Fletcher Hotel De Burghoeve

Fletcher Hotel De Burghoeve

3.6 reviewscore • 11 reviews
B

Geweldig

Tussen 22 en 25 juni 2022 vierde ik hier een korte zomervakantie. Deze dagen heb ik het helemaal naar mijn zin gehad in een leuke kamer. Ik kon echt lekker uitrusten, dankzij het comfortabele matras. Daarnaast werd ik goed bediend door het personeel. Het ontbijt en diner in het hotel waren uitstekend. Als je de drukte in het centrum van Valkenburg wilt vermijden, dan is dit hotel zeker een aanrader.

Brugger 26 jun 2023
Reageer
J

Mag beter

Ik wil graag de positieve aspecten benadrukken, namelijk het vriendelijke personeel en het goede ontbijt. Helaas viel de schoonmaak tegen en waren de kamers in slechte staat. Daarnaast vond ik de prijs te hoog in verhouding tot wat er geboden werd. Het is jammer dat de schoonmaak en de staat van de kamers niet aan mijn verwachtingen voldeden, aangezien het vriendelijke personeel en het lekkere ontbijt een goede basis waren. Een herziening van de prijs en aandacht voor de algehele kwaliteit van de accommodatie is nodig.

Johan 3 dec 2022
Reageer
S

Niet helemaal in orde

Helaas was mijn verblijf in deze "hotelkamer" teleurstellend. De kamer was gehorig en vochtig, met doorgezakte matrassen en een zeer verouderde badkamer vol schimmel. De prijs-kwaliteitverhouding was erg slecht. Gelukkig waren de ligging en het ontbijt wel positieve punten. Het gebouw zelf was mooi, maar de binnenkant heeft dringend een grondige renovatie nodig. Door dit alles was moeilijk genieten.

Suzy 16 nov 2022
Reageer
A

Achterhaald

Aan de buitenkant krijg je een mooi beeld van het hotel, maar zodra je naar binnen gaat, zie je dat er her en der onderhoudswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. De kamer was niet ruim genoeg en niet netjes ingericht. De badkamer, douche en het toilet waren niet praktisch ingedeeld. Een deel van de voegen was weggevaagd en er waren zichtbare schimmels in de muurvoegen. De bedden waren verouderd en er was er zelfs een defect. Door de houten vloer was het mogelijk om elke stap van de buren te horen en vice versa. Bovendien was er geen beheerder aanwezig, waardoor het niet mogelijk was om fietsen in het fietsenhok te plaatsen.

Anna 14 nov 2022
Reageer
R

Behoefte aan grote renovatie

De staat van het hotel liet te wensen over. De kamers waren gedateerd, vochtig en hadden vloerbedekking, wat problematisch was voor mensen met astma. Daarnaast waren de voegen in de badkamer aangetast door schimmel. Gelukkig werd dit alles opgevangen door het prima ontbijt en de goede ligging enigszins voor deze tekortkomingen. Niettemin is het duidelijk dat het hotel dringend een GROTE opknapbeurt nodig heeft.

Rene 13 nov 2022
Reageer
S

Redelijk onderkomen

Het hotel zag er inderdaad niet modern uit, maar dat was al duidelijk bij de boeking. De kamer was netjes en de onderhoudswerkzaamheden waren net afgerond. Het personeel deed zijn uiterste best om een optimale service te bieden. We hebben zeker genoten van het diner en het ontbijt. Echter, een punt van verbetering is dat de coaxkabel in de kamer niet netjes in een kabelgootje was geplaatst.

Sonny 2 nov 2022
Reageer
W

wat oud

Bij aankomst op zaterdagavond werden we begroet door een wat terughoudende receptionist, waardoor het welkomstgevoel ontbrak. Het gebouw heeft een historisch karakter dat zijn eigen aantrekkingskracht heeft. Het restaurant en de ontbijtruimte waren goed verzorgd en het ontbijt bood een ruime selectie aan lekkernijen. De kamer was bijzonder compact met een verouderde badkamer. De vloerbedekking was versleten en de bedden waren redelijk comfortabel. Ik ben van mening dat enkele renovaties het hotel volledig kunnen moderniseren, zoals het vervangen van de vloerbedekking door laminaat en het samenvoegen van kamers om meer ruimte te creëren. Deze aanpassingen zouden het hotel volledig klaar maken voor de toekomst.

