Hotel

Fletcher Hotel De Broeierd-Enschede

Enschede, Overijssel

3 reviews
67% positief
33% neutraal

Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede is een 4-sterren hotel, gelegen aan Hengelosestraat 725 te Enschede. Het hotel beschikt over 61 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, brasserie, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Attractiepark de Waarbeek, Avonturenpark Hellendoorn Attractiepark Slagharen.

Fletcher Hotel Dinkeloord is van alle hotels omstreeks Enschede de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel Dinkeloord


Reviews (3)

 • Julia

  Verouderd hotel maar wel veel charme

  Zeer goed verzorgde kamers voor een relatief verouderd hotel, wat dan ook wel weer zijn charme meebrengt. Volgens mij hadden ze wat storingen in het hotel want het alarm ging soms af en de tv op onze kamer deed het ook niet. Na 2 keer naar de receptie te hebben gebeld is dit allemaal opgelost. De vrouw bij de receptie opperde zelfs dat we de kamer om mochten boeken voor een andere want ze hadden nog wat lege kamers op dat moment, dit was niet nodig. Wel punten voor het meedenken en het feit dat ze zo goed wilde helpen. De manager was nergens te bekennen trouwens, de vrouw achter de balie moest alles maar zelf uitvogelen en had het idee dat er meer klachten waren waar ze mee bezig was. Credits voor de medewerker, de manager mag wel wat meer doen.

  Julia 28 mei 2022

 • Fam. Krooij

  Grote comfortkamer in de Broeierd Enschede

  We zijn vaker in Fletcher hotels geweest maar moet eerlijk bekennen dat dit hotel ons ook zeker niet tegen viel. Wat Fletcher altijd goed doet is het personeel geweldig opleiden want ik heb nog nooit ergens een boze baliemedewerker gezien. Er was iets mis gegaan bij de receptie waardoor we plotseling een grote comfortkamer kregen tegen dezelfde prijs als een normale kamer (waar we al voor hadden betaald). Waren we natuurlijk erg blij mee. We moesten wel even wachten omdat deze kamer nog opgemaakt diende te worden, na 20 minuten werden we al uit de lobby gehaald door een aardige vrouw.

  Fam. Krooij 25 mei 2022

 • Dennis

  Zeer fijn verblijf

  Wat op voorhand niet lijkt op een hotel, blijkt toch wel echt een geweldig hotel te zijn. We werden meteen goed geholpen door de receptie. De kamers waren zeer verzorgd en hadden meteen een goed gevoel toen we onze koffers in de kamer hadden gezet. Meteen aangeschoven in het restaurant genaamd de bakspieker, heerlijk gegeten. In de avond nog even in de lobby gezeten met een goed wijntje en daarna gaan slapen. De volgende ochtend ontbijt was top geregeld met gebakken spek, verschillende soorten ei, je kent het wel. Ik ga verder niet het hele weekend opsommen wat we allemaal hebben gedaan maar wilde graag dit hotel even in het zonnetje zetten voor zover dit kan. Had ook een mail gekregen of ik mijn recensie ergens wilde tonen dus bij deze.

  Dennis 20 mei 2022