Fletcher Hotel ByZoo Emmen

Fletcher Hotel ByZoo Emmen

4.3 reviewscore • 11 reviews
R

Geweldig

Goed/ ruim/ rustig/ nieuw hotel .. vriendelijk/ attent behulpzaam personeel . . ...royaal ontbijtbuffet....... koffie thee vruchtendrank, allerlei verschillende broden en broodjes :beleg /eieren /zoet beleg, kwark/ yoghurt /muesli/ enz.......lekker shared diner.( Allerlei kleine hapjes:: voorgerechtjes hoofdgerechtjes nagerechtjes om samen te delen en van te genieten op het gemakkie ).....centraal gelegen voor bezoek winkels en wildlands..... loopafstand van 2 minuutjes..

Rieny 8 sep 2023
Reageer
D

Annulering

Heb onze boeking helaas vanwege ziekte moeten annuleren, receptioniste had volgensmij 0 idee van wat haar werkzaamheden waren want alles moest ze vragen om vervolgens enkel te horen dat ze het konden annuleren zonder enige resutitie of omboeken met hoge extra kosten. Raad niemand aan dit hotel hier te boeken! Belachelijk.

Dewi 26 nov 2023
Reageer
S

Schitterend verblijf

Schitterend verblijf. Netjes onderhouden kamers, gastvrije medewerkers. Het ontbijt wordt uitstekend gepresenteerd. Een minpuntje was de prijs voor het parkeren. Onze auto stond geparkeerd in de ondergrondse parkeerfaciliteit van het hotel. We arriveerden daar rond 16.30 uur. De daaropvolgende dag vertrokken we rond 15.30 uur, nadat we een uitstapje hadden gemaakt naar de dierentuin. We werden toen geconfronteerd met een betaling van €18,10! Daarom 1 ster minder.

Sofie 12 jun 2023
K

Ja dat is een probleem bij het Fletcher Hotel in Emmen. Het staat namelijk precies in het centrum dus eigenlijk moet je overal betalen om te parkeren tenzij je 10 minuten wilt gaan lopen. Moet je dan ook maar net weten.

Knaap 19 jul 2023
A

Schandalige service

Booking voor 1 kamer voor persoon voor 2 nachten is verkeerd verwerkt in 2 kamers voor 1 persoon voor 2 nachten. Omzetten van de booking in 2 nachten voor 1 persoon resulteert in een veel hoger bedrag. Geen bereidheid om booking te cancellen, ondanks verkeerd verwerken booking. Zeer aanmatigend te woord gestaan, "computer says no" mentaliteit. Zeer slecht, ik mijd Fletcher voortaan als de pest. Wat een lompe onwelwillendheid voor een bedrijf in de service industrie, hebben er, hebben er werkelijk niets van begrepen. Doet van der Valk toch beter, daar maar naar toe dus.

Anoniem 11 mei 2023
Reageer
L

Personeel is bijzonder vriendelijk

Het hotel is ideaal gelegen in het bruisende hart van het winkelcentrum van Emmen, met het Wildlands Adventure Zoo recht tegenover het hotel. Er zijn tal van parkeerfaciliteiten in de buurt, maar houd er rekening mee dat parkeren overal tegen betaling is. Het hotel beschikt over een ruime parkeergarage direct onder het gebouw, evenals een supermarkt voor het gemak van de gasten. Het hotel straalt een eigentijdse en gezellige sfeer uit met een moderne inrichting. De kamers bieden voldoende ruimte en zijn keurig schoon. De bedden zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor een comfortabele nachtrust. Het personeel is bijzonder vriendelijk en staat altijd klaar om te helpen. We hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant, aangezien er tal van sfeervolle eetgelegenheden op loopafstand te vinden zijn. We zijn zeker van plan om hier in de toekomst opnieuw te verblijven.

Lieke 10 apr 2023
Reageer
F

Hotel redelijk goed

Het hotel redelijk goed en het ontbijt was ook hetzelfde. De lenteaanbieding omvat een selectie van een 2-gangenmenu naar keuze. In Emmen By Zoo wordt daarentegen een vooraf bepaald gezamenlijk menu geserveerd, bestaande uit friet, salade en 3 kleine gerechten die gezamenlijk genuttigd dienen te worden. Er was geen optie om te kiezen; het menu bestond uit kipsaté, buikspek en uienringen. Je had de mogelijkheid om te kiezen tussen een voorgerecht of een dessert. Aangezien we een vegetarisch dieet volgen, is dit niet ideaal voor ons. Gelukkig hebben ze een alternatief met vis beschikbaar gesteld. Dus ...

