Fentisani

Lid van Reviews.nl

Badkamer

Fentisani

4 reviews
75% positief
25% neutraal

Fentisani is een online shop voor alle soorten sanitair artikelen. Biedt alles op het gebied van sanitair voor de badkamer en toiletruimte. Met een ruim assortiment aan baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, kranen, accessoires en tegels. Fentisani levert als groothandel en importeur direct aan de consument, waardoor ze geen marge hoeven te betalen aan de saniteirvakhandel. Daarnaast hebben ze een snelle levering omdat veel op eigen voorraad is.


Reviews (4)

 • Andre

  Fentisani installatie mogelijkheid

  De prijzen zijn wel redelijk volgens mij, zeker als je de 15% reviews.nl korting erbij krijgt maar ik vraag me af of het ook mogelijk is dat Fentisani het gekochte spul installeert? Ik ben allerminst handig en zeker geen loodgieter, zag wel wat mooie dingen zoals zwarte kranen etc. maar dan moet het wel geïnstalleerd worden. Wil hier best een hogere prijs voor betalen. Hoor graag of zoiets mogelijk is.

  Fentisani heeft gereageerd

  Andre 26 sep 2020

 • Lisanne VG

  Fentinova.nl en Fentisani.nl zelfde website

  Is Fentinova.nl hetzelfde als Fentisani.nl? Ik kan me nog heugen dat ik daar eens wat spullen heb gekocht bij Fentinova en zag nu overal op Facebook Fentisani voorbij komen dus dacht even kijken ja. Wel goed bedrijf volgens mij want als ik een klacht had gehad, dan had ik dit nog wel geweten. :-)

  Fentisani heeft gereageerd

  Lisanne VG 8 sep 2020

 • Liesbeth

  Fentisani badartikelen

  Fentisani heeft echt prachtige badartikelen en als je op een mooie aanbieding wacht ook nog eens voor een hele goede prijs.
  Deze winkel maakt vaak gebruik van mooie acties waarbij je echt veel geld kunt besparen, zo hebben wij ook onze badkamer gerenoveerd.
  En ze hebben echt heel goed werk geleverd, ik ben ontzettend blij met onze nieuwe badkamer.
  Dus mijn tip aan iedereen is, ga hier lekker rondkijken en zoek al het moois uit! En op het juiste moment kun je dit dan bestellen etc.

  Liesbeth 3 sep 2020

 • Rianne

  Fentisani review zeer goed

  Vrijwel onze gehele badkamer qua wandcloset, dubbele badkamermeubel, douchewand, kroon en whirlpool gekocht bij Fentisani.nl. Het is dat mijn man goed kan klussen en onze badkamer opnieuw gaat inrichten en we dus tegels etc bij een bedrijf halen en alle andere accesiores bij Fentisani. Zoals mijn man zei: dit scheelt ons een paar honderd euro. Was ook zeer snel geleverd en geen verzendkosten (je gaat vrij snel over de 150 euro heen waardoor dit gratis is).

  Rianne 31 aug 2020