Financieel Fit

Financieel Fit

4.5 reviewscore • 13 reviews
N

Ervaren professionals

Ik ben zeer tevreden over Financieel Fit! Zowel Laouk als Martijn hebben ons uitstekend geholpen. Ze zijn ervaren professionals die precies weten wat ze doen. De communicatie verliep zeer prettig. Ze hebben ons bijgestaan bij het verkrijgen van onze eerste hypotheek voor ons nieuwe huis. Ik kan Financieel Fit aan iedereen aanbevelen! Mocht er in de toekomst behoefte zijn aan een andere hypotheek, dan zal ik zeker weer bij hen aankloppen. Nogmaals hartelijk bedankt, heren!

Noor 11 jun 2023
Reageer
E

Eerste woning gekocht!

Ik heb een fantastische samenwerking gehad met Financieel Fit bij de aankoop van mijn eerste woning. De medewerkers van Financieel Fit zijn zeer professioneel en bekwaam in hun vak! Ik ben dankbaar voor alle ondersteuning en begeleiding tijdens het hele traject. Ik kijk uit naar een langdurige samenwerking. Enorm bedankt!

Evelien 10 mrt 2023
Reageer
S

Derde keer samenwerken net zo goed

We hebben nu al drie keer met Martijn, Nicky en Laouk samengewerkt voor het aanvragen van een hypotheek, en elke keer zijn we zeer tevreden geweest met hun hulp en inzet bij het succesvol afronden van onze complexe aanvragen. Martijn, Nicky en Laouk, nogmaals hartelijk dank voor al jullie adviezen, gevraagd en ongevraagd!

Stefan 5 mrt 2023
Reageer
C

Persoonlijke lening

Ik heb Financieel Fit gebruikt om een persoonlijke lening te regelen. Hun vriendelijke en professionele personeel was zeer behulpzaam en gaf duidelijke begeleiding gedurende het proces. Ik ben blij dat ik voor hun diensten heb gekozen. De aanpak was erg persoonlijk en ik voelde me echt geholpen met mijn problemen en niet een aanpak met loze woorden!

Carlos 22 nov 2022
Reageer
D

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Ondanks enkele haperingen ben ik altijd keurig op de hoogte gehouden. Een echte aanrader, TOP personeel. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik Financieel Fit kan aanraden om gewoon een intake gesprek te boeken en te kijken hoeveel beter je er uit kan komen!

Daphne 19 aug 2022
Reageer
G

Hele fijne samenwerking

Onze samenwerking met Financieel Fit was bijzonder aangenaam. Vanaf het begin tot het einde van het koopproces hebben ze ons uitstekend begeleid bij het regelen van onze hypotheek voor onze droomwoning. We hebben lang gezocht naar de perfecte woning en onze adviseur stond ons tijdens deze zoektocht altijd bij. Hij beantwoordde al onze vragen zonder problemen en gaf ons waardevol advies dat we zonder een hypotheekadviseur niet hadden gekregen. We voelden ons comfortabel om alles uit handen te geven en Financieel Fit voor 100% te vertrouwen. Bovendien waren we blij met het feit dat we altijd snel en duidelijk antwoord kregen op onze vragen achteraf.

Hoewel Financieel Fit misschien niet de goedkoopste adviseur is, vinden wij dat we waar voor ons geld hebben gekregen. We zijn tevreden over onze keuze en zouden het zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare hypotheekadviseur.

Glenn V 19 jul 2022
Reageer
E

Lening aanvragen

Bij Financieel Fit kon ik makkelijk een lening aanvragen. Het verliep allemaal zonder problemen. Ik heb ze nog wel gebeld en ik had fijn contact met één van de medewerkers. Ik werd vriendelijk geholpen. Met de Financieel Fit App kun je eenvoudig alle benodigde documenten aanleveren. Dit werkt heel goed. Vanuit de app kun je ook opnames doen uit je lening en vragen stellen.