Fleur 24 feb 2023
Reageer
E

Hotel in het centrum en naast Wildlands

Weekendje geboekt bij Fletcher Hotel in Emmen Centrum gezamenlijk met mijn man en zoontje. Inchecken was na 15:00 en uitchecken moest voor 11:00 uur. Er is een 24-uurs receptie dus dat was allemaal ideaal. Je zit letterlijk in het centrum van Emmen centrum, die er trouwens super uit ziet! Vooraf nog een mail gehad of er een kinderbedje in onze kamer gezet moest worden, graag. Binnen enkele minuten ook een mail terug dat ze dit in orde gingen maken. Enige nadeeltje is dat je parkeerkosten dient te betalen, al kom je hier ook vrijwel niet onderuit omdat je in het centrum zit. Staat ook wel aangegeven dus we wisten ervan maar dacht ik zeg het toch even. Op de zaterdag hebben we een hele dag in de Wildlands dierentuin vertoefd. Veel kraampjes en veel vermaak, met name het overdekte deel waar je ook in een bootje kan zitten is uniek. Als ons zoontje iets ouder is komen we hier zeker nog een keer terug.

In het kort:
Hele fijne locatie in het centrum en naast de Wildlands dierentuin. Hele goede service en goed geholpen.

Erika 16 jun 2022
Reageer
M

Dagje Wildlands

Een vriendin van mij was met haar zoontje een dagje naar Wildlands geweest. Na haar aanbeveling moesten wij natuurlijk ook een keer heen, anders kunnen we niet meepraten. Het probleem is dat wij niet bepaald in de buurt wonen. Wij komen uit de buurt van Brunssum dus hebben wij besloten om te overnachten in Emmen. Dat moest natuurlijk ook in het Wildlands hotel. Aangenaam door Wildlands en de stad Emmen, erg gezellig, maar daar gaat deze review natuurlijk niet over.

Het hotel ligt op loopafstand van Wildlands. Je kunt onder het hotel parkeren in een ruime parkeergarage. Heel goed geregeld, dat was absoluut geen gedoe. Ondanks dat het een Fletcher hotel is, hebben ze het wel leuk aangekleed. Een beetje in de stijl van Wildlands. Het hotel is spiksplinter nieuw dus allemaal erg netjes. Wij hadden zelfs een leuk uitzicht. Als je een dagje naar Wildlands gaat, zou ik zeker een nachtje overnachten in dit unieke hotel. Zelfs als je in de buurt woont. Echt de moeite waard.

Marlou 25 mei 2022
Reageer
B

Uitgebreid Fletcher hotel ByZoo review

Wij hebben met ons gezin drie dagen mogen logeren in Fletcher hotel ByZoo te Emmen. We hebben een zoontje van 4 maand oud die mee mocht, dit hadden we aangegeven bij de boeking. Diezelfde dag kreeg ik een mail van Fletcher hotel of we een extra bedje op de kamer wilden voor de baby. Uitstekende service!
Eenmaal aangekomen zat de receptie op de eerste verdieping, wat even zoeken was. Het parkeren bij het hotel kan helaas niet gratis. Pas op de laatste dagen kregen we via een andere bezoeker te horen dat je een stuk verderop gratis kan parkeren (enorme parkeerplaats), is ongeveer 10 minuten lopen naar het hotel.
Het eten, ontbijt en avond eten was helemaal top! Je kan via de eerste verdieping, waar tevens het restaurant zit, op een dakterras waar een klein speeltoestel is voor kinderen. We hadden eigenlijk wel meer verwacht qua speelactiviteit voor kinderen aangezien het ByZoo (bij het dierentuin) heet. Daar ga je immers met je kids heen lijkt me. Daar schoot het hotel iets in tekort naar mijn mening. Wildlands zelf is wel echt fantastisch en een grote aanrader om eens te bezoeken als je daar nog niet geweest bent, dit zat 3 minuten lopen van het hotel.
Moeten ook eerlijk zijn dat de kamer wat tegen viel qua ruimte. We hadden bij de boeking aangegeven dat we met 2 ouderen en 1 baby zouden komen. Het bedje stond naast het bed en er was geen ruimte meer aan die kant om überhaupt uit bed te stappen. Daarnaast kon je amper met de kinderwagen manoeuvreren in de kamer. Het was daarentegen wel gloednieuw met een fijne stortdouche in de badkamer en een fijn airco systeem.
De prijs van ten aanzien van Van der Valk een stuk goedkoper dus daarom de keuze op Fletcher hotel ByZoo laten vallen. Dit hotel staat trouwens midden in het centrum met leuk plein (met water en speelgelegenheid) waar de kinderen ook wel een dagje kunnen vertoeven.
Dus wat negatieve punten maar toch wel een zeer fijn gevoel over gehouden aan de 3-dagen Drenthe. Toch wel fijn om eens uit de randstad te zijn en eens de rust op te zoeken.

