Fletcher Hotel Arneville-Middelburg

Fletcher Hotel Arneville-Middelburg

3.7 reviewscore • 3 reviews
D

Goed hotel in Middelburg

Schone kamer en badkamer. Goed personeel. Lunchpakket had van alles. Ontbijt was ook lekker, alleen helaas geen koelkastje op de kamer. Helemaal als je wat langer blijft zal dat wel fijn zijn. Je gaat niet elke dag naar het restaurant dus het is wel fijn als je wat spullen zelf in de koeling kan leggen. Het hotel ligt ook niet ver van het centrum van Middelburg. De locatie is dus ook goed.

Danny 7 mei 2022
Reageer
R

Toppie fletcher

Een prima hotel waar het ontbijt inbegrepen was. Het ontbijtbuffet was gevarieerd en had alles wat we nodig hadden. Een -punt was dat de tafels niet snel genoeg opgeruimd werden, waardoor gasten die later ontbeten geen schone tafel konden vinden. Het parkeren was gratis, wat een +punt was. De afstand naar de stad was prima te doen.

Rinus W. 10 aug 2022
Reageer
C

Geen mooi hotel

Bij aankomst schrokken we wel een beetje. Het is absoluut geen mooi hotel. Het lijkt wel een oud kantoorgebouw. Het staat ook op een niet zo mooie plek in Middelburg. Er zijn wel voldoende parkeermogelijkheden. De kamer was wel prima. Personeel was ook vriendelijk. Je kunt er prima overnachten, maar je moet niet meer verwachten dan dat. Het centrum van Middelburg is niet echt op loopafstand voor ons, want ik ben niet meer goed te been. Dat is ook wel jammer. Een voldoende krijgt het hotel, maar ook niet meer dan dat.

Claudia 28 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Middelburg.

Over Fletcher Hotel Arneville-Middelburg

Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg is een 4-sterren hotel, gelegen aan Buitenruststraat 22 te Middelburg. Het hotel beschikt over 47 hotelkamers, feestzalen, vergaderzalen en is een officiële trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Bevrijdingsmuseum Zeeland, Mini Mundi en Deltapark Neeltje Jans.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Middelburg, Zeeland