Fletcher Hotel De Burghoeve

Fletcher Hotel De Burghoeve

3.8 reviewscore • 3 reviews
H

On-Hollands genieten

De omgeving is werkelijk prachtig. Glooiende heuvels en mooie bosranden. Echt mijn favo plek om naar toe te gaan in Nederland. Het lijkt niet op de rest van Nederland en dat maakt het zo leuk. Valkenburg is een prachtig stadje in Zuid-Limburg. Wel bekend bij iedereen, neem ik aan.
Daarom komen wij wel vaker in deze regio. Vaak in een ander hotel, maar deze maal in Fletcher Hotel De Burghoeve. Mooie ontvangst, het hotel past wel helemaal in Valkenburg. Je ziet daar wel meer van zulk soort gebouwen. Ze hanteren ook wel een normale prijs, wat altijd goed is en de kamer was prima. Niks bijzonders, alleen jammer van het schuine dak. Niet dat het veel uitmaakt, maar je kan je hoofd wel eens stoten als je dat niet gewend bent. Het belangrijkste is dat het hygiënisch is en dat was het wel. Of we weer naar hetzelfde hotel zouden gaan weet ik niet, maar je kunt hier met een gerust hart overnachten.

Heleen 28 mei 2022
Reageer
C

Charmant hotel in Valkenburg

Wij hebben een nachtje geslapen bij Fletcher Hotel De Burghoeve in Valkenburg. Erg genoten van Valkenburg, daarom besloten om toch nog een dagje extra te blijven. Gelukkig was er nog plek bij dit hotel. Het hotel ziet er erg charmant uit en de prijzen vielen erg mee.

Wij hadden een kamer met een schuine wand, waardoor de kamer wel erg klein is. De tv mocht ook wel wat nieuwer en hing niet aan de voetenkant van het bed, waardoor tv in bed kijken wel erg lastig werd. Verder was wel alles naar wens. Hopelijk verbeteren ze die puntjes nog. Ik weet niet hoe het op andere kamers is.

Chantal 17 mrt 2022
Reageer
J

Net hotel met vriendelijk personeel

Ik heb een paar nachtjes verbleven bij Fletcher De Burghoeve en ik vind het een net hotel met vriendelijke personeel. Het hotel heeft ook een gezellig terras waar je heerlijk in de zon kunt genieten. Los van het hotel is de omgeving natuurlijk ook prachtig. Je kunt er lekker eten en mijn kamer was erg netjes. Er heerst in ieder geval een erg gemoedelijke sfeer en dat heb ik als erg fijn ervaren.

Johan 10 mrt 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Valkenburg.

Over Fletcher Hotel De Burghoeve

Er zijn 3 reviews geschreven over Fletcher Hotel De Burghoeve op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Valkenburg, Limburg
  • https://www.hoteldeburghoeve.nl
  • info@hoteldeburghoeve.nl