fENNA

fENNA

4.2 reviewscore • 5 reviews
K

Fijn facturatie programma!

Wij gebruiken Fenna voornamelijk voor het opstellen van facturen, en het voldoet uitstekend aan onze behoeften. Het aanpassen van de lay-out van de factuur naar onze wensen is een groot pluspunt. Fenna blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid, zelfs voor mensen met beperkte administratieve kennis. Een ander sterk punt is de mogelijkheid om facturen direct vanuit Fenna naar klanten te mailen. Dit bespaart tijd en maakt het proces efficiënter. Mijn boekhouder is ook tevreden met de kwaliteit van de facturen die ik met Fenna produceer.

Kirsten vh H 11 jul 2023
Reageer
B

1 woord perfect

Fenna heeft mijn administratieve processen aanzienlijk vereenvoudigd. Voorheen was ik afhankelijk van handmatige processen met Excel, maar nu automatiseert Fenna alles efficiënt. Hoewel het perfect werkt voor mijn behoeften, is het een minpunt dat ik extra moet betalen om bestanden mee te sturen. Desondanks zou ik Fenna ten zeerste aanbevelen vanwege het gebruiksgemak en de tijdsbesparing die het biedt, vooral voor kleine tot middelgrote ondernemingen die hun administratie willen stroomlijnen.

Bram 11 dec 2023
Reageer
J

Prima voor genereren facturen

Fenna is adequaat voor het maken van professioneel ogende facturen. Echter, voor een uitgebreide administratie zou ik de gratis versie afraden. Hoewel ik redelijk tevreden ben over de functionaliteit, ben ik niet blij met de verplichting om deze review te schrijven om extra kosten of wachttijd bij het inloggen te vermijden. Deze tactiek komt op mij nogal dwingend en onprofessioneel over, wat mijn beoordeling beïnvloedt.

Jeroen 21 sep 2023
Reageer
R

Fijne manier voor de administratie

Als eigenaar van een klein bedrijf vind ik Fenna een ideale oplossing voor mijn administratieve taken. Het stelt mij in staat om mijn boekhouding efficiënt te beheren zonder te investeren in dure software. Fenna biedt de essentiële functionaliteiten die nodig zijn voor het beheren van een kleine onderneming, waardoor ik me kan concentreren op andere aspecten van mijn bedrijf.

Ruud 16 jun 2023
Reageer
C

Hartstikke fijn in gebruik!

Als startende zelfstandige was het maken van facturen nieuw voor mij, maar Fenna maakte het proces verrassend eenvoudig. De duidelijke instructies hielpen mij bij het snel opstellen van mijn eerste factuur. Hoewel ik momenteel slechts een beperkt aantal functies gebruik, zie ik potentieel voor meer geavanceerde toepassingen naarmate mijn bedrijf groeit. Fenna is een gebruiksvriendelijk en efficiënt hulpmiddel voor mijn onderneming.

Charlize 7 mei 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2024.

Over fENNA

Er zijn 5 reviews geschreven over fENNA op Reviews.nl. Met een 4.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.