Everestcard

Everestcard

4.0 reviewscore • 7 reviews
A

Uitstekend zakelijk hulpmiddel!

Ik gebruik Everestcard nu ongeveer zes maanden voor mijn kleine bedrijf, en ik moet zeggen, het is een game-changer geweest. De mogelijkheid om zowel fysieke als virtuele kaarten aan mijn team uit te geven, heeft ons uitgavenbeheer aanzienlijk gestroomlijnd. De functie voor het bijhouden van uitgaven in realtime is een godsgeschenk, vooral bij het omgaan met meerdere projecten. Het instellen van individuele bestedingslimieten op elke kaart heeft niet alleen onze budgettering verbeterd, maar geeft me ook gemoedsrust. De maandelijkse vergoeding is vrij redelijk gezien de waarde die we krijgen. Zeer aanbevolen voor elk bedrijf dat financieel beheer wil vereenvoudigen!

Alex 10 nov 2023
Reageer
S

Goed, maar kan beter

Everestcard biedt een behoorlijk scala aan functies voor bedrijven. De toegewijde IBAN en Mastercard-toegang zijn handig. Ik ben echter wat problemen tegengekomen met de responsiviteit van de klantenservice. Het online platform kan soms glitchy zijn, waardoor het frustrerend is om uitgaven naadloos te beheren. De snelle toegang tot luchthavenbeveiliging is echter een leuke toevoeging. Het is een fatsoenlijke optie, maar kan wat verfijningen gebruiken qua gebruikerservaring en ondersteuning.

Sanne 2 nov 2023
Reageer
M

Nog niet helemaal voor ons

Ik was enthousiast over de potentie van Everestcard voor ons bedrijf in uitgavenbeheer, maar het is enigszins tegengevallen. Het idee van virtuele kaarten is geweldig, maar de uitvoering mist intuïtiviteit. We hebben problemen gehad met het soepel integreren ervan in onze bestaande financiële systemen. De app heeft werk nodig - het is niet zo gebruiksvriendelijk als ik had gehoopt. Ik hoop dat ze snel verbeteringen zullen maken.

Michael 22 okt 2023
Reageer
E

Betrouwbaar en efficient

Everestcard is een betrouwbaar bezit gebleken voor ons bedrijf. Het virtuele kaartsysteem werkt goed voor online abonnementen en diensten, waardoor het volgen en beheren van deze uitgaven veel eenvoudiger wordt. De tool voor uitgavenbeheer is bijzonder nuttig en biedt realtime inzichten die cruciaal zijn voor onze financiële planning. Hoewel er een leercurve aan het platform zit, als je het eenmaal onder de knie hebt, is het vrij efficiënt. De extra voordelen, zoals de kortingen op lidmaatschappen, zijn een leuke bonus. Al met al een solide keuze voor bedrijven.

Emily 18 okt 2023
Reageer
K

Veelzijdig en behulpzame klantenservice

Als freelancer heb ik de Everestcard extreem nuttig gevonden. Het is niet alleen voor grote bedrijven; zelfs individuele ondernemers kunnen er zijn voordelen van plukken. De mogelijkheid om uitgaven te beheren via de app is ongelooflijk handig. Ik heb de klantenservice ook behulpzaam en responsief gevonden, wat altijd een pluspunt is. De prijsstelling is eerlijk, en de toegevoegde extra's zoals snelle toegang tot luchthavenbeveiliging zijn een aangename verrassing. Het is een veelzijdig hulpmiddel dat inspeelt op verschillende zakelijke behoeften.

Koen 5 okt 2023
Reageer
L

Iets meer transparantie nodig

Everestcard heeft enkele sterke punten, zoals het gemak van het uitgeven van meerdere kaarten en het beheren van uitgaven, maar het schiet tekort in transparantie. Er zijn een paar gevallen geweest waarin de facturering niet zo duidelijk was als ik zou hebben gewild. Het begrijpen van de tariefstructuur voor extra diensten kan verwarrend zijn. Het platform zelf is robuust, maar zou baat hebben bij duidelijkere communicatie en eenvoudigere factureringspraktijken. Het potentieel is er, maar duidelijkheid is essentieel.

Linda 2 okt 2023
Reageer
A

Zakelijke creditcards

Voor mijn bedrijf heb ik zakelijke Mastercards van Everest genomen. Wij hebben de creditcards 90 dagen op proef gehad en hierna heb ik het besluit genomen om er mee door te gaan. De kosten vallen ook erg mee, dus dat was geen moeilijke beslissing. De creditcards werken voortreffelijk. Je kunt in real-time alle uitgaven zien van de creditcards en je hebt nog veel meer mogelijkheden.

Alexander 2 jun 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van mei 2024.

Over Everestcard

Everest Mastercard is een internationale financiële dienstverlener die een breed scala aan financiële producten en diensten biedt. Ze bieden een breed scala aan creditcardoplossingen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Ze bieden een aantal verschillende kaarten aan, waaronder een kredietkaart, een prepaid kaart en een reis- en entertainmentkaart. Daarnaast bieden ze ook een aantal andere financiële producten zoals spaar- en beleggingsdiensten, hypotheekoplossingen en andere financiële producten. Everest Mastercard is een toonaangevende financiële dienstverlener die klanten wereldwijd bedient. Ze stellen klanten in staat om uit een breed scala aan financiële producten te kiezen die hun financiële behoeften het beste kunnen voldoen. Door hun uitstekende klantenservice en een breed scala aan financiële producten, zijn zij een toonaangevende dienstverlener in de financiële sector.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://everestcard.com
  • info@everestcard.com