EuroParcs Resort De Wije Werelt

EuroParcs Resort De Wije Werelt

4.1 reviewscore • 13 reviews
J

Geschikt voor alle leeftijden

Het vriendelijke en behulpzame personeel maakt dit park ideaal voor zowel jong als oud. Er is een aangenaam zwembad, diverse eetgelegenheden en de mogelijkheid om de omgeving per fiets te verkennen. Een kleine winkel op het park voorziet in verse broodjes in de ochtend. Voor ons was dit een heerlijke tijd weg van huis.

Jan 18 aug 2023
Reageer
M

Een betoverend verblijf met uitmuntende service!

Dit park is werkelijk geweldig! Het team bij de receptie is bijzonder behulpzaam en staat direct voor je klaar. De voorzieningen zijn buitengewoon en de sfeer is onvergelijkbaar. Zowel kinderen als volwassenen zullen hier optimaal genieten. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst met ons aanstaande kindje terug te keren!

Marieke 23 aug 2023
Reageer
M

Geen herhaalbezoek waard

Hoewel de camping op zich mooi is, wordt er niet goed gelet op wat kampeerders op hun plek plaatsen. Het gebrek aan handhaving van regels is zichtbaar, zoals overmatig veel tenten en voertuigen op één locatie. De douches bieden lauw water en zijn niet comfortabel, en het zwembad is ondermaats voor zo'n groot terrein.

Marjanna 5 aug 2023
Reageer
H

Schitterende locatie, gebrek aan netheid en geluid

Dit was mijn tweede bezoek aan het park, en hoewel de locatie nabij een zandvlakte prachtig is, liet de schoonmaak van het huisje te wensen over deze keer. Tevens ondervond ik 's nachts veel overlast van een feest elders op het park. Dit heeft mijn positieve indruk van het park enigszins getemperd. Hopelijk wordt er in de toekomst wat meer gereguleerd met betrekking tot het geluid op het park.

Henk 21 mei 2023
Reageer
B

Plezierige vakantie

Onze vakantie was uiterst aangenaam! Het chalet was netjes en keurig ingericht, en voelde als een tweede thuis. Onze kinderen hebben volop genoten van de speeltuin en het restaurant. Het was een veilige omgeving en we hebben ons geen zorgen gemaakt wanneer de kinderen eventjes uit het zicht waren. Het was een geweldige ervaring en we kijken ernaar uit om terug te keren!

Bas 25 feb 2023
Reageer
M

Genieten in alle opzichten!

Het chalet was idyllisch gelegen en bood een adembenemend uitzicht. De aangename omgeving creëerde een rustgevende sfeer. Binnenin was het chalet niet alleen schoon, maar ook smaakvol ingericht, wat een uitnodigende ambiance creëerde. Het personeel onderscheidde zich door hun behulpzaamheid en efficiënte aanpak bij het oplossen van problemen, wat het gevoel van gastvrijheid versterkte. Het hoogtepunt van het verblijf was het buitenzwembad, vooral bij warm weer. Het bood een verfrissende en genoeglijke ervaring, versterkt door de zonovergoten omgeving. In wezen bood het chalet een onvergetelijke ervaring van sereniteit, comfort en plezier, gestimuleerd door de harmonieuze combinatie van natuurlijke pracht, zorgzaam personeel, verfijnde inrichting en het verkwikkende zwembad, wat resulteerde in blijvende positieve herinneringen.

Marleen 10 aug 2022
Reageer
J

Fraaie plek en huisje, rust heerst.

We hebben opnieuw een geweldig lang weekend beleefd op Bospark Dennenrhode. Het ruime en verzorgde huisje bood een comfortabel verblijf, ondanks enkele kleine ontbrekende details. Het restaurant verraste met uitstekende gerechten en het vriendelijke personeel zorgde voor een warme sfeer. Het park blijft ons positief verbazen met zijn omgeving en faciliteiten, en we kijken uit naar nog meer prachtige momenten op deze locatie.

Johan 12 mei 2022
Reageer
W

Jammer, het is weer voorbij

Voor de zesde keer naar de Wije Werelt, en voor de derde keer binnen een jaar naar dezelfde pavilion 4. 's Middags kregen we een telefoontje dat we eerder mochten komen ivm de storm die later op de dag zou komen. Heel attent. We besluiten een dagje later te gaan. Zoals gewoonlijk worden we vriendelijk begroet. Bij binnenkomst in het huisje vallen ons meteen een aantal dingen op. Geen kussentjes meer op de bank, geen vloerkleed, geen nachtkastje. Geen onoverkomelijk probleem, maar het viel op. Verwarming blijkt kapot. Dit wordt snel opgelost. Super. Het koffiezetapparaat en Senseo zijn vervangen door een Nespresso Professional, de pads zijn niet verkrijgbaar in een gewone supermarkt, maar alleen op het park. Niet goedkoop, zeker niet wanneer je regelmatig een bakje koffie drinkt. We hebben een koffiezetapparaat gekocht, was goedkoper en wat ons betreft lekkerder. Bij de Houtzagerij lekker gegeten. Kortom, we komen zeker weer.

