Fletcher Familiehotel Paterswolde

Fletcher Familiehotel Paterswolde

4.7 reviewscore • 2 reviews
E

Kamer ondermaats

De kamer was helaas ondermaats. De vloerbedekking was niet schoon, want er zaten vlekken in. Ook zaten er schimmelplekken in de badkamer. Dit hoort echt niet. We waren dan ook behoorlijk teleurgesteld, want je denkt een leuk weekendje weg te gaan. Het was gewoon niet heel erg fris allemaal. Prijs en kwaliteit zijn ook niet in verhouding.

Evert 17 mei 2022
Reageer
W

Familiehotel

Wij wisten niet wat een familiehotel precies moet voorstellen, maar het personeel gaat heel vriendelijk en ontspannen met de gasten om. Je voelt je meteen thuis en dat was waar een familiehotel om draait. Het hotel ligt op loopafstand van het Paterswoldersemeer en je hebt hier genoeg leuke restaurantjes e.d. Deze bevinden zich allemaal een beetje rondom het meer. Het hotel bevindt zich in Drenthe en het meer grotendeels in Groningen, dat is wel een grappig feitje. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat het hotel niet rechtstreeks aan het water ligt, dan was het terras nog een stuk mooier geweest. Onze kamer was OK.

Wim 11 apr 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Paterswolde.

Over Fletcher Familiehotel Paterswolde

Er zijn 2 reviews geschreven over Fletcher Familiehotel Paterswolde op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Paterswolde, Drenthe
  • https://www.familiehotelpaterswolde.nl
  • info@familiehotelpaterswolde.nl