EuroParcs Resort Brunssummerheide

EuroParcs Resort Brunssummerheide

4.0 reviewscore • 3 reviews
A

Prachtig park met enige tekortkomingen

Onze accommodatie werd geüpgraded, maar dat ging niet zonder problemen. Hoewel het huisje een goede ligging had en ruimte bood, waren er enkele problemen. Het huisje was niet goed schoongemaakt, met vergeelde wc-brillen en lekkages in de badkamer. Ook de technische aspecten lieten te wensen over, met een kapotte regendouche en een niet-werkende airco. Het restaurant was in het hoogseizoen meerdere dagen gesloten, en wanneer het open was, waren er klachten over de kwaliteit van het eten en de service. De positieve punten werden enigszins overschaduwd door deze tekortkomingen.

Anouk 11 aug 2023
Reageer
L

Goede locatie, slechte kwaliteit en communicatie

De huisvesting had een gunstige locatie en voldoende ruimte, maar de kwaliteit en communicatie waren teleurstellend. Het huishoudelijk materiaal liet veel te wensen over, met een niet-werkende vaatwasser en ontbrekende items. Er waren ook hygiënische problemen, zoals een ontbrekende stankafsluiter in de douche en vuile kommetjes in de kast. Daarnaast waren er technische mankementen, waaronder een kapotte kraan en een vallend schilderij. Een groot minpunt was het ontdekken van blauwalg in het zwemmeer, dat niet vermeld stond op de website. Dit had een negatieve impact op het plezier van de kinderen. Helaas bleef onze klacht onbeantwoord, wat vragen oproept over de klantgerichtheid van het park.

Lisa 15 aug 2023
Reageer
B

Vriendelijk parkpersoneel

We brachten vier dagen door in een chalet tijdens het Hemelvaartweekend en hadden een aangename tijd. We werden vriendelijk ontvangen bij de receptie en mochten al vroeg in ons chalet. Het park bood extra fietsen aan die we huurden voor een gunstige prijs. Het chalet had een aangename overkapping die bescherming bood tegen dennennaalden tijdens het eten buiten. De rustige locatie van ons chalet en de nabijheid van de heide droegen bij aan een ontspannen verblijf. Hoewel we geen gebruik maakten van de faciliteiten, merkten we op dat er voldoende mogelijkheden waren om te genieten van de omgeving.

Bas 4 jun 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Brunssum.

Over EuroParcs Resort Brunssummerheide

Er zijn 3 reviews geschreven over EuroParcs Resort Brunssummerheide op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Brunssum, Limburg
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/limburg/brunssummerheide
  • gastenservice@europarcs.nl