Hotel

Fletcher Familiehotel Paterswolde

Paterswolde, Drenthe

2 reviews
50% positief
50% negatief

Fletcher Familiehotel Paterswolde is een 4-sterren hotel, gelegen aan Groningerweg 19 te Paterswolde. Het hotel beschikt over 65 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad, fitness, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je AquaZoo Leeuwarden, Zeehondencentrum Pieterburen en Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe.

Fletcher Hotel Langewold is van alle hotels omstreeks Paterswolde de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel Langewold


Reviews (2)

 • Evert

  Kamer ondermaats

  De kamer was helaas ondermaats. De vloerbedekking was niet schoon, want er zaten vlekken in. Ook zaten er schimmelplekken in de badkamer. Dit hoort echt niet. We waren dan ook behoorlijk teleurgesteld, want je denkt een leuk weekendje weg te gaan. Het was gewoon niet heel erg fris allemaal. Prijs en kwaliteit zijn ook niet in verhouding.

  Evert 17 mei 2022

 • Wim

  Familiehotel

  Wij wisten niet wat een familiehotel precies moet voorstellen, maar het personeel gaat heel vriendelijk en ontspannen met de gasten om. Je voelt je meteen thuis en dat was waar een familiehotel om draait. Het hotel ligt op loopafstand van het Paterswoldersemeer en je hebt hier genoeg leuke restaurantjes e.d. Deze bevinden zich allemaal een beetje rondom het meer. Het hotel bevindt zich in Drenthe en het meer grotendeels in Groningen, dat is wel een grappig feitje. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat het hotel niet rechtstreeks aan het water ligt, dan was het terras nog een stuk mooier geweest. Onze kamer was OK.

  Wim 11 apr 2022