Fletcher Badhotel Callantsoog

Fletcher Badhotel Callantsoog

3.5 reviewscore • 4 reviews
M

Goed hotel in Callantsoog

Wij hadden een grote kamer met een bad. Onze kamer was tip top in orde. Helemaal schoon voor zover wij hebben kunnen beoordelen en de inrichting was logisch. Het bed lag goed en het personeel was vriendelijk. Het enige nadeel is dat de kamers nog wel wat gehorig kunnen zijn.

Het hotel ligt vlakbij het strand. Er zijn ook leuke winkels in de buurt, dus je hoeft je echt niet te vervelen. Wij hebben ons in ieder geval geen moment verveelt. Het is wel belangrijk dat je goed weer hebt, dus onze tip is: boek niet te ver van te voren. Wij hadden een weekje van tevoren geboekt.

Marleen 6 jun 2022
Reageer
D

klachen compensatie

Klacht over ons verblijf doorgegeven, i.v.m. hoog opstaande vinyl vloerbekleding bij balkondeur en het brandalarm wat bijna een uur achter elkaar om 22.00 uur op zaterdagavond constant afging, tot 2 x een klacht hierover ingediend bij Fletcher, zagen totaal geen enkele reden voor compensatie!
Er zijn op de bewuste dag/avond meerdere personen/gezinnen met kleine kinderen vertrokken!

Dester 5 feb 2023
Reageer
K

Prima verblijf gehad

Door de receptie werden we goed ontvangen. Wij hadden bepaalde afspraken gemaakt via de mail en die waren bekend. Ook konden we snel inchecken. Kamer was schoon. Het was ook genieten in de sauna. Het is geen hele uitgebreide sauna, gewoon vrij basic. Wel is er alles wat je nodig hebt. Ligging van het hotel is top, dichtbij het strand. Het personeel was ook erg vriendelijk en je kunt gratis voor de deur parkeren. Het enige minpunt is dat het balkon wel aan vernieuwing toe is. Hopelijk knappen ze dat nog een keer op en dan is het helemaal perfect. Prima verblijf gehad.

Karel 17 mei 2022
Reageer
E

Tijd geleden zijn we bij dit hotel geweest

Het is al een beste tijd geleden dat we hier zijn geweest maar wilde toch nog een review plaatsen. Dit is een groot hotel met ook een heerlijk inpandig zwembad waar je goed kunt genieten. Wij zijn hier 1 nacht geweest met onze kinderen en hond (die mocht ook mee). Dit was ook een van de redenen dat we voor dit hotel hebben gekozen omdat huisdieren hier zijn toegestaan!
We hadden een grote suite met balkon waarbij we een geweldig uitzicht hadden op de ondergaande zon. Ik weet nog dat het ontbijt ook heerlijk was, dit was nog tijdens de corona periode waarbij ze alles goed hadden opgelost. Je moest een tijd kiezen dat je naar het ontbijt wilde, dan mocht je een rondje maken langs het eten (werd ook veel geserveerd), zodat je andere mensen niet tegen kwam.

El Roma 26 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van juni 2023 in de omgeving van Callantsoog.

Over Fletcher Badhotel Callantsoog

Fletcher Badhotel Callantsoog is een 3-sterren hotel, gelegen aan Abbestederweg 26 te Callantsoog. Het hotel beschikt over 62 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, sauna, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Zee Aquarium Bergen Aan Zee en Beeldentuin De Booghaard.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Callantsoog, Noord-Holland
  • https://www.badhotelcallantsoog.nl
  • info@badhotelcallantsoog.nl