Hotel

Fletcher Hotel Arion-Vlissingen

Vlissingen, Zeeland

4 reviews
50% positief
25% neutraal
25% negatief

Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Boulevard Bankert 266 te Vlissingen. Het hotel beschikt over 78 hotelkamers, feestzalen, vergaderzalen en is een officiële trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant, terras, fitness, sauna en meer. In de omgeving van het hotel vind je Reptielenzoo Iguana, Zeeuws maritiem muZEEum en Fort Rammekens.

Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen is van alle hotels omstreeks Vlissingen de beste keuze.

Bezoek Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen


Reviews (4)

 • Gea

  Hele mooie locatie

  Fletcher Hotel Arion-Vlissingen bevindt zich op een hele mooie locatie. Aan de boulevard met een uitzicht op zee. Als je voor een strandvakantie gaat moet je hier wezen. Beter kan eigenlijk niet. Echter zijn er ook een paar minpunten te bedenken. Veel personeel praat geen Nederlands. Ik weet niet waarom dit zo is maar het viel echt op. Onze kamer zat naast de lift en aangezien wij al vroeg op bed lagen, ervaarden wij dit wel als storend. Desondanks hebben wij een heel leuke tijd gehad. Gelukkig hadden wij ook mooi weer. Ondanks de taalbarrière was het personeel wel aardig en het eten was heerlijk.

  Gea 22 jun 2022

 • Remco

  Heel leuk weekend aan zee

  Wij hebben een heel leuk weekend gehad. Heel mooi uitzicht over het strand en de zee. Lekker koffie en thee in de kamer en de kamer was ook schoon. Prima ontbijt gehad en het personeel was vriendelijk. Ook een keer 's avonds in het restaurant gegeten en dat was ook prima. Qua locatie kun je niet beter zitten. Wij hebben heel erg genoten en gaan zeker een keer terugkomen.

  Remco 22 jun 2022

 • Anna

  Slechte ervaring

  De eerste avond het diner geboekt in het hotel. Ruim 2 uur wachten op het eten is echt onaanvaardbaar.
  Tournedos op een hete steen was goed, maar als er geen plaats is voor borden op tafel om van te eten, hoe dan?
  Ten lange leste maar op een hoekje van de onderschotel voor de groente en frites gegeten. Niet echt fijn.
  Het nagerecht een kaasplankje, dit werd geserveerd na ruim een half uur, was een houten taartschaal op voet met een glazen stolpje, op zich prima, maar geen bestek en geen borden. Gevraagd aan de bediening, maar die snapten er niets van, spraken alleen Spaans.
  Geen koffie genomen, we wilden hier zo snel mogelijk weg, maar het afrekenen was het volgende probleem. Heel lang gewacht aan de bar of we alstublieft af mochten afrekenen. Mensen achter ons hielden het voor gezien en liepen gewoon weg.
  Bij het ontbijt zijn hele broden, iedereen kan daar een snee afsnijden. Deze broden zitten gedeeltelijk in papier, maar de meeste mensen stropen het papier af pakken het brood beet en snijden dan. Bah, iedereen zit nu aan het brood, verzin hier iets anders op!
  Na een val 's avonds in de badkamer, vertrokken we eerder dan gepland, maar toen we vertelden aan de balie dat we eerder vertrokken en waarom werd daar niet op gereageerd. Het was niet te missen met een blauw oog en een bult zo groot als een ei op het voorhoofd. Geen enkele reactie van een overigens Nederlandse medewerker.
  Jammer van zo'n mooie locatie, maar zo ongeinteresserd hebben we het nog niet meegemaakt, hier echt niet naar toe gaan!

  Anna 21 jun 2022

 • Marco

  Geen 4 sterren

  Dit is wat ons betreft geen 4 sterren hotel. Meer een 3 sterren hotel. Door middel van een aanbieding hadden we hier een weekend geboekt. De lobby van het hotel is mooi, maar het personeel is onvriendelijk. Het stopcontact werkte niet en er zaten wat vlekken in het plafond. Kortom, wij hadden ons er iets meer bij voorgesteld. De locatie is wel mooi, aan zee.

  Marco 7 apr 2022