Fletcher Hotel Arion-Vlissingen

Fletcher Hotel Arion-Vlissingen

3.2 reviewscore • 6 reviews
T

Een goede, maar kamer 417 vermijden

Dit hotel beschikt over een schitterende eetgelegenheid en een fraai ontvangstgedeelte. De positie bevindt zich onmiddellijk langs de promenade met panoramisch uitzicht op het aquatische landschap. De medewerkers tonen buitengewone hoffelijkheid en zijn uiterst toegewijd aan het verlenen van diensten. Jammergenoeg genoeg hebben wij een accommodatie betrokken. Vrij beperkt van omvang en met een enigszins onpraktische opzet en die vermoedelijk in het verleden gebruikt werd als bergplaats voor schoonmaakgerei. Fletcher Arion in Vlissingen is absoluut een aanrader, maar het is raadzaam om te vermijden dat je toegewezen wordt aan accommodatie 417.

Tibbe 2 apr 2023
Reageer
J

OudeJaars arrangement 2022-2023

Ontvangst zeer goed, vriendelijk personeel. Ook in het restaurant. Drie gangen diner perfect.
Kamers kan verbeterd worden. Deur sluit niet optimaal en de wind komt er door. Er is in de kamer voldoende ruimte om een kapstok op te hangen. We hadden eigenlijk te weinig ruimte om de kleding op te hangen. Eigenlijk moeten we 4 1/2 sterren geven, maar helaas gaat het maar 4 of 5.

Janek 30 dec 2022
Reageer
p

kerst brunch

met de kerst daar gegeten . zo super slecht er zijn echt geen worden voor echt een camping kantine bijna geen keus geen frietjes of aardappels en zeker geen lekker stukje vlees met de kerst niets van dat wat er wel was werd niet zelf berijd maar allen op gewarmd . we zaten wel lekker op de kapotte stoelen die niet schoon waren echt heel smerig en het super vriendelijke personeel keek je alleen maar aan ze konden geen nl verstaan

paul 27 dec 2022
Reageer
G

Niet gehoord worden door receptie

Ik schrijf nooit een revue maar moet nu echt in de pen
Wij hebben als gezin afgelopen weekend 3 kamers geboekt ,
Bij aankomst sleutels ontvangen we zijn naar de kamers gegaan en wat we aantroffen bij de verschillende kamers was echt niet goed.
Plakkerige vlekken op hoofd border bed
Schimmel in kitnaad douche .
Patat onder het bed.
Wij hebben dit gelijk gemeld er zou werk van gemaakt worden .
Zaterdag weer gemeld er was geen schoonmaak dienst meer aanwezig.
zondag vertrek receptie gaf excuses aan hebben wij niks aan.
Je wordt gewoon niet serieus genomen ook vermeld dat ik een review zou plaatsen maar dat deed ze ook niks .
Gewoon niet goed kom hier ook niet meer .
Fam Drost .

Gerard 10 okt 2022
Reageer
F

Hotel aan het strand

Lekker genoten bij dit hotel. Vriendelijke mensen en een schone kamer. Het hotel ligt ook op een mooie locatie. Ontbijt was goed. Al deze punten samen hebben er zeker aan een leuke vakantie bijgedragen. Een goed hotel is gewoon erg belangrijk. Het bed was trouwens ook goed. Lekker geslapen. Hotel ligt aan het strand. Perfecte locatie.

Frank 8 sep 2022
Reageer
P

Zeezicht en balkon

Mooi hotel gelegen aan de boulevard in Vlissingen. Onze kamer had een mooi uitzicht op zee. Dat was echt genieten met het mooi weer. Lekker in de avond op het balkon van de zee genieten. Je loopt ook zo het strand op. De perfecte locatie. Enig nadeel was dat de airco defect was. Niet heel fijn met die warme nachten. Los van dat was er niks mis met de kamer. Badkamer was ook mooi inclusief bad. Wel met de douche in het bad, geen aparte douchecabine. Het was ook allemaal schoon. Mooie grote televisie aan de muur. Voor een hotelkamer zag het er allemaal perfect uit. We hebben wel eens anders meegemaakt. Onze complimenten! Het personeel was ook erg vriendelijk en we voelde ons gelijk thuis. Wellicht komen we nog eens terug. Uiteraard wel voor de kamer met zeezicht en balkon. Dat is ons erg goed bevallen en dat is die paar tientjes extra zeker waard.

Pearl 31 aug 2022
J

Wij hebben hier ook een leuke vakantie gehad. Vlissingen is echt een leuke stad! Leuk om te lezen dat wij een soortgelijke ervaring hebben gehad bij dit hotel. Alleen geen defecte airco gelukkig.

John 2 sep 2022
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Vlissingen.

Over Fletcher Hotel Arion-Vlissingen

Er zijn 6 reviews geschreven over Fletcher Hotel Arion-Vlissingen op Reviews.nl. Met een 3.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Vlissingen, Zeeland
  • https://www.fletcherhotelvlissingen.nl
  • info@fletcherhotelvlissingen.nl