EuroParcs Resort De Wije Werelt

EuroParcs Resort De Wije Werelt

3.7 reviewscore • 6 reviews
J

Geschikt voor alle leeftijden

Het vriendelijke en behulpzame personeel maakt dit park ideaal voor zowel jong als oud. Er is een aangenaam zwembad, diverse eetgelegenheden en de mogelijkheid om de omgeving per fiets te verkennen. Een kleine winkel op het park voorziet in verse broodjes in de ochtend. Voor ons was dit een heerlijke tijd weg van huis.

Jan 18 aug 2023
Reageer
M

Een betoverend verblijf met uitmuntende service!

Dit park is werkelijk geweldig! Het team bij de receptie is bijzonder behulpzaam en staat direct voor je klaar. De voorzieningen zijn buitengewoon en de sfeer is onvergelijkbaar. Zowel kinderen als volwassenen zullen hier optimaal genieten. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst met ons aanstaande kindje terug te keren!

Marieke 23 aug 2023
Reageer
M

Geen herhaalbezoek waard

Hoewel de camping op zich mooi is, wordt er niet goed gelet op wat kampeerders op hun plek plaatsen. Het gebrek aan handhaving van regels is zichtbaar, zoals overmatig veel tenten en voertuigen op één locatie. De douches bieden lauw water en zijn niet comfortabel, en het zwembad is ondermaats voor zo'n groot terrein.

Marjanna 5 aug 2023
Reageer
H

Schitterende locatie, gebrek aan netheid en geluid

Dit was mijn tweede bezoek aan het park, en hoewel de locatie nabij een zandvlakte prachtig is, liet de schoonmaak van het huisje te wensen over deze keer. Tevens ondervond ik 's nachts veel overlast van een feest elders op het park. Dit heeft mijn positieve indruk van het park enigszins getemperd. Hopelijk wordt er in de toekomst wat meer gereguleerd met betrekking tot het geluid op het park.

Henk 21 mei 2023
Reageer
B

Plezierige vakantie

Onze vakantie was uiterst aangenaam! Het chalet was netjes en keurig ingericht, en voelde als een tweede thuis. Onze kinderen hebben volop genoten van de speeltuin en het restaurant. Het was een veilige omgeving en we hebben ons geen zorgen gemaakt wanneer de kinderen eventjes uit het zicht waren. Het was een geweldige ervaring en we kijken ernaar uit om terug te keren!

Bas 25 feb 2023
Reageer
F

Verblijf chalet Boekhorst 5

De foto’s en de bijbehorende omschrijving zijn heel positief, de werkelijkheid is helaas totaal anders.

Een vieze rioolgeur komt ons na het openen van de deur tegemoet. Een paar vieze plakkende plekken op de bank, overal spinnenwebben en nesten. Alles plakt; de tafels, de stoelen en de deuren. De picknick bank zit onder een dikke laag mos, ook is de bank in zo’n slechte staat dat er op zitten een risico met zich mee brengt. Wat niet smerig is, is stuk. Het knopje van de kastdeur, de jaloezie in de keuken (kan niet meer naar beneden). De stekkerpootjes van het nachtlampje zijn zo verbogen dat het gebruik niet mogelijk is. Na het gebruik van de douche staat de badkamer blank. Na melding bij de receptie is er door de technische dienst geconstateerd dat het chiffon ontbreekt, dit is verholpen maar de nare rioollucht bleef wel aanwezig. Kortom ook bij Europarcs kan de slogan “massa is kassa” gehanteerd worden. Kwaliteit is ondergeschikt aan kwantiteit. (€ 466 voor een weekend, schandalig !)

Fam. Van der Kooij 9 jun 2021
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Otterlo.

Over EuroParcs Resort De Wije Werelt

Er zijn 6 reviews geschreven over EuroParcs Resort De Wije Werelt op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Otterlo, Gelderland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/gelderland/de-wije-werelt
  • gastenservice@europarcs.nl