Financieel Fit

Financieel Fit

4.1 reviewscore • 8 reviews
B

Professioneel

Jan Mahn en Arthur van der hoeven van Financieel Fit – Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Hoeksche Waard. Inmiddels zijn we al weer 3 maanden verder na onze laatste recensie. Wat een geweldig team zijn Jan en Arthur en Linda. Hoe zij van een pittig en bewerkelijke cases met zoveel professionaliteit wisten om te buigen , is bijzonder te noemen. Bij ons zonk de moed ons af en toe diep in de schoenen maar dan belde Jan, dat het echt ging goed komen. Positief en zeker met een zekerheid dat het ook goed zou komen, is dat ook zeker gebeurd.
De woonmarkt is behoorlijk veranderd sinds 4 jaar geleden. En wij bleven daar een beetje in hangen, in het verleden dan. Jan, Linda en Arthur zijn zeker en vast op de hoogte van alle veranderingen die de afgelopen jaren hebben plaats gevonden. Financieel, woon en leef plezier, verduurzaming voor onze nieuwe woning, het afsluiten van de verzekeringen.
Met oneindig veel geduld (lees GEDULD) heeft Jan en zijn team ons door alle scenario’s heen geholpen. Zeker een aanrader voor financiële , empathische, geduldige, professionele begeleiding en ondersteuning.

Bert en Petra 9 feb 2024
Financieel Fit

Soms lopen ook wij tegen uitdagingen aan. Ook voor deze aanvraag zijn wij best trots dat het uiteindelijk ook gelukt is en dat jullie naar jullie nieuwe woning gaan verhuizen.

Financieel Fit 21 feb 2024
T

Agressief bedrijf.

Sinds kort mijn tussenpersoon geworden van een lijfrentepolis van reaal, belde mij op 7 februari 2024 met het verhaal dat ik een woekerpolis had en daar niets meer aan te doen was, maar dat ze voor 495 euro wel een oplossing hadden, raar want de termijn voor de claim liep tot 15 februari. Maar ik gaf aan zet het op de mail en dan kijk ik of het interessant is voor mij. Nu verschillende keer terug gebeld, en nu gaven ze ook aan dat ze niet iets op de mail zetten voordat ik toestemming geef. Ik vind dit niet transparant en geeft mij geen gevoel van vertrouwen. De adviseur gaf aan niets te kunnen doen en legde de hoorn er op terwijl ik nog aan het praten was.

Theo Dijst 3 apr 2024
Reageer
P

Financieel Fit, Jan Mahn is een aanrader

Ivm eerdere goede ervaringen met Jan Mahn hebben wij ons wederom laten adviseren en begeleiden.
Dit keer voor het oversluiten van onze hypotheek met variabele rente ivm de toen huidige lage rente stand.

Er wordt goed gekeken naar wat de klant wil en Jan komt met goede oplossingen/ ideeën. Dit alles wordt duidelijk gemaakt in begrijpelijke taal. Jan neemt hier dus gelukkig ruim de tijd voor.
Jan weet wat er speelt in de wereld, weet hij een goede balans te vinden tussen zakelijk en menselijk communiceren, is betrokken en bereikbaar, zelfs in het weekend, hoe bijzonder. Daar houden wij van.

Ja, wij adviseren Jan Mahn, Financieel Fit Hoeksche Waard

P. Nieborg 26 okt 2023
Financieel Fit

Dank voor dit compliment. Fijn om te lezen dat onze inspanningen gewaardeerd wordt. Ook voor alle vragen in de toekomst ben je altijd welkom.

Financieel Fit 21 feb 2024
N

Ervaren professionals

Ik ben zeer tevreden over Financieel Fit! Zowel Laouk als Martijn hebben ons uitstekend geholpen. Ze zijn ervaren professionals die precies weten wat ze doen. De communicatie verliep zeer prettig. Ze hebben ons bijgestaan bij het verkrijgen van onze eerste hypotheek voor ons nieuwe huis. Ik kan Financieel Fit aan iedereen aanbevelen! Mocht er in de toekomst behoefte zijn aan een andere hypotheek, dan zal ik zeker weer bij hen aankloppen. Nogmaals hartelijk bedankt, heren!

Noor 11 jun 2023
Reageer
E

Eerste woning gekocht!

Ik heb een fantastische samenwerking gehad met Financieel Fit bij de aankoop van mijn eerste woning. De medewerkers van Financieel Fit zijn zeer professioneel en bekwaam in hun vak! Ik ben dankbaar voor alle ondersteuning en begeleiding tijdens het hele traject. Ik kijk uit naar een langdurige samenwerking. Enorm bedankt!

Evelien 10 mrt 2023
Reageer
S

Derde keer samenwerken net zo goed

We hebben nu al drie keer met Martijn, Nicky en Laouk samengewerkt voor het aanvragen van een hypotheek, en elke keer zijn we zeer tevreden geweest met hun hulp en inzet bij het succesvol afronden van onze complexe aanvragen. Martijn, Nicky en Laouk, nogmaals hartelijk dank voor al jullie adviezen, gevraagd en ongevraagd!

Stefan 5 mrt 2023
Reageer
E

Lening aanvragen

Bij Financieel Fit kon ik makkelijk een lening aanvragen. Het verliep allemaal zonder problemen. Ik heb ze nog wel gebeld en ik had fijn contact met één van de medewerkers. Ik werd vriendelijk geholpen. Met de Financieel Fit App kun je eenvoudig alle benodigde documenten aanleveren. Dit werkt heel goed. Vanuit de app kun je ook opnames doen uit je lening en vragen stellen.

Esmee 21 mei 2022
Reageer
R

Hypotheek

Met financieel fit hadden wij een hele prettige samenwerking. Tijdens het koopproces zijn wij heel goed begeleid bij het regelen van een hypotheek voor onze koopwoning. De adviezen die ze gaven waren ook heel goed. Hier zouden wij nooit op zijn gekomen zonder hypotheekadviseur. Wij hebben alles met vertrouwen uit handen gegeven en financieel fit heeft ons vertrouwen absoluut niet geschaad. Ook kregen wij heel snel antwoord op al onze vragen. Ze zijn niet heel goedkoop maar je krijgt er heel veel voor terug. Wij zijn heel tevreden dat wij gebruik hebben gemaakt van financieel fit.

Remco en Sophie 16 dec 2021
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van mei 2024.

Over Financieel Fit

Financieel Fit is een website die mensen helpt om het juiste krediet te vinden voor hun financiële situatie. Of u nu op zoek bent naar een lening voor een auto, huis of persoonlijk project, Financieel Fit biedt een eenvoudig te gebruiken platform waarmee u leningen kunt vergelijken van verschillende aanbieders. Het team van Financieel Fit is gedreven om ervoor te zorgen dat mensen toegang hebben tot de financiële middelen die ze nodig hebben om hun doelen te bereiken. Met behulp van de website kunt u snel en gemakkelijk een lening aanvragen zonder het huis te hoeven verlaten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.financieelfit.nl
  • info@financieelfit.nl