Fletcher Hotel De Broeierd-Enschede

Fletcher Hotel De Broeierd-Enschede

3.25/5.00 • 4 reviews
D

Zeer fijn verblijf

Wat op voorhand niet lijkt op een hotel, blijkt toch wel echt een geweldig hotel te zijn. We werden meteen goed geholpen door de receptie. De kamers waren zeer verzorgd en hadden meteen een goed gevoel toen we onze koffers in de kamer hadden gezet. Meteen aangeschoven in het restaurant genaamd de bakspieker, heerlijk gegeten. In de avond nog even in de lobby gezeten met een goed wijntje en daarna gaan slapen. De volgende ochtend ontbijt was top geregeld met gebakken spek, verschillende soorten ei, je kent het wel. Ik ga verder niet het hele weekend opsommen wat we allemaal hebben gedaan maar wilde graag dit hotel even in het zonnetje zetten voor zover dit kan. Had ook een mail gekregen of ik mijn recensie ergens wilde tonen dus bij deze.

Dennis 20 mei 2022
Reageer
A

Military Boekelo slechtste hotel en service ooit

Wat een leuk weekend had moeten worden naar militairy Boekelo met een stel vrienden is uitgelopen op een absolute ramp. Van een ongelooflijk tafereel aan tafel en een drama met de restaurant manager welke geen drank en eten wilde uitserveren aan een groep mensen die een gezellige avond wilden hebben in het hotel na een dag Boekelo, tot in de nacht geklop op deuren, geschreeuw in de gang en lawaai buiten van andere gasten tot een kamer meisje dat om
8.00 per ongeluk in de kamer stond.

Een hotel manager die er echt niets van snapt en het op totaal verkeerde wijze opneemt voor zijn slechte en losgelagen personeel dat hij duidelijk niet opgevoed heeft, laat staan onder controle heeft. Een hotel manager die op zaterdag avond niet aanwezig is en zijn tent door een paar kleuters laat leiden is wat mij betreft totaal ongeschikt voor zijn vak. Al met al een enorme domper en vertrekken wij vol ongeloof. Gastvrijheid is een woord dat ze hier zeker niet kennen.

Arlette 9 okt 2022
Reageer
N

Wij hebben hetzelfde meegemaakt. De ontvangst op vrijdag was nog wel oké, had wel de indruk dat de jongeman die de incheck deed een stagiair was maar iedereen moet de kans krijgen om opgeleid te worden tot waardeloos, arrogant, onbeschoft personeelslid van de Broeierd . Bij de Broeierd wordt het personeel niet gehinderd door enige vorm van servicegerichtheid of klantvriendelijkheid. Een manager die schitterde door afwezigheid in één van de drukste weekenden van het jaar…. Heel professioneel…. ‘S nachts heel veel lawaai in de gangen, dronken Belgen, geklop op deuren etc, kussens op het bed zo dik dat een nekhernia aan de vele negatieve ervaringen in de Broeierd kan worden toegevoegd. Ik zou mensen met een hart voor gastvrije horeca willen adviseren: maak zelfs de naïeve overweging niet stage te gaan lopen of een overnachting (lees een hele nacht wakker zijn) te boeken bij de Broeierd