Esmee 21 mei 2022
Reageer
D

Dank aan hun service

Dankzij de professionele hulp van Financieel Fit Lansingerland heb ik eindelijk mijn droomwoning kunnen kopen. Ik ben enorm blij met de goede service en kennis van de medewerkers van Financieel Fit. Het was voor mij namelijk niet makkelijk om een passende hypotheek te vinden die bij mijn financiële situatie en wensen paste. De medewerkers hebben mij goed begeleid en alle mogelijkheden uitgelegd, zodat ik een weloverwogen beslissing kon maken. Ik ben daarom zeer erkentelijk voor hun inzet en betrokkenheid. Financieel Fit Lansingerland is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een passende hypotheek.

Debby Malang 2 mrt 2022
Reageer
R

Hypotheek

Met financieel fit hadden wij een hele prettige samenwerking. Tijdens het koopproces zijn wij heel goed begeleid bij het regelen van een hypotheek voor onze koopwoning. De adviezen die ze gaven waren ook heel goed. Hier zouden wij nooit op zijn gekomen zonder hypotheekadviseur. Wij hebben alles met vertrouwen uit handen gegeven en financieel fit heeft ons vertrouwen absoluut niet geschaad. Ook kregen wij heel snel antwoord op al onze vragen. Ze zijn niet heel goedkoop maar je krijgt er heel veel voor terug. Wij zijn heel tevreden dat wij gebruik hebben gemaakt van financieel fit.

Remco en Sophie 16 dec 2021
Reageer
S

Uitstekende dienstverlening

De adviseur heeft ons uitstekend geholpen en toonde een ongekende inzet. Hij voorzag ons van heldere uitleg en hield ons goed op de hoogte van het verdere proces. Zijn positieve instelling was aanstekelijk, en hij slaagde erin ons maandelijkse kosten te verlagen zoals beloofd. Zeker een aanrader vanuit onze ervaring.

Saskia 17 sep 2018
Reageer
P

Persoonlijke adviseur

Rene is een relaxte persoon en heeft mijn krediet snel verhoogd en verbeterd met gunstigere voorwaarden. Alles verliep soepel en was binnen vijf dagen afgerond, met zelfs een lagere rente. In de toekomst zal ik zeker weer gebruikmaken van De Kredietadviseur, en in het bijzonder mijn persoonlijke adviseur, Rene. Wat een genot.

Patrick 24 aug 2018
Reageer
K

Financieel fit

De adviseur werd me aangeraden door mijn hypotheekadviseur. Hij voorzag me snel en vriendelijk van uitgebreid en passend kredietadvies. Binnen een zeer korte periode van nog geen twee weken had hij alles voor me geregeld. Ik ben zeer tevreden over zijn inzet en adviezen. Ik voel me echt financieel fit zoals ze zeggen, haha!

Karel 14 jul 2018
Reageer
D

Voortreffelijk geholpen

De adviseur heeft me voortreffelijk geholpen. De communicatie verliep erg prettig en hij reageerde snel op e-mails. Hierdoor duurde het proces van aanvraag tot goedkeuring door de geldverstrekker niet lang. Ik ben uiterst tevreden en beveel deze adviseur van harte aan aan iedereen die een uitweg zoekt voor nieuwe hypotheken.

Debbie 28 jun 2018
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van september 2023.

Over Financieel Fit

Financieel Fit is een website die mensen helpt om het juiste krediet te vinden voor hun financiële situatie. Of u nu op zoek bent naar een lening voor een auto, huis of persoonlijk project, Financieel Fit biedt een eenvoudig te gebruiken platform waarmee u leningen kunt vergelijken van verschillende aanbieders. Het team van Financieel Fit is gedreven om ervoor te zorgen dat mensen toegang hebben tot de financiële middelen die ze nodig hebben om hun doelen te bereiken. Met behulp van de website kunt u snel en gemakkelijk een lening aanvragen zonder het huis te hoeven verlaten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.financieelfit.nl
  • info@financieelfit.nl