Fletcher Hotel Arneville-Middelburg

Fletcher Hotel Arneville-Middelburg

3.3 reviewscore • 2 reviews
C

Geen mooi hotel

Bij aankomst schrokken we wel een beetje. Het is absoluut geen mooi hotel. Het lijkt wel een oud kantoorgebouw. Het staat ook op een niet zo mooie plek in Middelburg. Er zijn wel voldoende parkeermogelijkheden. De kamer was wel prima. Personeel was ook vriendelijk. Je kunt er prima overnachten, maar je moet niet meer verwachten dan dat. Het centrum van Middelburg is niet echt op loopafstand voor ons, want ik ben niet meer goed te been. Dat is ook wel jammer. Een voldoende krijgt het hotel, maar ook niet meer dan dat.

Claudia 28 mei 2022
Reageer
D

Goed hotel in Middelburg

Schone kamer en badkamer. Goed personeel. Lunchpakket had van alles. Ontbijt was ook lekker, alleen helaas geen koelkastje op de kamer. Helemaal als je wat langer blijft zal dat wel fijn zijn. Je gaat niet elke dag naar het restaurant dus het is wel fijn als je wat spullen zelf in de koeling kan leggen. Het hotel ligt ook niet ver van het centrum van Middelburg. De locatie is dus ook goed.

Danny 7 mei 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Middelburg.

Over Fletcher Hotel Arneville-Middelburg

Er zijn 2 reviews geschreven over Fletcher Hotel Arneville-Middelburg op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Middelburg, Zeeland
  • https://www.fletcherhotelarneville.nl
  • info@fletcherhotelarneville.nl