Fentisani

Fentisani

4.3 reviewscore • 4 reviews
A

Fentisani installatie mogelijkheid

De prijzen zijn wel redelijk volgens mij, zeker als je de 15% reviews.nl korting erbij krijgt maar ik vraag me af of het ook mogelijk is dat Fentisani het gekochte spul installeert? Ik ben allerminst handig en zeker geen loodgieter, zag wel wat mooie dingen zoals zwarte kranen etc. maar dan moet het wel geïnstalleerd worden. Wil hier best een hogere prijs voor betalen. Hoor graag of zoiets mogelijk is.

Andre 26 sep 2020
Reageer
V

Hier ben ik ook wel erg benieuwd naar. Zal wel mooi zijn als Fentisani het ook kan installeren. Of is het alleen een groothandel?

Von Hoin 5 nov 2020
Fentisani

Wij installeren zelf niet, maar we werken met professionele zzp vakmensen die we u kunnen adviseren.

Fentisani 6 nov 2020
L

Fentinova.nl en Fentisani.nl zelfde website

Is Fentinova.nl hetzelfde als Fentisani.nl? Ik kan me nog heugen dat ik daar eens wat spullen heb gekocht bij Fentinova en zag nu overal op Facebook Fentisani voorbij komen dus dacht even kijken ja. Wel goed bedrijf volgens mij want als ik een klacht had gehad, dan had ik dit nog wel geweten. :-)

Lisanne VG 8 sep 2020
Reageer
S

Klopt volgens mij ja. Zitten op hetzelfde adres gevestigd, verkopen beide badkamermeubels e.d. Krijg het idee dat Fentinova Lifestyle engelstalig is en Fentisani voor de Nederlands en wellicht Belgische gebruiker. Ik denk erover om een nieuwe badkamer te realiseren en als je inderdaad 15% korting (zie fb) op alles krijgt is dat wel goed om alles bij Fentisani te kopen.

Simar 8 sep 2020
T

Fentinova.nl linkt door naar Fentisani.nl dus ja, dit is precies hetzelfde. Fijne dag allen, case closed.

Tim 8 sep 2020
Fentisani

Beste,
Fentinova is onze b2b afdeling. Zoals jullie weten leveren we aan meer dan 130 bedrijven onze assortiment binnen Europa.
Fentisani is onze b2c afdeling.
Kracht van onze bedrijf is prijs en het geleverde kwaliteit en service vergeleken met onze concurrenten.
Jullie zijn altijd van harte welkom.
Met vriendelijke groeten,
Team Fentisani

Fentisani 14 sep 2020
L

Fentisani badartikelen

Fentisani heeft echt prachtige badartikelen en als je op een mooie aanbieding wacht ook nog eens voor een hele goede prijs.
Deze winkel maakt vaak gebruik van mooie acties waarbij je echt veel geld kunt besparen, zo hebben wij ook onze badkamer gerenoveerd.
En ze hebben echt heel goed werk geleverd, ik ben ontzettend blij met onze nieuwe badkamer.
Dus mijn tip aan iedereen is, ga hier lekker rondkijken en zoek al het moois uit! En op het juiste moment kun je dit dan bestellen etc.

Liesbeth 3 sep 2020
Reageer
H

Je kan beter als je een badkamer renovatie gaat doen, alles al bestellen bij zulk soort webshops. Al die badkamerbedrijven vragen zulke marges op de producten dat je het beter zelf kan kopen. Moet je uiteraard wel weten wat je moet bestellen.

Harm Jan 29 dec 2020
R

Fentisani review zeer goed

Vrijwel onze gehele badkamer qua wandcloset, dubbele badkamermeubel, douchewand, kroon en whirlpool gekocht bij Fentisani.nl. Het is dat mijn man goed kan klussen en onze badkamer opnieuw gaat inrichten en we dus tegels etc bij een bedrijf halen en alle andere accesiores bij Fentisani. Zoals mijn man zei: dit scheelt ons een paar honderd euro. Was ook zeer snel geleverd en geen verzendkosten (je gaat vrij snel over de 150 euro heen waardoor dit gratis is).

Rianne 31 aug 2020
Reageer
J

Puur uit interesse, is het ook mogelijk dat Fentisani het zelf installeert? Wij zijn namelijk niet zo handig.. Zie op de website alleen staan dat ze importeur / groothandel zijn maar niet dat ze zelf ook installeren.

Jan Veening 31 aug 2020
Over Fentisani

Fentisani is een online shop voor alle soorten sanitair artikelen. Biedt alles op het gebied van sanitair voor de badkamer en toiletruimte. Met een ruim assortiment aan baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, kranen, accessoires en tegels. Fentisani levert als groothandel en importeur direct aan de consument, waardoor ze geen marge hoeven te betalen aan de saniteirvakhandel. Daarnaast hebben ze een snelle levering omdat veel op eigen voorraad is.