Berg 13 jul 2021
Reageer
P

Fantastisch weekend in Emmen

Vorig weekend hebben wij twee nachten geslapen bij Fletcher ByZoo in Emmen. Op zaterdag zijn wij naar Wildlands Adventure Zoo geweest, wat echt letterlijk om de hoek van het hotel ligt. Dit was een super ervaring!! Maar deze review gaat over het hotel en niet zozeer het dierenpark, wat er wel soort van bij hoort.

Het hotel is super netjes en heeft een erg luxe uitstraling. Daar houd ik wel van als het gaat om hotels. De ligging van het hotel is perfect. Midden in de stad, naast Wildlands. Een super gezellig plein waar het altijd gezellig druk was met diverse kroegjes en winkels. Dit alles op loopafstand. Wij hadden een comfort tweepersoonskamer met bad. Dit kan ik je echt aanbevelen. Na een dag lopen in Wildlands heerlijk in bad. Wij hadden een mooi uitzicht en de kamer zelf ziet er zeer leuk uit. Met een soort kunstwerk op de muur. Alles is een beetje in de stijl van Wildlands gemaakt en dat maakt de ervaring helemaal compleet. We hadden een mooie televisie, wifi en een koffiezetapparaat. De mensen zijn erg vriendelijk en het ontbijt was erg lekker.

Ik kan iedereen die naar Wildlands gaat hotel ByZoo aanbevelen. Als Wildlands ver rijden is, maak er een gezellig weekend van. Dit maakt de gehele ervaring zoveel beter en is het zeker waard!!

Pieter en Elsa 8 jul 2021
B

Wij hebben geboekt van aankomende zaterdag t/m dinsdag. 3 nachten in het nieuwe hotel, we zijn erg benieuwd. Schijnt een dieren thema aan de binnenkant te zijn dus onze kids zullen zich vast vermaken. Wij gaan ook 1 of 2 dagen naar Wildlands! Zal een review plaatsen na dinsdag.

Berg 8 jul 2021
M

Fletcher ByZoo en Wildlands

Fantastische dagen gehad in het Fletcher hotel ByZoo in Emmen. Wij wouden graag een keer naar Wildlands, maar voor ons is het best ver rijden, omdat wij uit Limburg moeten komen. Daarom zochten wij een hotelovernachting en kwamen we uit bij het nieuwe Fletcher hotel ByZoo Emmen. Het hotel ligt midden in het centrum van Emmen en zodra je het hotel uitstapt sta je al bijna voor de ingang van Wildlands. Echt ideaal! Zo verspil je geen tijd aan reizen. Hierdoor hadden wij ook tijd genoeg om de leuke binnenstad van Emmen te ontdekken. Naast het hotel zitten ook twee supermarkten en in het hotel zelf zit een gezellig restaurant. Je bent dus van alle gemakken voorzien. Het hotel is spiksplinternieuw dus daar hadden wij niks op aan te merken. Wildlands zelf was ook erg leuk. Echt een perfecte combinatie! Wij zitten er zelfs aan te denken om nog een keer terug te komen.

Mariska 5 jul 2021
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Emmen.

Over Fletcher Hotel ByZoo Emmen

Er zijn 11 reviews geschreven over Fletcher Hotel ByZoo Emmen op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Emmen, Drenthe
  • https://www.fletcherhotelbyzoo.nl
  • info@fletcherhotelbyzoo.nl