Hotel

Fletcher Hotel De Burghoeve

Valkenburg, Limburg

3 reviews
100% positief

Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve is een 3-sterren hotel, gelegen aan Broekhem 134 te Valkenburg. Het hotel beschikt over 27 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, wellness in de buurt en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Museum Valkenburg, Sprookjesbos en GaiaZOO.

Fletcher Hotel De Burghoeve is van alle hotels omstreeks Valkenburg de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel De Burghoeve


Reviews (3)

 • Heleen

  On-Hollands genieten

  De omgeving is werkelijk prachtig. Glooiende heuvels en mooie bosranden. Echt mijn favo plek om naar toe te gaan in Nederland. Het lijkt niet op de rest van Nederland en dat maakt het zo leuk. Valkenburg is een prachtig stadje in Zuid-Limburg. Wel bekend bij iedereen, neem ik aan.
  Daarom komen wij wel vaker in deze regio. Vaak in een ander hotel, maar deze maal in Fletcher Hotel De Burghoeve. Mooie ontvangst, het hotel past wel helemaal in Valkenburg. Je ziet daar wel meer van zulk soort gebouwen. Ze hanteren ook wel een normale prijs, wat altijd goed is en de kamer was prima. Niks bijzonders, alleen jammer van het schuine dak. Niet dat het veel uitmaakt, maar je kan je hoofd wel eens stoten als je dat niet gewend bent. Het belangrijkste is dat het hygiënisch is en dat was het wel. Of we weer naar hetzelfde hotel zouden gaan weet ik niet, maar je kunt hier met een gerust hart overnachten.

  Heleen 28 mei 2022

 • Chantal

  Charmant hotel in Valkenburg

  Wij hebben een nachtje geslapen bij Fletcher Hotel De Burghoeve in Valkenburg. Erg genoten van Valkenburg, daarom besloten om toch nog een dagje extra te blijven. Gelukkig was er nog plek bij dit hotel. Het hotel ziet er erg charmant uit en de prijzen vielen erg mee.

  Wij hadden een kamer met een schuine wand, waardoor de kamer wel erg klein is. De tv mocht ook wel wat nieuwer en hing niet aan de voetenkant van het bed, waardoor tv in bed kijken wel erg lastig werd. Verder was wel alles naar wens. Hopelijk verbeteren ze die puntjes nog. Ik weet niet hoe het op andere kamers is.

  Chantal 17 mrt 2022

 • Johan

  Net hotel met vriendelijk personeel

  Ik heb een paar nachtjes verbleven bij Fletcher De Burghoeve en ik vind het een net hotel met vriendelijke personeel. Het hotel heeft ook een gezellig terras waar je heerlijk in de zon kunt genieten. Los van het hotel is de omgeving natuurlijk ook prachtig. Je kunt er lekker eten en mijn kamer was erg netjes. Er heerst in ieder geval een erg gemoedelijke sfeer en dat heb ik als erg fijn ervaren.

  Johan 10 mrt 2022