Fletcher Familiehotel Paterswolde

Fletcher Familiehotel Paterswolde

4.7 reviewscore • 14 reviews
E

Kamer ondermaats

De kamer was helaas ondermaats. De vloerbedekking was niet schoon, want er zaten vlekken in. Ook zaten er schimmelplekken in de badkamer. Dit hoort echt niet. We waren dan ook behoorlijk teleurgesteld, want je denkt een leuk weekendje weg te gaan. Het was gewoon niet heel erg fris allemaal. Prijs en kwaliteit zijn ook niet in verhouding.

Evert 17 mei 2022
Reageer
W

Familiehotel

Wij wisten niet wat een familiehotel precies moet voorstellen, maar het personeel gaat heel vriendelijk en ontspannen met de gasten om. Je voelt je meteen thuis en dat was waar een familiehotel om draait. Het hotel ligt op loopafstand van het Paterswoldersemeer en je hebt hier genoeg leuke restaurantjes e.d. Deze bevinden zich allemaal een beetje rondom het meer. Het hotel bevindt zich in Drenthe en het meer grotendeels in Groningen, dat is wel een grappig feitje. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat het hotel niet rechtstreeks aan het water ligt, dan was het terras nog een stuk mooier geweest. Onze kamer was OK.

Wim 11 apr 2022
Reageer
M

Heel gastvrij

We bezoeken vaak Fletcher hotels en een van de dingen die ons opvalt is dat er vaak geklaagd wordt in recensies over vlekken in het tapijt of verouderde kamers. Dit hotel is hier geen uitzondering op, ook hier zijn af en toe vlekken te zien en de kamers zijn niet zoals in hippe boutique hotels. Wat voor ons echter echt telt is de gastvrijheid en de ongedwongen sfeer die veel Fletcher hotels uitstralen. Ook in Paterswolde hebben we ons zeer welkom gevoeld. Het weer was somber, de winkels en musea waren gesloten, maar in het hotel werden we warm welkom geheten door lieve mensen. We aten heerlijk in onze kamer en 's morgens stond het ontbijt netjes voor ons klaar op het buffet. We konden het gemakkelijk meenemen naar onze schone en ruime kamer. We willen het hotel bedanken voor deze fijne dagen en we kijken uit om snel weer een Fletcher hotel te bezoeken.

Marjon 12 jan 2022
Reageer
R

Genieten van een verblijf bij Fletcher!

We zijn frequente gasten van Fletcher hotels en het valt ons op dat er vaak negatieve opmerkingen worden gemaakt in beoordelingen over vlekken in het tapijt of een verouderde kamer. Bij dit hotel kunnen er ook wel eens vlekken te zien zijn en de kamers hebben niet dezelfde trendy uitstraling als in hippe boetiekhotels. Wat voor ons werkelijk van belang is, is de gastvrijheid en de ontspannen ambiance die je vaak bij Fletcher hotels aantreft. Ook in Paterswolde hebben we een plezierige ervaring gehad. Hartelijk bedankt voor deze heerlijke dagen, we kijken er met plezier naar uit om binnenkort weer te genieten van een verblijf bij Fletcher!

Romee 4 jan 2022
Reageer
S

Perfecte ligging!

Het hotel is prima, met een mooie ligging dichtbij het Paterswoldesemeer (op loopafstand) en Groningen (20 minuten met het openbaar vervoer, met een halte voor de deur). Er is geen airconditioning, maar er is wel een raam met een hor. Dus het moet niet te warm zijn. Er is een grote parkeerplaats voor de deur. Wij hadden een ruime comfortkamer met douche, goede bedden en aardige, behulpzame medewerkers. De kamer werd goed schoongemaakt. Misschien zou het overwegen waard zijn om de oude, wat vieze vloerbedekking te vervangen door hardere bedekking. Er is een mooi terras, een ruime ontbijtruimte/ruim restaurant en een goed, royale ontbijt.

S Wims 19 okt 2021
Reageer
D

Comfortkamer met een eigen douche

Uitstekend hotel, gunstig gelegen nabij het prachtige Paterswoldesemeer (op loopafstand) en Groningen (slechts 20 minuten met het openbaar vervoer, met een halte direct voor de deur). Er is geen airconditioning aanwezig, maar er is wel een raam met hor beschikbaar. Dus het is belangrijk dat de temperatuur niet te hoog oploopt. Er is een ruime parkeerplaats direct voor de ingang van het hotel. We verbleven in een ruime comfortkamer met een eigen douche. De bedden waren van goede kwaliteit. Het personeel was vriendelijk en zeer behulpzaam, en de kamer werd goed onderhouden en schoongemaakt. Het ontbijt was uitstekend en royaal van opzet.

Dex 9 aug 2021
Reageer
L

Bevelen dit hotel absoluut aan!

