Fletcher Hotel Carlton

Fletcher Hotel Carlton

3.5 reviewscore • 2 reviews
C

Goedkoop hotel

Het hotel staat niet bepaald op een gezellige plek, maar dat hadden we ook van te voren kunnen bedenken. De prijs was wel gunstig, dus hebben wij er toch voor gekozen. Je zit niet heel ver van Scheveningen en het scheelde wel veel in prijs. Achter af hadden we liever aan de boulevard bij Scheveningen gezeten, dan maar wat meer betalen. Onze kamer was ook niet mooi. Het personeel was wel erg vriendelijk, vandaar dat we het nog een voldoende geven.

Carla 27 jul 2022
Reageer
A

Fletcher Hotel Carlton aan de N213

Fletcher Hotel Carlton is gelegen aan de N213 en is een zeer goed hotel op een handige locatie. Je moet wel je raam dichthouden want omdat je langs zo'n drukke weg zit hoor je die racende auto's en vrachtwagens wel degelijk, met raam dicht is het een heel stuk beter. Is verder ook niet iets om je over te storen want je weet immers dat vooraf waar dit hotel staat. Wij hadden er verder niet zoveel hinder van hoor maar had het vooraf veel gelezen in recensies dus maar het valt mee als je het raam dicht hebt. Het personeel werkt hard en is altijd vriendelijk, sommige mannen en vrouwen zag je in de avond drankjes inschenken en stonden in de ochtend er ook alweer om het ontbijt te regelen, en dat terwijl ze altijd vriendelijk blijven, chapeau!

Aperis 10 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Naaldwijk.

Over Fletcher Hotel Carlton

Fletcher Hotel-Restaurant Carlton is een 4-sterren hotel, gelegen aan Tiendweg 20 te Naaldwijk. Het hotel beschikt over 80 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Familiepark Drievliet, Duinrell en Madurodam.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Naaldwijk, Zuid-Holland
  • https://www.hotelcarlton.nl
  • info@hotelcarlton.nl