Fletcher Hotel Carlton

Fletcher Hotel Carlton

3.3 reviewscore • 13 reviews
T

Bedompte en vochtige geur

Zeer teleurstellend! Het zou een vergissing zijn om hier te gaan. Het ochtendmaal laat veel te wensen over, er is nauwelijks aanvulling en je wordt ontmoedigd om na één keer bij te vullen nogmaals te gaan. Een enigszins onbegrijpelijke situatie. Er heerst in de gangen en kamers een uitermate bedompte en vochtige geur. In het verleden werd deze locatie ingezet voor het opvangen van vluchtelingen, en die historie is nog steeds waarneembaar.

Tara 1 dec 2022
Reageer
C

Goedkoop hotel

Het hotel staat niet bepaald op een gezellige plek, maar dat hadden we ook van te voren kunnen bedenken. De prijs was wel gunstig, dus hebben wij er toch voor gekozen. Je zit niet heel ver van Scheveningen en het scheelde wel veel in prijs. Achter af hadden we liever aan de boulevard bij Scheveningen gezeten, dan maar wat meer betalen. Onze kamer was ook niet mooi. Het personeel was wel erg vriendelijk, vandaar dat we het nog een voldoende geven.

Carla 27 jul 2022
Reageer
A

Fletcher Hotel Carlton aan de N213

Fletcher Hotel Carlton is gelegen aan de N213 en is een zeer goed hotel op een handige locatie. Je moet wel je raam dichthouden want omdat je langs zo'n drukke weg zit hoor je die racende auto's en vrachtwagens wel degelijk, met raam dicht is het een heel stuk beter. Is verder ook niet iets om je over te storen want je weet immers dat vooraf waar dit hotel staat. Wij hadden er verder niet zoveel hinder van hoor maar had het vooraf veel gelezen in recensies dus maar het valt mee als je het raam dicht hebt. Het personeel werkt hard en is altijd vriendelijk, sommige mannen en vrouwen zag je in de avond drankjes inschenken en stonden in de ochtend er ook alweer om het ontbijt te regelen, en dat terwijl ze altijd vriendelijk blijven, chapeau!

Aperis 10 mei 2022
Reageer
A

Minder verzorgde uitstraling

Indien je op zoek bent naar een accommodatie met een rijke geschiedenis en een wat minder verzorgde uitstraling, dan kan deze optie zeker in overweging worden genomen. De meubelstukken bevinden zich in een vergevorderde staat van leeftijd en het tapijt is dermate doordrongen van vlekken dat er geen enkele ruimte overblijft voor nog een extra vlek. De kwaliteit van de bedden is acceptabel, maar over het algemeen kan ik dit niet aanbevelen.

Ada 11 mrt 2022
Reageer
J

Wel wat achterstallig onderhoud

Het ontbijt en diner waren goed. Het avondeten was prima. Het restaurant is ingericht volgens de coronamaatregelen en handelt goed met drukte.
Hopelijk worden de indelingen die ze volgende coronamaatregelen hadden snel weggehaald. Het haalde echt de sfeer uit het restaurant! Maar we komen zeker nog eens terug!

Joeri 4 feb 2022
Reageer
N

Goed, maar nog veel meer gebeuren.

Positief aspect: uitstekend ochtendmaal en avondmaal. Het diner in de avond was van hoge kwaliteit. Het eetgedeelte is momenteel aangepast aan de richtlijnen met betrekking tot de pandemie en hanteert effectieve strategieën om met de huidige mate van bedrijvigheid om te gaan. Negatieve punten en minpunten: in verschillende aspecten voldoet dit etablissement niet meer aan de normen. Zelfs Gordon Ramsey zou zijn bedenkingen hebben bij alleen al deze ingang! De entree toont tekenen van verkleuring en een verouderde uitstraling.

Nino 23 nov 2021
Reageer
A

Hier niet komen!

