EuroParcs Resort Brunssummerheide

EuroParcs Resort Brunssummerheide

3.5 reviewscore • 11 reviews
B

Vriendelijk parkpersoneel

We brachten vier dagen door in een chalet tijdens het Hemelvaartweekend en hadden een aangename tijd. We werden vriendelijk ontvangen bij de receptie en mochten al vroeg in ons chalet. Het park bood extra fietsen aan die we huurden voor een gunstige prijs. Het chalet had een aangename overkapping die bescherming bood tegen dennennaalden tijdens het eten buiten. De rustige locatie van ons chalet en de nabijheid van de heide droegen bij aan een ontspannen verblijf. Hoewel we geen gebruik maakten van de faciliteiten, merkten we op dat er voldoende mogelijkheden waren om te genieten van de omgeving.

Bas 4 jun 2023
Reageer
L

Goede locatie, slechte kwaliteit en communicatie

De huisvesting had een gunstige locatie en voldoende ruimte, maar de kwaliteit en communicatie waren teleurstellend. Het huishoudelijk materiaal liet veel te wensen over, met een niet-werkende vaatwasser en ontbrekende items. Er waren ook hygiënische problemen, zoals een ontbrekende stankafsluiter in de douche en vuile kommetjes in de kast. Daarnaast waren er technische mankementen, waaronder een kapotte kraan en een vallend schilderij. Een groot minpunt was het ontdekken van blauwalg in het zwemmeer, dat niet vermeld stond op de website. Dit had een negatieve impact op het plezier van de kinderen. Helaas bleef onze klacht onbeantwoord, wat vragen oproept over de klantgerichtheid van het park.

Lisa 15 aug 2023
Reageer
A

Prachtig park met enige tekortkomingen

Onze accommodatie werd geüpgraded, maar dat ging niet zonder problemen. Hoewel het huisje een goede ligging had en ruimte bood, waren er enkele problemen. Het huisje was niet goed schoongemaakt, met vergeelde wc-brillen en lekkages in de badkamer. Ook de technische aspecten lieten te wensen over, met een kapotte regendouche en een niet-werkende airco. Het restaurant was in het hoogseizoen meerdere dagen gesloten, en wanneer het open was, waren er klachten over de kwaliteit van het eten en de service. De positieve punten werden enigszins overschaduwd door deze tekortkomingen.

Anouk 11 aug 2023
Reageer
M

Prachtige ligging, slechte hygiene

De omgeving bood prachtige natuurervaringen, maar er waren diverse problemen met betrekking tot hygiëne. Het huisje bleek niet goed schoongemaakt te zijn, met stof en haren in de douche en vieze lades in de badkamer en keuken. Ook de technische aspecten lieten te wensen over, met kapotte apparaten en gebrekkig onderhoud. Er waren klachten over het gebrek aan schoonmaak en de slechte staat van de accommodatie, wat de algehele ervaring negatief beïnvloedde.

Marieke 7 nov 2022
Reageer
R

Positieve en negatieve kanten

Het park had een prachtige locatie, maar er waren zowel positieve als negatieve aspecten aan ons verblijf. Hoewel het restaurant vriendelijk personeel had en redelijk geprijsd was, sloot het vroeg in het hoogseizoen. Onze accommodatie was teleurstellend, met een gebrek aan schoonmaak en meerdere gebreken. We genoten van de mogelijkheden voor wandelen en fietsen, maar hadden gemengde gevoelens over ons verblijf en zouden waarschijnlijk niet terugkeren.

Robin 5 sep 2022
Reageer
L

Schone keuken maar stoffig

Het huisje bood een ruime keuken en een moderne regendouche, maar er waren enkele problemen. Ondanks de goede staat van de keuken, waren er klachten over vuile matrassen en dekbedden. Ook was de algehele schoonmaak niet optimaal, met stof en tekortkomingen in de hygiëne. Een suggestie was om vakantiehuisjes regelmatig grondig te reinigen. Ondanks deze punten hadden we een plezierig verblijf, zelfs met slecht weer.

Lars 7 feb 2022
Reageer
T

Smerige en slecht onderhouden

Hoewel de locatie van het park mooi was en we genoten van de omgeving, waren er ernstige klachten over hygiëne en onderhoud. Onze accommodatie was smerig, met stof en vuil op verschillende plekken. Er waren technische mankementen en gebreken in het huisje. Het gebrek aan schoonmaak en onderhoud had een negatieve impact op de algehele ervaring.

Tim 7 jan 2022
Reageer
M

Ideaal voor de hond

Het park bood een ideale locatie voor hondenbezitters, met directe toegang tot de heide en voorzieningen voor honden. Onze accommodatie was basic, met enkele gebreken, zoals oncomfortabele bedden en verouderde voorzieningen. We genoten van activiteiten in de omgeving en waardeerden de vriendelijke receptie. Het park bood mogelijkheden voor een plezierig verblijf, ondanks enkele tekortkomingen.

Martijn 7 jan 2022
Reageer
A

Op zich prima

De accommodatie bood comfort, maar er waren zowel positieve als negatieve aspecten. Het huisje was goed uitgerust, maar er waren klachten over hygiëne en technische problemen. Hoewel de locatie prachtig was en er mogelijkheden waren voor activiteiten, hadden sommige aspecten van ons verblijf tekortkomingen die invloed hadden op we ons onze vakantie herinneren.

Arthur 7 jan 2022
Reageer
R

Het mag allemaal wat beter

De locatie en huizen waren mooi. Onze accommodatie was echter smerig en slecht onderhouden, met vuile oppervlakken en gebreken. Zelfs de eenvoudige dingen, zoals schoonmaak en basisvoorzieningen, waren niet goed verzorgd. De ervaring werd versterkt door het gebrek aan respons op klachten en vragen, wat vragen opriep over de klantenservice van het park.

Roos 28 sep 2021
Reageer
E

Genoten van buitenlucht

Wij hebben genoten van de locatie hier. De omgeving is echt prachtig en voor natuurliefhebbers als onszelf kun je je hier goed vermaken. Het huisje was prima en we hadden weinig te klagen. Het was niet helemaal schoon, maar het is ook geen 5-sterren park. Er was voldoende te doen en we hebben ons goed vermaakt. Als je tot rust wilt komen kun je dat hier goed doen.

Eva 17 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Brunssum.

Over EuroParcs Resort Brunssummerheide

Europarcs Resort Brunssummerheide is gelegen te Akerstraat 153 in Brunssum, omringd door de prachtige natuur van Limburg. Het park ligt aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied Brunssummerheide, waar je kunt genieten van wandelingen en fietstochten door bossen, heidevelden en vennen. Het vakantiepark biedt een breed scala aan comfortabele chalets. Alle accommodaties zijn modern ingericht en voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een ontspannen verblijf. Op het park zelf vind je diverse faciliteiten, zoals een natuur- en strandbad, speeltoestellen, een natuurbad en fietsverhuur. Voor natuurliefhebbers is Europarcs Resort Brunssummerheide een paradijs. Je kunt hier prachtige wandelingen en fietstochten maken, deelnemen aan outdooractiviteiten of gewoon ontspannen in de rustige omgeving. Daarnaast biedt de regio ook diverse mogelijkheden voor dagjes uit, zoals een bezoek aan het gezellige Maastricht, het Drielandenpunt of de historische mijnen in de omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Brunssum, Limburg
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/limburg/brunssummerheide
  • gastenservice@europarcs.nl