EuroParcs Resort Markermeer

EuroParcs Resort Markermeer

4.1 reviewscore • 10 reviews
E

Prima verblijf en schitterende locatie

Ons verblijf in het prachtige park was geweldig. We kozen voor een knus Tiny House en werden begroet met moderne comfort en een warme receptie. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ze stonden altijd paraat om eventuele zorgen snel en doeltreffend aan te pakken. Het betoverende uitzicht over het meer was een hoogtepunt. De mogelijkheid om direct het water in te stappen was geweldig voor de kinderen, ook al heb ik dat aan hen overgelaten. Ze genoten ook van de fantastische speeltuin. Wat betreft activiteiten was er in de omgeving veel te beleven. Ons verblijf was absoluut een aanrader!

Elise 12 aug 2023
Reageer
M

Gezellig park aan het water

Onze tijd in dit park was ronduit heerlijk. Gelegen aan de oever van het Markermeer, werden we verwelkomd met warmte en een directe service bij de receptie. De huisjes waren stijlvol en modern, en bij aankomst brandschoon. Voor de avonturiers waren er mooie fietsroutes in de omgeving, en een bezoek aan het Zuiderzee Museum was een absolute aanrader.

Mark 11 aug 2023
Reageer
M

Levendig terras maar overlast door jeugd

Het terras met zijn prachtige vergezicht was een ware traktatie. Maar jammer genoeg was het ook een ontmoetingsplaats voor luidruchtige jongeren uit de omgeving, die weinig respect toonden voor andere gasten. Het personeel deed hun uiterste best om de rust te bewaren en de situatie onder controle te krijgen, maar dit leidde vaak tot terugslag. Ondanks onze pogingen om te helpen, bleef de situatie moeilijk. Het parkmanagement was op de hoogte van dit probleem, maar greep niet in. Dit was voor ons reden om niet terug te keren, hoewel we de vriendelijkheid van het personeel en het prachtige uitzicht waardeerden.

Marije 4 okt 2022
Reageer
S

Eerder vertrokken door lawaai

Hoewel de huisjes aan het meer een prachtige ligging hadden, was ons verblijf aan de voorkant van het park een nachtmerrie vanwege het lawaai van de nabijgelegen drukke weg. Na twee slapeloze nachten besloten we voortijdig te vertrekken. Deze ervaring leerde ons het belang van het lezen van recensies en het grondig onderzoeken van de locatie voordat we een vakantiehuis boeken.

Sander 14 sep 2021
Reageer
C

Aan het water, aanradertje!

Ons verblijf in een Waterfront huisje was buitengewoon aangenaam. Deze huisjes, direct aan het Markermeer gelegen, boden een verbluffend uitzicht en een idyllische sfeer met zwanen en ganzen die elegant door het water gleden. Hoewel er enkele afwerkingen in het huisje ontbraken, deed dit niets af aan ons verblijf. Echt een heerlijke plek om te genieten van je vakantie.

Charlotte 11 sep 2021
Reageer
J

Modern huisje aan het water

Onze keuze voor huisje 79 bleek een schot in de roos. Het moderne interieur en de uitgebreide voorzieningen, waaronder een oven en combimagnetron, maakten ons verblijf bijzonder comfortabel. De ruimte en het gemak waren opvallend, en het feit dat we geen overlast ondervonden van het nabijgelegen verkeer was een pluspunt. Voor ons was dit het perfecte huisje voor de vakantie.

Jasper 24 aug 2021
Reageer
A

Uitstekende ervaring

Dit park bood ons een oase van rust in een prachtige omgeving. Ons huisje was brandschoon en voorzien van alle gemakken. We genoten van een ontspannende midweek waarbij we de nabijgelegen steden bezochten. De avonden waren bijzonder door het betoverende uitzicht over het Markermeer. We kwamen aan met een glimlach op ons gezicht, begroet door vriendelijk personeel en we vertrokken met diezelfde glimlach, gedag gezegd door hetzelfde vriendelijke personeel. Houden zo!

Annelies 10 aug 2021
Reageer
L

Geluidsoverlast verpestte het plezier

Ondanks de moderne inrichting en voorzieningen, bracht ons verblijf ons teleurstelling. De locatie aan de drukke weg zorgde voor onaangename geluidsoverlast, vooral 's nachts. Daarnaast was er weinig te doen op het park, behalve de speeltuin voor kinderen. De ontvangst was minimaal en het park was inactief. Deze ervaring beïnvloedde onze waardering.

Leon 16 mrt 2021
Reageer
L

Luxe huisjes met geweldig uitzicht

Ons welkom in dit park was uiterst hartelijk, en ons huisje was spik en span. Het Waterfront huisje 45 was een toonbeeld van moderne elegantie met luxe voorzieningen. We genoten van het terras aan het water en het uitzicht dat we hier hadden. Het enige kleine puntje kritiek was de beperkte ruimte tussen de huisjes. Desondanks hadden we geen vervelende buren en hebben wij gewoon in de zon kunnen zitten en voelden we ons niet begluurd.

Lotte 4 okt 2020
Reageer
W

Simpelweg fantastisch

De betoverende locatie en het uitstekend uitgeruste chalet boden ons een onvergetelijke vakantie. Het terras van het restaurant bood een perfecte plek om te genieten van heerlijke koffie en lunches. Enkhuizen was een verrassend interessante bestemming. Het omliggende landschap was adembenemend mooi. Onze tijd hier was simpelweg fantastisch en we gaan zeker nog eens terug om dit een keertje dunnetjes over te doen.

Wendy 21 sep 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Bovenkarspel.

Over EuroParcs Resort Markermeer

Europarcs Resort Markermeer is gelegen te Zuiderdijk 1B in Bovenkarspel. Op het park vind je een ruime keuze aan vakantiehuizen aan de waterkant, paviljoens en tiny houses. Naast de comfortabele accommodaties biedt Europarcs Resort Markermeer ook diverse faciliteiten en voorzieningen. Er is een natuurbad en recreatievijver aanwezig, verschillende watersporten en speeltoestellen en een animatieteam voor de kinderen. De omgeving van Resort Markermeer biedt talloze mogelijkheden voor activiteiten en uitstapjes. Verken de prachtige natuur van de omliggende polders, maak een fiets- of wandeltocht langs het water of bezoek nabijgelegen steden en dorpen zoals Hoorn en Volendam.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Bovenkarspel, Noord-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/noord-holland/markermeer
  • gastenservice@europarcs.nl