Familie Resort Molenwaard

Familie Resort Molenwaard

4.8 reviewscore • 4 reviews
C

Super mooi park met veel activiteiten

Fijn dat je gratis naar Avonturenboerderij Molenwaard kan gaan via het vakantiepark Resort Molenwaard. Onze kinderen vonden Fien en Teun heel leuk. Gaan hier zeker vaker heen en een 5 sterren rating is wat dit vakantiepark minimaal hoort te krijgen!

Coll22 8 jun 2023
Reageer
T

Kwaliteit gaat iets achteruit na veel bezoeken

We zijn al acht keer naar dit vakantiepark geweest en het is voor ons nooit een tegenvaller. Zelfs met slechter weer kan je er veel leuks doen. Alles is heel goed geregeld kan er niks anders van zeggen.

Thomas 15 nov 2023
Reageer
L

Nette en kindvriendelijke vakantieplek

Het park overtrof al onze verwachtingen doordat de huisjes zeer schoon waren en alles hele goed was geregeld op het park. Onze kinderen konden zich helemaal uitleven door de vele speelgelegenheden die overal op het park te vinden zijn.

L 11 mei 2023
Reageer
L

Uitstekend kindvriendelijke locatie

Dit park heeft echt aan alles gedacht om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken voor gezinnen met jonge kinderen. Van de veiligheidshekjes bij het water tot de doordachte speelgelegenheden, je merkt dat ze er goed over na hebben gedacht. De activiteiten zijn ook leuk voor de kinderen en ze leren er ook nog wat van. Voor gezinnen die op zoek zijn naar een zorgeloze vakantie is Resort Molenwaard zeker een goede keuze in onze ogen.

Lonneke 17 mrt 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Ottoland.

Over Familie Resort Molenwaard

Familie Resort Molenwaard, gelegen aan Bloklandsekade 5 in Ottoland, is een unieke vakantiebestemming die een onvergetelijke familie-ervaring biedt. Het resort staat in het teken van de karakters Woezel & Pip en Fien & Teun, waardoor het een magische sfeer heeft voor gezinnen. Gasten kunnen genieten van onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard en Speelschuur Molenwaard. Het resort biedt diverse thematische activiteiten en accommodaties, passend bij elke seizoen, en is gericht op het creëren van bijzondere momenten voor zowel kinderen als volwassenen. De omgeving van Ottoland biedt prachtige natuurlandschappen en is ideaal voor een ontspannende familievakantie​.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ottoland, Zuid-Holland
  • https://www.familieresortmolenwaard.nl
  • info@vakantieparkmolenwaard.nl