Wilma 25 feb 2022
Reageer
D

Heerlijke omgeving.

Prima park in een leuke omgeving. Er is veel moeite gedaan om het valentijnsweekend te laten slagen. Ontvangst bij de receptie met een big smile. We kregen een roos en in het huisje lagen rozenblaadjes op tafel. Alles was schoon. De vorige huurde was door een stoel gezakt en was dit 'vergeten' te melden. Hij ons overduidelijk scheef en dit was niet door de schoonmakers opgemerkt (?). Tip: als je van lekkere warme koffie houdt neem dan je eigen koffiekan en een filter mee. De koffie uit het professionele Nespresso apparaat is namelijk lauw, gierend duur en alleen bij het winkeltje op het park verkrijgbaar. Al met al een prima park, waar ook jonge kinderen zich prima zullen vermaken. Als uitvalbasis onovertroffen; je kunt zo het bos inlopen en diverse leuke uitstapjes maken. Een weekend is gewoon te kort. Complimenten aan alle medewerkers op het park; ik heb geen chagrijnig gezicht gezien.

Dennis 15 feb 2022
Reageer
I

Wat een prachtige midweek

Onze midweek was werkelijk schitterend! Het huisje midden in de natuur was adembenemend. Vanuit de accommodatie wandelden we zo de Veluwe op! Het huis was ruim en schoon. De ontvangst was vriendelijk en het aanbod van versgebakken broodjes in de ochtend was een pluspunt! WIj hebben echt een prachtige midweek gehad!

Irene 16 nov 2021
Reageer
A

Super leuk en fijn park

Onze midweek was heerlijk. We huurden een sfeervol en netjes huis op palen. De ligging aan de rand van het park bood prachtige natuurlijke omgeving. In de buurt waren genoeg activiteiten en bezienswaardigheden. Dit park overtrof onze verwachtingen en we geven de voorkeur aan Europarks boven grote vakantieketens. Een dikke 8 van de 10.

Ad 22 okt 2021
Reageer
A

Geweldig!

Ons verblijf op deze camping was buitengewoon. Het terrein was goed onderhouden met veel groen en kleurrijke bloemen. De accommodaties waren stijlvol en goed gelegen. We waren erg enthousiast over deze camping en zijn van plan om terug te keren. De omgeving bood volop mogelijkheden voor natuurlijke verkenning en fotografie.

Angela 19 sep 2021
Reageer
F

Verblijf chalet Boekhorst 5

De foto’s en de bijbehorende omschrijving zijn heel positief, de werkelijkheid is helaas totaal anders.

Een vieze rioolgeur komt ons na het openen van de deur tegemoet. Een paar vieze plakkende plekken op de bank, overal spinnenwebben en nesten. Alles plakt; de tafels, de stoelen en de deuren. De picknick bank zit onder een dikke laag mos, ook is de bank in zo’n slechte staat dat er op zitten een risico met zich mee brengt. Wat niet smerig is, is stuk. Het knopje van de kastdeur, de jaloezie in de keuken (kan niet meer naar beneden). De stekkerpootjes van het nachtlampje zijn zo verbogen dat het gebruik niet mogelijk is. Na het gebruik van de douche staat de badkamer blank. Na melding bij de receptie is er door de technische dienst geconstateerd dat het chiffon ontbreekt, dit is verholpen maar de nare rioollucht bleef wel aanwezig. Kortom ook bij Europarcs kan de slogan “massa is kassa” gehanteerd worden. Kwaliteit is ondergeschikt aan kwantiteit. (€ 466 voor een weekend, schandalig !)

Fam. Van der Kooij 9 jun 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Otterlo.

Over EuroParcs Resort De Wije Werelt

Europarcs Resort De Wije Werelt is gelegen te Arnhemseweg 100-102 in Otterlo. Het park is omgeven door uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen, waardoor het een ideale bestemming is voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Op Resort De Wije Werelt kun je verblijven in luxe en comfortabele accommodaties, variërend van ruime vakantiehuizen tot stijlvolle lodges en bijzondere boomhutten. Het park zelf biedt diverse faciliteiten en activiteiten zoals een indoor speeltuin, een restaurant, een kinderboerderij, een speurtocht route en een animatieteam. Daarnaast kun je prachtige wandel- en fietstochten maken in de omgeving of de nabijgelegen Nationale Parken verkennen. Voor de avontuurlijke gasten biedt Resort De Wije Werelt ook verschillende outdoor-activiteiten, zoals klimmen, boogschieten en GPS-tochten. Zo kun je de natuur op een actieve manier ontdekken en beleven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Otterlo, Gelderland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/gelderland/de-wije-werelt
  • gastenservice@europarcs.nl