Expo XL

Expo XL

3.3 reviewscore • 3 reviews
L

Geweldige yeezy 350-schoenen

Onlangs heb ik Yeezy 350-schoenen besteld, en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Wat me meteen opviel, was de razendsnelle levering, slechts twee dagen nadat ik mijn bestelling had geplaatst. De kwaliteit van de schoenen heeft me positief verrast, vooral gezien het feit dat ze niet echt zijn. Het is vrijwel onmogelijk om het verschil tussen deze replica's en de originele schoenen te zien, dus de bewering dat dit oplichting is, is naar mijn mening ongegrond. Ik wil anderen geruststellen dat ze met vertrouwen bij dit bedrijf kunnen bestellen.

Lisa 1 aug 2023
Reageer
M

Teleurstellende ervaring

Mijn ervaring met dit bedrijf was uiterst teleurstellend. Helaas werden mijn schoenen beschadigd tijdens de bezorging als gevolg van slordigheid. Ondanks herhaalde beloftes in e-mails, werden deze beloftes niet nagekomen. Door vertragingen in het sorteercentrum werd de leverdatum niet beschouwd als de zichttermijn, wat betekende dat ik geen retour of ruil kon regelen voor mijn beschadigde product. Dit was verre van de beste klantenservice-ervaring die ik heb gehad.

Martijn 19 jan 2023
Reageer
R

Gameboy onderzetters nooit ontvangen

Bijna een maand geleden heb ik Gameboy onderzetters bij Expo besteld. Het probleem is dat ik deze nog steeds niet in huis heb en ik ga er eigenlijk ook niet meer vanuit dat ik ze ooit nog krijg. Ik heb er wel voor betaald. Eigenlijk wou ik ze via Bol.com bestellen, maar bij Expo waren ze een paar euro goedkoper dacht ik. Ik was in de veronderstelling dat Expo gewoon een goede en betrouwbare winkel was, dus had ik besloten om ze bij Expo te bestellen. Ik heb wel een mail ontvangen dat mijn bestelling is verzonden, dus misschien ligt het probleem aan de koeriersdienst. Dit weet ik dus niet zeker. Ik heb er gewoon niks meer van vernomen. Dat is ook de reden waarom ik geen 1 ster geef, maar 3 sterren. Misschien kan Expo er niks aan doen, misschien wel, ik weet het niet. De Gameboy onderzetters kosten slechts € 8,99 en dat is ook de reden dat ik er verder niet achteraan ga. Dat is de moeite niet waard. Jammer is het wel. Ik ga ze nu wel bij een ander bedrijf bestellen en ik denk dat ik in de toekomst niet meer zo snel iets bij Expo ga bestellen, na deze slechte ervaring.

Randy 7 aug 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Expo XL

Er zijn 3 reviews geschreven over Expo XL op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.expoxl.nl
  • info@expoxl.nl