Financieel Fit

Financieel Fit

4.00/5.00 • 2 reviews
R

Hypotheek

Met financieel fit hadden wij een hele prettige samenwerking. Tijdens het koopproces zijn wij heel goed begeleid bij het regelen van een hypotheek voor onze koopwoning. De adviezen die ze gaven waren ook heel goed. Hier zouden wij nooit op zijn gekomen zonder hypotheekadviseur. Wij hebben alles met vertrouwen uit handen gegeven en financieel fit heeft ons vertrouwen absoluut niet geschaad. Ook kregen wij heel snel antwoord op al onze vragen. Ze zijn niet heel goedkoop maar je krijgt er heel veel voor terug. Wij zijn heel tevreden dat wij gebruik hebben gemaakt van financieel fit.

Remco en Sophie 16 dec 2021
Reageer
E

Lening aanvragen

Bij Financieel Fit kon ik makkelijk een lening aanvragen. Het verliep allemaal zonder problemen. Ik heb ze nog wel gebeld en ik had fijn contact met één van de medewerkers. Ik werd vriendelijk geholpen. Met de Financieel Fit App kun je eenvoudig alle benodigde documenten aanleveren. Dit werkt heel goed. Vanuit de app kun je ook opnames doen uit je lening en vragen stellen.

Esmee 21 mei 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van december 2022.

Over Financieel Fit

Bij Financieel Fit kan je terecht voor leningen, hypotheken en verzekeringen. Dit houdt eigenlijk in dat je voor veel geldzaken terecht kunt bij dit bedrijf, zo hou jij je financiën altijd in topconditie! Je krijgt als klant een eigen financieel Fit Coach, adviesgarantie, een persoonlijk financieel onderhoudsplan en meer. Via de Financieel Fit App kan je alles inzien en snel regelen.

  • Nog niet geverifieerd