Fletcher Hotel Arion-Vlissingen

Fletcher Hotel Arion-Vlissingen

3.6 reviewscore • 15 reviews
T

Een goede, maar kamer 417 vermijden

Dit hotel beschikt over een schitterende eetgelegenheid en een fraai ontvangstgedeelte. De positie bevindt zich onmiddellijk langs de promenade met panoramisch uitzicht op het aquatische landschap. De medewerkers tonen buitengewone hoffelijkheid en zijn uiterst toegewijd aan het verlenen van diensten. Jammergenoeg genoeg hebben wij een accommodatie betrokken. Vrij beperkt van omvang en met een enigszins onpraktische opzet en die vermoedelijk in het verleden gebruikt werd als bergplaats voor schoonmaakgerei. Fletcher Arion in Vlissingen is absoluut een aanrader, maar het is raadzaam om te vermijden dat je toegewezen wordt aan accommodatie 417.

Tibbe 2 apr 2023
Reageer
J

OudeJaars arrangement 2022-2023

Ontvangst zeer goed, vriendelijk personeel. Ook in het restaurant. Drie gangen diner perfect.
Kamers kan verbeterd worden. Deur sluit niet optimaal en de wind komt er door. Er is in de kamer voldoende ruimte om een kapstok op te hangen. We hadden eigenlijk te weinig ruimte om de kleding op te hangen. Eigenlijk moeten we 4 1/2 sterren geven, maar helaas gaat het maar 4 of 5.

Janek 30 dec 2022
Reageer
p

kerst brunch

met de kerst daar gegeten . zo super slecht er zijn echt geen worden voor echt een camping kantine bijna geen keus geen frietjes of aardappels en zeker geen lekker stukje vlees met de kerst niets van dat wat er wel was werd niet zelf berijd maar allen op gewarmd . we zaten wel lekker op de kapotte stoelen die niet schoon waren echt heel smerig en het super vriendelijke personeel keek je alleen maar aan ze konden geen nl verstaan

paul 27 dec 2022
Reageer
W

Perfectie

Positieve aspecten omvatten het attente personeel en de culinaire ervaring in het eetgedeelte. Echter, enigszins teleurstellend was het feit dat toegang tot het openbare sanitair niet was toegestaan. Dit resulteerde erin dat je keer op keer naar je kamer moest gaan, een enigszins ongemakkelijke situatie wanneer je aan het dineren bent in het restaurant. Bovendien, bij aankomst na een vermoeiende reis, was het wat problematisch dat de kamer nog niet gereed was. Het ontbrak aan een handige optie voor het gebruik van het toilet in die situatie. Het vertoonde een tekort aan beschikbare elektriciteitsaansluitingen binnen de kamer. Ook ontbrak het aan een stopcontact in de sanitaire faciliteit.

Willen en Carlo 24 nov 2022
Reageer
G

Aanzienlijke frustratie

Bij onze aankomst werden we geconfronteerd met drie kamers, waarvan twee kamers werkelijk in een zeer verwaarloosde staat verkeerden. Onder het bed troffen we resten van fastfood aan en de afdichting van de douchedeur vertoonde schimmelvorming. We hebben dit probleem herhaaldelijk bij de receptie aangekaart, maar helaas is er geen enkele maatregel genomen. Dit specifieke aspect zorgde voor aanzienlijke frustratie binnen onze groep en heeft daadwerkelijk afbreuk gedaan aan de kwaliteit van ons korte uitje. Werkelijk een teleurstellende situatie.

Gennaro 10 okt 2022
Reageer
G

Niet gehoord worden door receptie

Ik schrijf nooit een revue maar moet nu echt in de pen
Wij hebben als gezin afgelopen weekend 3 kamers geboekt ,
Bij aankomst sleutels ontvangen we zijn naar de kamers gegaan en wat we aantroffen bij de verschillende kamers was echt niet goed.
Plakkerige vlekken op hoofd border bed
Schimmel in kitnaad douche .
Patat onder het bed.
Wij hebben dit gelijk gemeld er zou werk van gemaakt worden .
Zaterdag weer gemeld er was geen schoonmaak dienst meer aanwezig.
zondag vertrek receptie gaf excuses aan hebben wij niks aan.
Je wordt gewoon niet serieus genomen ook vermeld dat ik een review zou plaatsen maar dat deed ze ook niks .
Gewoon niet goed kom hier ook niet meer .
Fam Drost .

