Het beste huur je een e-bike (bij het hotel) en verken je het eiland op de fiets. Dit hebben wij niet gedaan vanwege de hond, maar ik denk wel dat dit de beste manier is om alles van het eiland te zien. Misschien voor de volgende keer!

Eline 9 mei 2022
Reageer
L

Hotel verdient beter

Ja, wat moet ik er van zeggen. Het is een typisch Fletcher hotel. Blinkt uit in middelmaat en daarom geef ik het ook een beoordeling van 3 sterren. De locatie is wel prima, je bent zo op het strand. Ontbijt was ook prima in een gezellig restaurant. De kamers kunnen alleen wel een opknapbeurt gebruiken. Behang ziet er niet meer helemaal strak uit en er is slijtage aan de vloeren. Dit hotel verdient wel beter, want het ligt op een prachtige locatie.

Linda 20 mrt 2022
Reageer
M

Het geld niet waard

Afgelopen weekend twee nachten verbleven daar.
De ligging is mooi vlak bij het strand en winkel/horeca maar dat is ook het enigste. Het hotel behoeft enig onderhoud.
Kamers erg warm, mijn bed had kuil in het matras, simpele badkamer.
Moesten € 199.- per kamer per nacht afrekenen..... Hadden helaas al voor 2 nachten geboekt, derde nacht in prachtig hotel paar 100 meter verder op.
( Een stuk goedkoper en meer luxe .) Bij een sober hotel hoort een sobere prijs.
€199,- voor een warm, sober 2 persoons kamertje per nacht is het gewoon oplichterij.

Marga Marinus 14 sep 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2022 in de omgeving van Texel.

Over Fletcher Hotel De Cooghen

Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen is een 3-sterren hotel, gelegen aan Dorpsstraat 10 te De Koog. Het hotel beschikt over 62 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je EcoMare, Nationaal Park Duinen van Texel en Natuurgebied De Slufter.

  • Nog niet geverifieerd
  • Texel, Waddeneilanden