We hebben een buitengewoon aangenaam weekend gehad bij Fletcher Paterswolde. De kamer was ruim en de matrassen waren van uitstekende kwaliteit. Ik vind het altijd erg fijn om een waterkoker op de kamer te hebben, zodat ik thee kan maken. Het ontbijt was geweldig, met een ruime keuze aan vers fruit! We konden heerlijk buiten op het terras ontbijten en genieten van de zon. Vanwege de tijdelijke sluiting van de faciliteiten hebben we onze reservering een paar keer moeten wijzigen. Dat leverde geen enkel probleem op. Wij bevelen dit hotel absoluut aan!

Lena 11 jul 2021
Reageer
D

Genoten van heerlijk eten en uitstekende service.

Ondanks de geldende coronamaatregelen hebben we een prettig verblijf gehad, waarbij we hebben genoten van heerlijk eten en uitstekende service. Het diner hadden we besteld en kregen het ook nog bezorgd op onze kamer. Het ontbijtbuffet werd zelfbediening, waarbij je zelf je keuze kon maken. De bedden waren echter overdreven zacht, vermoedelijk doordat er veel gasten van aanzienlijk gewicht op hadden gelegen. Het gehele interieur van de kamer gaf een wat gedateerde uitstraling, maar het was wel fris en zeer goed schoongemaakt.

Dani 16 mei 2021
Reageer
O

Kamer was netjes en ruim

Gedurende de periode van de coronamaatregelen heeft het personeel zich enorm ingespannen om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit hebben we vooral gemerkt aan de vriendelijk- en behulpzaamheid van het personeel. De kamer was netjes en ruim bemeten. Wij kunnen vol trots zeggen dat we hier ontzettend veel hebben genoten. We zijn van plan om er zeker weer eens naar toe te gaan.

Oscar 16 mei 2021
Reageer
A

Service van het personeel was top

De kamer was prachtig en service van het personeel was top. De bedden waren een beetje zacht en het glutenvrije brood was zo hard als een baksteen, maar dit zijn slechts kleine aandachtspunten. De locatie van het hotel is absoluut perfect, en de prachtige ambiance met een tentoonstelling van gerenommeerde kunstwerken compenseert veel. Een hotel waar je echt wil zijn om te genieten van een vakantie!

Alexander 11 mei 2021
Reageer
B

Het is genieten hier

Er valt niets aan te merken op deze accommodatie. Het personeel was uitzonderlijk vriendelijk en gastvrij. Zowel bij de receptie als in de ontbijtzaal was het personeel buitengewoon vriendelijk. Ik was volledig verrast door de attente medewerker van de huishoudelijke dienst. Deze heer verdient absoluut extra lof vanwege zijn proactieve en behulpzame houding. Om een lang verhaal kort te maken: het is genieten hier.

Boris 30 apr 2021
Reageer
L

Zeer tevreden!

Bij elke aankomst worden we hartelijk begroet en een aantal dames bij de receptie herkennen ons altijd direct . We zijn al 12 jaar trouwe gasten in dit hotel, en dat spreekt eigenlijk boekdelen.Gezien de veranderende omstandigheden dit jaar, waren we aangenaam verrast door de behulpzaamheid en vriendelijkheid van alle medewerkers. We zijn zeer tevreden!

Lara 25 apr 2021
Reageer
E

Bedden waren comfortabel en van goede kwaliteit

De service aan de receptie was helemaal in orde. Dit prachtig gelegen hotel bood een kamer met enige verouderde elementen, zoals het tapijt, maar de bedden waren comfortabel en van goede kwaliteit. De maaltijden die we op de kamer hebben genoten waren bijzonder smakelijk, en de roomservice was buitengewoon vriendelijk en efficiënt.

Elena 22 apr 2021
Reageer
F

Verblijf was uitstekend!

Ons verblijf was uitstekend. We werden hartelijk ontvangen met gastvrijheid hoog in het vaandel. Het ontbijt was van goede kwaliteit en er waren heerlijke dineropties om uit te kiezen. Alles was uitstekend georganiseerd in overeenstemming met de geldende coronamaatregelen. Het was alleen jammer dat het zwembad gesloten moest blijven. De geluidsisolatie van de kamer was niet optimaal. We konden duidelijk de voetstappen van de gasten boven ons horen. Over het algemeen kunnen we dit beoordelen met een score van acht uit tien.

Fam Cato 14 apr 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Paterswolde.

Over Fletcher Familiehotel Paterswolde

Fletcher Familiehotel Paterswolde is een 4-sterren hotel, gelegen aan Groningerweg 19 te Paterswolde. Het hotel beschikt over 65 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad, fitness, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je AquaZoo Leeuwarden, Zeehondencentrum Pieterburen en Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Paterswolde, Drenthe
  • https://www.familiehotelpaterswolde.nl
  • info@familiehotelpaterswolde.nl