Gerard 10 okt 2022
Reageer
F

Hotel aan het strand

Lekker genoten bij dit hotel. Vriendelijke mensen en een schone kamer. Het hotel ligt ook op een mooie locatie. Ontbijt was goed. Al deze punten samen hebben er zeker aan een leuke vakantie bijgedragen. Een goed hotel is gewoon erg belangrijk. Het bed was trouwens ook goed. Lekker geslapen. Hotel ligt aan het strand. Perfecte locatie.

Frank 8 sep 2022
Reageer
P

Zeezicht en balkon

Mooi hotel gelegen aan de boulevard in Vlissingen. Onze kamer had een mooi uitzicht op zee. Dat was echt genieten met het mooi weer. Lekker in de avond op het balkon van de zee genieten. Je loopt ook zo het strand op. De perfecte locatie. Enig nadeel was dat de airco defect was. Niet heel fijn met die warme nachten. Los van dat was er niks mis met de kamer. Badkamer was ook mooi inclusief bad. Wel met de douche in het bad, geen aparte douchecabine. Het was ook allemaal schoon. Mooie grote televisie aan de muur. Voor een hotelkamer zag het er allemaal perfect uit. We hebben wel eens anders meegemaakt. Onze complimenten! Het personeel was ook erg vriendelijk en we voelde ons gelijk thuis. Wellicht komen we nog eens terug. Uiteraard wel voor de kamer met zeezicht en balkon. Dat is ons erg goed bevallen en dat is die paar tientjes extra zeker waard.

Pearl 31 aug 2022
J

Wij hebben hier ook een leuke vakantie gehad. Vlissingen is echt een leuke stad! Leuk om te lezen dat wij een soortgelijke ervaring hebben gehad bij dit hotel. Alleen geen defecte airco gelukkig.

John 2 sep 2022
K

Aardige bestemming

Deze accommodatie bevindt zich langs de kustpromenade en is op een gemakkelijke loopafstand van het bruisende hart van de stad gesitueerd. De kamer bood een acceptabele ervaring, maar het feit dat we in bad moesten douchen werd door ons als minder prettig ervaren. Het is absoluut noodzakelijk om een accommodatie te kiezen met een panoramisch uitzicht op de zee; vanuit hier kun je ongehinderd genieten van het zicht op de schepen die hun weg vinden over de Westerschelde. Het ochtendmaal voldeed eveneens aan onze verwachtingen; we hebben tevens één keer een maaltijd genoten bij de aangrenzende eetgelegenheid, maar daar was het voedsel niet op de juiste temperatuur.

Kae 21 jun 2022
Reageer
M

Aanzienlijke hinder van aangrenzende gasten

De accommodatie voldeed niet aan de vooropgestelde verwachtingen; het vertoonde een beperkte omvang, ondervond aanzienlijke hinder van aangrenzende gasten en had te kampen met een opvallende mate van geluidsoverlast. Er was geen bed beschikbaar voor twee personen, en bovendien vertoonde de televisie defecten. Ondanks onze melding van deze problemen, bleef een passende reactie uit. De culinaire ervaring liet ernstig te wensen over; het personeel was niet op de hoogte van de juiste tafelidentificaties, de factuur bevatte onjuistheden en bovendien werd het voedsel geserveerd op een ongewenst lage temperatuur. Het geserveerde gerecht week af van de beschrijving op het menu, en dergelijke zaken. Het personeel bij de receptie toonde zich niet in staat om op een professionele wijze te reageren.

Medde 7 jun 2021
Reageer
J

Netheid van de faciliteit viel op

In weerwil van de huidige situatie met de pandemiebeperkingen, heeft ons verblijf hier ons aangenaam verrast. Zowel het ontbijt als het avondmaal werden op onze kamer geserveerd, en het personeel toonde een buitengewone hoffelijkheid en aandacht voor detail. De netheid van de faciliteit viel op en gaf ons een geruststellend gevoel. Bovendien bevindt de locatie zich direct aan de boulevard, wat voor een prachtig uitzicht en een ontspannen sfeer zorgde. Dit alles heeft ons verblijf tot een aangename en gedenkwaardige ervaring gemaakt, ondanks de uitdagingen van de huidige omstandigheden.