Neline 9 okt 2022
M

Klopt helemaal! Afgelopen week geslapen bij de broeierd was daar met mijn vrouw voor ons jaarlijkse bezoek aan de Military. Het inchecken was eigenlijk al de voorbode voor een kansloos verblijf. De neusgeringde receptioniste was drukker met haar sociale media dan met haar werk ! Begrijp dat nieuwe tatoeages van de vriend van de buurman belangrijker is dan het inchecken van een groep van 6 ! Zoveel extra papierwerk en dat op vrijdag middag ! Nadat ik twee keer weer naar beneden ben gelopen daar de kamerpas het weer niet deed maar een borrel gaan drinken in de bar. In deze sfeerloze schuur was het ontvangst weer overweldigend koel. De bestelling van 6 verschillende drankjes behoorde tot een uitdaging en het gore lef van ons om ook nog een portie bitterballen te bestellen was helemaal de doodsteek. Vlug een taxi gepakt naar het centrum van Enschede alwaar ze het vak Horeca wel echt met Liefde bedrijven. Heerlijk gegeten en gedronken weer richting hotel getrokken om ons in bed te hijsen en onze welverdiende nachtrust tot ons te nemen. Deze nachtrust werd bruut verstoord door schreeuwende feestvierders die de gehele nacht binnen druppelende
Het ontbijt rond uit amateuristisch, pancakes als een frisbee, brood bevroren en veelal van de zaken waren op. Nadat wij een heerlijke gedag in boekelo hadden gehad zijn wij naar het hotel gegaan om lekker een hapje te eten. Mijn vrouw bestelde een schnitzel een fantastische keuze van de Jos Brink acterende hoofdober. Toen deze werd geserveerd badend in het vet en mij vrouw er wat van zei veranderde onze Jos in een onbehoorlijke valse nicht die snouwde dat de mensen tegenwoordig altijd wat te zeuren hebben en hij daar zo klaar mee was ! Naast ons kwam een grote groep zitten zij hadden ook een feestje gehad en dat kom je merken. Mischien een beetje luid maar er kwam wel leven in de brouwerijen ik geloof dat als ik voor de andere twee tafels spreek zij er ook geen moeite mee hadden. De relnicht deelde mede dat hij dit varkentje wel even ging wassen en dat dit zo opgelost zou zijn want de dienst zat er bijna op en hij had er geen zin in ! Binnen 3 min stond hij ruzie te maken aan de tafel en liep met een grijns van oor tot oor weg ! Restultaat dat deze mensen opgestaan zijn en hun spullen gepakt hebben en vertrokken. Onze Jos paradeerde door de eetzaal als een tevreden generaal die net een veldslag had gewonnen.

Onze support heeft ie verloren ! Wij komen hier nooit meer terug ! Wat een aanfluiting.

Marc 10 okt 2022
J

Verouderd hotel maar wel veel charme

Zeer goed verzorgde kamers voor een relatief verouderd hotel, wat dan ook wel weer zijn charme meebrengt. Volgens mij hadden ze wat storingen in het hotel want het alarm ging soms af en de tv op onze kamer deed het ook niet. Na 2 keer naar de receptie te hebben gebeld is dit allemaal opgelost. De vrouw bij de receptie opperde zelfs dat we de kamer om mochten boeken voor een andere want ze hadden nog wat lege kamers op dat moment, dit was niet nodig. Wel punten voor het meedenken en het feit dat ze zo goed wilde helpen. De manager was nergens te bekennen trouwens, de vrouw achter de balie moest alles maar zelf uitvogelen en had het idee dat er meer klachten waren waar ze mee bezig was. Credits voor de medewerker, de manager mag wel wat meer doen.

Julia 18 jun 2022
Reageer
F

Grote comfortkamer in de Broeierd Enschede

We zijn vaker in Fletcher hotels geweest maar moet eerlijk bekennen dat dit hotel ons ook zeker niet tegen viel. Wat Fletcher altijd goed doet is het personeel geweldig opleiden want ik heb nog nooit ergens een boze baliemedewerker gezien. Er was iets mis gegaan bij de receptie waardoor we plotseling een grote comfortkamer kregen tegen dezelfde prijs als een normale kamer (waar we al voor hadden betaald). Waren we natuurlijk erg blij mee. We moesten wel even wachten omdat deze kamer nog opgemaakt diende te worden, na 20 minuten werden we al uit de lobby gehaald door een aardige vrouw.

Fam. Krooij 25 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2022 in de omgeving van Enschede.

Over Fletcher Hotel De Broeierd-Enschede

Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede is een 4-sterren hotel, gelegen aan Hengelosestraat 725 te Enschede. Het hotel beschikt over 61 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, brasserie, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Attractiepark de Waarbeek, Avonturenpark Hellendoorn Attractiepark Slagharen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Enschede, Overijssel