EuroParcs Resort De Achterhoek

EuroParcs Resort De Achterhoek

1.0 reviewscore • 1 review
J

Ranzig Ontzettend veel gebreken en oplichters

Via deze recensie wil ik iedereen afraden om een vakantie via Europarcs te boeken. Via de website van Europarcs had ik voor 3 weken een chalet genaamd Pavilion 4 geboekt op het vakantiepark ressort de achterhoek. De foto’s waren ontzettend mooi de chalet zou zijn gelegen aan het water ook de binnenkant zag er modern en fris uit. Toen ik aankwam was ik nogal in shock ik kreeg een hele andere chalet niet aan het water gelegen en deze zag er van binnen heel anders uit. De badkamer was heel anders en veel minder mooi ook de woonkamer was compleet anders dan op de foto’s ook waren er ontzettend veel gebreken en ranzige dingen die zal ik hieronder puntsgewijs beschrijven.

1. Alle muren zitten onder hele vieze vlekken vooral de muur naast de bedden.
2. De twee stoelen in het zithoekgedeelte zijn helemaal afgesleten en uitgeleefd dit is ook zichtbaar op de bijgevoegde foto’s het nep leer laat los als je op de stoel zit en zorg voor jeuk en een geïrriteerde huis
3. De chalet heeft een eigen wifi punt waarvan het internet zo ontzettend langzaam is dat het amper te doen is om een netflix of youtube filmpje te bekijken zonder continu gestotter en foutmeldingen
4. De verwarming werkte de helft van de tijd niet ook is de chalet amper tot niet geïsoleerd waardoor het soms 15graden werd (foto’s van de foutcodes op de CV ketel bijgevoegd.
5. Het dak van de badkamer is lek waarschijnlijk al erg lang want het plafon van gipsplaten was aan het doorzakken ook kwamen er vieze bruine druppels uit het dak die op je vallen als je onder de douche staat Foto’s bijgevoegd.
6. De badkamer zit vol kalkvlekken en er zit zwarte schimmel op het plafon van de badkamer
7. Het water van de douche was vaak lauw en soms ontzettend heet geen lekkere temperatuur ertussenin dit komt waarschijnlijk doordat de thermostaatkraan helemaal verkalkt is van binnen en dit waarschijnlijk de goedkoopste kraan is die zij konden vinden.
8. Er zaten ontzettend vieze gele vlekken op de kussens en dekens van het bed
9. De pannen zijn helemaal afgesleten en ontzettend ranzig de anti aanbak laag was bijna compleet verdwenen dit is kankerverwekkend
10. De buitendeuren gaan erg moeilijk op slot hier is veel kracht voor nodig.
11. De keuken is van zeer goedkoop materiaal gemaakt waardoor de keukenkastjes erg uitgeleefd oogde
12. Op de website van Europarcs is te lezen dat er momenteel veel gebouwd word op ressort de achterhoek en dat je hier als last geen tot weinig hinder van ondervind dit is ook een leugen je hoort continu grote voertuigen op en aan reiden en hoort duidelijk de hele dag door dat zij aan het bouwen zijn
13. Er zitten ontzettend veel arbeidsmigranten op dit park die in het weekend vaak feesten en lawaai maken en de avondklok negeren door gezellig met z’n alle buiten te lopen. Ik vraag me af of dit park wel echt bedoeld is om toeristen een fijne vakantie te bezorgen of om zoveel mogelijk arbeidsmigranten op te vangen

Uiteindelijk na veel gebel en een klacht per email is er drie keer iemand van de technische dienst langs geweest. hij heeft al deze gebreken ook geconstateerd pas na een week kreeg ik een nieuw vakantiehuisje. De receptie had hun (oprechte) excuses aangeboden en als compensatie een veel luxer en groter vakantiehuisje aangeboden genaamd de Chateau 6 ik was erg blij met dit aanbod. helaas ging het op de 1e dag alweer mis en de rest van mijn verblijf ook ik zal dit puntsgewijs beschrijven.