Jurre 14 apr 2021
Reageer
T

Subliem!

In weerwil van de huidige situatie met de pandemiebeperkingen, heeft ons verblijf hier ons aangenaam verrast. Zowel het ontbijt als het avondmaal werden op onze kamer geserveerd, en het personeel toonde een buitengewone hoffelijkheid en aandacht voor detail. De netheid van de faciliteit viel op en gaf ons een geruststellend gevoel. Bovendien bevindt de locatie zich direct aan de boulevard, wat voor een prachtig uitzicht en een ontspannen sfeer zorgde. Dit alles heeft ons verblijf tot een aangename en gedenkwaardige ervaring gemaakt, ondanks de uitdagingen van de huidige omstandigheden. De ochtendmaaltijd was uitstekend georganiseerd. De mogelijkheid om een dag van tevoren je voorkeuren door te geven, was een handige aanpak.

Timber 11 apr 2021
Reageer
K

We zijn weer voor een tweede keer van de partij

Onze verblijfsperiode in het Amadore Hotel Vlissingen, van 7 tot 10 september, was ronduit fantastisch. De locatie van het hotel, pal aan het zandstrand, was werkelijk adembenemend en voegde absoluut een extra dimensie toe aan onze ervaring. De kamers boden niet alleen comfort, maar ook een aangename sfeer die ons direct op ons gemak stelde. De culinaire verrassingen waren een ware traktatie voor de smaakpapillen en droegen bij aan onze algehele genieting. Het was bijzonder prettig om te merken dat het personeel buitengewoon vriendelijk en behulpzaam was, waardoor we ons als gasten echt gewaardeerd voelden. Kortom, ons verblijf was een heerlijke ontsnapping aan de dagelijkse sleur en we zijn uitermate tevreden met onze keuze voor dit hotel.

Kaetura 11 sep 2020
Reageer
O

Niet helemaal goed

De accommodatie met zicht op de oceaan bood een aangename visuele ervaring. Desalniettemin ondervonden we aanzienlijke geluidsoverlast vanwege de luide sluiting van aangrenzende kamerdeuren. Ik ben iemand die de ochtenden vroeg begroet en verlaat onopvallend mijn kamer om beneden te gaan lezen. Ongelukkig genoeg bleek de kamerdeur niet geruisloos te sluiten, en bovendien was er een kortstondig alarmsignaal dat klonk. Uitleg van de medewerker bij de receptie... wordt gedaan met het oog op de veiligheid in geval van brand. Onzin natuurlijk. Dit is iets wat ik nog niet eerder heb meegemaakt in mijn hotelervaringen. Over het algemeen zijn de vier dagen positief verlopen, behalve met één serveerster die nogal terughoudend was in haar vriendelijkheid. Afgezien daarvan ben ik erg tevreden.

Olivia 3 sep 2020
Reageer
J

Bepaald wel duur

We stonden voor een kamer in een staat van onreinheid en met opvallende stofophoping aan. Tijdens de eerste ochtend stelde het ontbijt teleur doordat het niet in lijn was met de dieetvereisten die we zorgvuldig hadden vermeld tijdens het boeken en opnieuw bij het inchecken. Het verwisselen van het beddengoed en de handdoeken vond pas laat plaats na de eerste nacht. De culinaire ervaring en service op de eerste dag in het restaurant werden hoog gewaardeerd met een score van 8, maar op de tweede dag liep dit aanzienlijk achter met een bescheiden 5. Na communicatie met de keuken was het ontbijt op de tweede dag wel naar behoren verzorgd.

Jan 30 jul 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Vlissingen.

Over Fletcher Hotel Arion-Vlissingen

Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Boulevard Bankert 266 te Vlissingen. Het hotel beschikt over 78 hotelkamers, feestzalen, vergaderzalen en is een officiële trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant, terras, fitness, sauna en meer. In de omgeving van het hotel vind je Reptielenzoo Iguana, Zeeuws maritiem muZEEum en Fort Rammekens.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Vlissingen, Zeeland
  • https://www.fletcherhotelvlissingen.nl
  • info@fletcherhotelvlissingen.nl