Westhof 24 okt 2022
Reageer
O

Ga niet met hoge verwachtingen

De foto's op de website geven geen realistisch beeld. Onze kamer, een standaardkamer met douche in het hoofdgebouw, had ouderwets groen sanitair en tegels uit de jaren '80, krakende houten vloeren en een kapotte stoel en kledingkast. Het geluid van gasten die over de vloer en trap lopen, is duidelijk hoorbaar. De kamer was echter schoon en de bedden waren comfortabel. Helaas was er geen koelkastje op de kamer aanwezig. Na 22.00 uur was er geen receptie beschikbaar, waardoor we geen sleutel konden krijgen voor het fietsenhok. Het ontbijt was goed en over het personeel ook geen op- en aanmerkingen.

Oliver 1 sep 2022
Reageer
H

On-Hollands genieten

De omgeving is werkelijk prachtig. Glooiende heuvels en mooie bosranden. Echt mijn favo plek om naar toe te gaan in Nederland. Het lijkt niet op de rest van Nederland en dat maakt het zo leuk. Valkenburg is een prachtig stadje in Zuid-Limburg. Wel bekend bij iedereen, neem ik aan.
Daarom komen wij wel vaker in deze regio. Vaak in een ander hotel, maar deze maal in Fletcher Hotel De Burghoeve. Mooie ontvangst, het hotel past wel helemaal in Valkenburg. Je ziet daar wel meer van zulk soort gebouwen. Ze hanteren ook wel een normale prijs, wat altijd goed is en de kamer was prima. Niks bijzonders, alleen jammer van het schuine dak. Niet dat het veel uitmaakt, maar je kan je hoofd wel eens stoten als je dat niet gewend bent. Het belangrijkste is dat het hygiënisch is en dat was het wel. Of we weer naar hetzelfde hotel zouden gaan weet ik niet, maar je kunt hier met een gerust hart overnachten.

Heleen 28 mei 2022
Reageer
C

Charmant hotel in Valkenburg

Wij hebben een nachtje geslapen bij Fletcher Hotel De Burghoeve in Valkenburg. Erg genoten van Valkenburg, daarom besloten om toch nog een dagje extra te blijven. Gelukkig was er nog plek bij dit hotel. Het hotel ziet er erg charmant uit en de prijzen vielen erg mee.

Wij hadden een kamer met een schuine wand, waardoor de kamer wel erg klein is. De tv mocht ook wel wat nieuwer en hing niet aan de voetenkant van het bed, waardoor tv in bed kijken wel erg lastig werd. Verder was wel alles naar wens. Hopelijk verbeteren ze die puntjes nog. Ik weet niet hoe het op andere kamers is.

Chantal 17 mrt 2022
Reageer
J

Net hotel met vriendelijk personeel

Ik heb een paar nachtjes verbleven bij Fletcher De Burghoeve en ik vind het een net hotel met vriendelijke personeel. Het hotel heeft ook een gezellig terras waar je heerlijk in de zon kunt genieten. Los van het hotel is de omgeving natuurlijk ook prachtig. Je kunt er lekker eten en mijn kamer was erg netjes. Er heerst in ieder geval een erg gemoedelijke sfeer en dat heb ik als erg fijn ervaren.

Johan 10 mrt 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Valkenburg.

Over Fletcher Hotel De Burghoeve

Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve is een 3-sterren hotel, gelegen aan Broekhem 134 te Valkenburg. Het hotel beschikt over 27 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, wellness in de buurt en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Museum Valkenburg, Sprookjesbos en GaiaZOO.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Valkenburg, Limburg
  • https://www.hoteldeburghoeve.nl
  • info@hoteldeburghoeve.nl