EuroParcs Resort Markermeer

EuroParcs Resort Markermeer

4.5 reviewscore • 2 reviews
E

Prima verblijf en schitterende locatie

Ons verblijf in het prachtige park was geweldig. We kozen voor een knus Tiny House en werden begroet met moderne comfort en een warme receptie. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ze stonden altijd paraat om eventuele zorgen snel en doeltreffend aan te pakken. Het betoverende uitzicht over het meer was een hoogtepunt. De mogelijkheid om direct het water in te stappen was geweldig voor de kinderen, ook al heb ik dat aan hen overgelaten. Ze genoten ook van de fantastische speeltuin. Wat betreft activiteiten was er in de omgeving veel te beleven. Ons verblijf was absoluut een aanrader!

Elise 12 aug 2023
Reageer
M

Gezellig park aan het water

Onze tijd in dit park was ronduit heerlijk. Gelegen aan de oever van het Markermeer, werden we verwelkomd met warmte en een directe service bij de receptie. De huisjes waren stijlvol en modern, en bij aankomst brandschoon. Voor de avonturiers waren er mooie fietsroutes in de omgeving, en een bezoek aan het Zuiderzee Museum was een absolute aanrader.

Mark 11 aug 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Bovenkarspel.

Over EuroParcs Resort Markermeer

Europarcs Resort Markermeer is gelegen te Zuiderdijk 1B in Bovenkarspel. Op het park vind je een ruime keuze aan vakantiehuizen aan de waterkant, paviljoens en tiny houses. Naast de comfortabele accommodaties biedt Europarcs Resort Markermeer ook diverse faciliteiten en voorzieningen. Er is een natuurbad en recreatievijver aanwezig, verschillende watersporten en speeltoestellen en een animatieteam voor de kinderen. De omgeving van Resort Markermeer biedt talloze mogelijkheden voor activiteiten en uitstapjes. Verken de prachtige natuur van de omliggende polders, maak een fiets- of wandeltocht langs het water of bezoek nabijgelegen steden en dorpen zoals Hoorn en Volendam.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Bovenkarspel, Noord-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/noord-holland/markermeer
  • gastenservice@europarcs.nl