FITT Wear

FITT Wear

5.0 reviewscore • 2 reviews
L

Waarom ik nu fan ben van Fittwear

Normaal ben ik niet van de reviews, maar deze ervaring moet ik gewoon even delen. Had een paar vraagjes over de maatvoering van hun sportgear en kreeg super snel een duidelijk antwoord terug. De communicatie was super aangenaam en de levering was snel in huis. Ik ben wel bekend met meerdere sportmerken maar nu ik Fitt wear ken zal ik dit zeker vaker gaan kopen.

L.deVries 24 feb 2024
Reageer
N

Helemaal happy met mijn sportkleding

Ik was aangenaam verrast hoe snel mijn bestelling door de brievenbus viel. De bruine Unique legging zit als gegoten. De lengte is ook goed (ben best lang: 1.75m) al moet ik zeggen dat de legging wel een beetje tekent. Ook de bijbehorende Unique top is leuk en zeker een aanrader.

NienBruns 11 feb 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over FITT Wear

FITT is een platform dat staat voor self love, balance, beautiful en strong, wat samen 100% awesome vormt. Ze geloven dat een Happy Lifestyle realistischer en duurzamer is dan een Healthy Lifestyle. Bij FITT draait het om de balans tussen gezond eten, beweging, self-care, positiviteit, genieten en de wet van aantrekking. Veel vrouwen voelen zich niet op hun gemak in een traditionele sportschool, waar ze zich onzeker of geïntimideerd kunnen voelen tussen de zware gewichten en complexe apparaten. FITT streeft ernaar om deze drempel te verlagen en het ongemakkelijke gevoel weg te nemen. Ze moedigen vrouwen aan om te stralen en te schitteren, want het is tijd om in de spotlight te staan!

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://fittwear.nl
  • info@fittwear.nl