1. Bij aankomst hing er een ondragelijke put / rioollucht in de badkamer en hal hierover heb ik gebeld zij hebben aangegeven dat dit na een paar dagen zou verdwijnen waarschijnlijk was het huisje een flinke periode niet gebruikt dan krijg je deze lucht. Helaas is deze putlucht nooit verdwenen ruim 1,5 week.
2. De badkamervloer en douchekraan was erg smerig en zat vol met grote kalkvlekken en kleine schimmelpuntjes op het plafon.
3. De eerste avond dat ik in dit vakantiehuisje verbleef liep er ineens allemaal water uit het keukenkastje onder het aanrecht. De technische dienst was langs geweest en gaf aan dat de buiten niet goed waren aangedraaid (probleem opgelost zou je denken)
4. Tijdens het koken deed het gasfornuis erg raar je hoorde de vlam klapperen en deze werden groter en kleiner zonder de kraan aan te raken dit is een probleem met de gasdruk. Volgens de receptie is dit volkomen normaal en niks om je zorgen over te hoeven maken.
5. Op de avond voor mijn vertrek stond ik onder de douche toen ik in de keuken / woonkamer kwam stond deze blank van het water. Weer op dezelfde plek was er lekkage toen ben ik zelf goed gaan kijken en ben ik erachter gekomen dat 1 punt van de afvoer niet was aangesloten. Ik heb met de technische dienst gebeld zij konden niet langskomen ook heb ik alle klachten met foto’s per email kenbaar gemaakt
6. Op de website van Europarcs is te lezen dat er momenteel veel gebouwd word op ressort de achterhoek en dat je hier als last geen tot weinig hinder van ondervind dit is ook een leugen je hoort continu grote voertuigen op en aan reiden en hoort duidelijk de hele dag door dat zij aan het bouwen zijn
7. Er zitten ontzettend veel arbeidsmigranten op dit park die in het weekend vaak feesten en lawaai maken en de avondklok negeren door gezellig met z’n alle buiten te lopen. Ik vraag me af of dit park wel echt bedoeld is om toeristen een fijne vakantie te bezorgen of om zoveel mogelijk arbeidsmigranten op te vangen
Na zo ontzettend veel gedoe te hebben zou je verwachten dat een excuses of compensatie wel op zijn plaats is. Dat hoef je bij dit park niet te verwachten als je boeking ten einde is ze geven je liever een schop na.
Er zaten volgens de technische dienst een paar kleine etensresten in het afvoerputje van de gootsteen dit is volgens hun de oorzaak van de lekkage dat zou ik dus volgens Europarcs zelf veroorzaakt hebben. Als een keuken degelijk word aangesloten dan kan een gootsteen niet overlopen omdat deze daarvoor beveiligd is ook de overloopbeveiliging wasniet aangesloten.
Ook heeft Europarcs mij verweten dat ik een raam in de woning zou hebben beschadigd hier zat een barst in. Ze willen mijn borg inhouden en de schade aan het raam op mij verhalen terwijl ik dit niet gedaan heb. Wettelijk gezien zijn zij verplicht om mij bewijs te sturen dat dit raam door mijn toedoen kapot is gegaan. Helaas sturen zij mij geen bewijs dat deze voor mijn verblijf nog heel was of door mijn toedoen beschadigd is.
Op internet zijn er ontzettend veel negatieve recensies over mensen die hun borg om de gekste redenen niet terug krijgen mijn situatie spant wel de kroon.
Ook zijn er op internet veel recensies te vinden van personen die vergelijkbare problemen hebben gehad met Europarcs een van de punten die heel vaak terugkomen zijn.
1. Weigeren borg terug te betalen gebaseerd op leugens
2. Vieze vakantiehuisjes
3. Veel gebreken
4. Overlast
Ook adviseer ik u eens om op de site van Geuroparcs te kijken je komt de meeste gekke dingen tegen over Europarcs. Mogelijk verklaard de info op deze site en de manier van omgang met gasten ook waarom meerdere chalets van Europarcs en zeer luxe auto’s van de eigenaar op het woonwagenkamp te Apeldoorn in brand zijn gestoken door onbekenden.

Jason Beeren 2 apr 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Lochem.

Over EuroParcs Resort De Achterhoek

Vakantiepark te Lochem, Gelderland.