Fletcher Familiehotel Paterswolde

Fletcher Familiehotel Paterswolde

4.0 reviewscore • 4 reviews
W

Familiehotel

Wij wisten niet wat een familiehotel precies moet voorstellen, maar het personeel gaat heel vriendelijk en ontspannen met de gasten om. Je voelt je meteen thuis en dat was waar een familiehotel om draait. Het hotel ligt op loopafstand van het Paterswoldersemeer en je hebt hier genoeg leuke restaurantjes e.d. Deze bevinden zich allemaal een beetje rondom het meer. Het hotel bevindt zich in Drenthe en het meer grotendeels in Groningen, dat is wel een grappig feitje. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat het hotel niet rechtstreeks aan het water ligt, dan was het terras nog een stuk mooier geweest. Onze kamer was OK.

Wim 11 apr 2022
Reageer
E

Kamer ondermaats

De kamer was helaas ondermaats. De vloerbedekking was niet schoon, want er zaten vlekken in. Ook zaten er schimmelplekken in de badkamer. Dit hoort echt niet. We waren dan ook behoorlijk teleurgesteld, want je denkt een leuk weekendje weg te gaan. Het was gewoon niet heel erg fris allemaal. Prijs en kwaliteit zijn ook niet in verhouding.

Evert 17 mei 2022
Reageer
M

Heel gastvrij

We bezoeken vaak Fletcher hotels en een van de dingen die ons opvalt is dat er vaak geklaagd wordt in recensies over vlekken in het tapijt of verouderde kamers. Dit hotel is hier geen uitzondering op, ook hier zijn af en toe vlekken te zien en de kamers zijn niet zoals in hippe boutique hotels. Wat voor ons echter echt telt is de gastvrijheid en de ongedwongen sfeer die veel Fletcher hotels uitstralen. Ook in Paterswolde hebben we ons zeer welkom gevoeld. Het weer was somber, de winkels en musea waren gesloten, maar in het hotel werden we warm welkom geheten door lieve mensen. We aten heerlijk in onze kamer en 's morgens stond het ontbijt netjes voor ons klaar op het buffet. We konden het gemakkelijk meenemen naar onze schone en ruime kamer. We willen het hotel bedanken voor deze fijne dagen en we kijken uit om snel weer een Fletcher hotel te bezoeken.

Marjon 12 jan 2022
Reageer
S

Perfecte ligging!

Het hotel is prima, met een mooie ligging dichtbij het Paterswoldesemeer (op loopafstand) en Groningen (20 minuten met het openbaar vervoer, met een halte voor de deur). Er is geen airconditioning, maar er is wel een raam met een hor. Dus het moet niet te warm zijn. Er is een grote parkeerplaats voor de deur. Wij hadden een ruime comfortkamer met douche, goede bedden en aardige, behulpzame medewerkers. De kamer werd goed schoongemaakt. Misschien zou het overwegen waard zijn om de oude, wat vieze vloerbedekking te vervangen door hardere bedekking. Er is een mooi terras, een ruime ontbijtruimte/ruim restaurant en een goed, royale ontbijt.

S Wims 19 okt 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Paterswolde.

Over Fletcher Familiehotel Paterswolde

Fletcher Familiehotel Paterswolde is een 4-sterren hotel, gelegen aan Groningerweg 19 te Paterswolde. Het hotel beschikt over 65 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad, fitness, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je AquaZoo Leeuwarden, Zeehondencentrum Pieterburen en Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Paterswolde, Drenthe