Mocht er enige aarzeling zijn om deze plek te overwegen, dan zou ik adviseren om het niet te doen. Zowel de kamer als de badkamer stralen een duidelijke ouderdom uit en missen een visueel gevoel van netheid. Er zijn verontreinigingen zichtbaar op zowel de deur van de badkamer als de hoofdingang, en deze hebben een bruine kleur.

Aisha 1 nov 2021
Reageer
E

Accommodatie toonde tekenen van veroudering

De accommodatie toonde tekenen van veroudering, met een bedompte atmosfeer in de kamer. Er was zelfs een klein wezentje in mijn bed aanwezig en er lag een stoflaag op de wc-houder. De sanitaire voorziening in de badkamer vertoonde ook ouderdom. Daarnaast had ik me voorgenomen om tenminste te kunnen genieten van lekker eten, maar helaas was dit ook beneden verwachting.

Elize 29 okt 2021
Reageer
K

Absoluut geen 4-sterren

Dit hotel komt absoluut niet in aanmerking voor een 4-sterren classificatie. Geenszins. De aanvulling van het ontbijt liet ernstig te wensen over. Er was slechts één persoon belast met alle verantwoordelijkheden. Een maaltijd die niet overeenkomt met je bestelling, met eenvoudigweg een verontschuldiging. Individuen wachten al anderhalf uur geduldig op hun maaltijd.

Kae 23 okt 2021
Reageer
D

Hoezo een hotel?

Het zou niet gepast zijn om dit als een hotel te bestempelen. Een snelle verwijdering en vervanging met zakelijke ondernemingen lijkt een passende stap. Alle aspecten, behalve de positieve beoordelingen (die niet overeenkomen met onze eigen ervaring), zijn volkomen juist. Zelfs individuen van een bijzondere aard en andere opmerkelijke personen lijken dit extreem warme, onaangename en lawaaierige (voornamelijk door het verkeer van het nabijgelegen knooppunt) etablissement op te zoeken, dat direct naast allerlei zakelijke ondernemingen gelegen is (waarbij ook veel hoge structuren betrokken zijn) en waar veel auto's geparkeerd staan van de medewerkers van die bedrijven.

Dax 28 sep 2021
Reageer
I

Onze kamer niet in orde

In het gezelschap van mijn echtgenoot en vrienden, hebben we een weekend lang hier verbleven. Bij het aanmelden hebben we aanzienlijk moeten wachten, zonder dat er een begroeting werd gegeven aan ons. De kamer was bedekt met een dikke laag stof en er werden zelfs sokken aangetroffen die nog van de vorige bezoekers waren achtergebleven!

Idris 13 sep 2021
Reageer
J

Meubilair niet netjes

Het meubilair in de kamer is overduidelijk oud, vertoont tekenen van slijtage en is niet naar behoren gereinigd. Er ontbreekt een koelapparaat en de kluis functioneert niet. Er waren enkel twee kledinghangers voorhanden in de kledingopslagruimte. De waardering van 4 sterren wordt niet gerechtvaardigd. Hoewel er door de receptie beloofd werd actie te ondernemen voor het repareren van de kluis en het aanvullen van het aantal kledinghangers, is er daadwerkelijk niets aan gedaan.

Jaivey 7 sep 2021
Reageer
P

Kamers heel erg warm

De accommodatie heeft een verouderde uitstraling en de kamers vertonen een bedompte geur. De enige mogelijkheid om luchtverversing in de kamer te creëren is door het openen van een raam. Echter, dit wordt niet aanbevolen vanwege de levendige straatgeluiden. Als je het raam gesloten houdt, kan de temperatuur echter snel stijgen en ontstaat er een bedompt gevoel.

P.J 26 aug 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Naaldwijk.

Over Fletcher Hotel Carlton

Fletcher Hotel-Restaurant Carlton is een 4-sterren hotel, gelegen aan Tiendweg 20 te Naaldwijk. Het hotel beschikt over 80 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Familiepark Drievliet, Duinrell en Madurodam.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Naaldwijk, Zuid-Holland
  • https://www.hotelcarlton.nl
  • info@hotelcarlton.nl