EuroParcs Parc du Soleil

EuroParcs Parc du Soleil

3.7 reviewscore • 6 reviews
M

Fijn park, huisje toe aan moderniteit

Het park ligt in een goede omgeving. Ook fijn om met kinderen naar toe te gaan. Als je naar het strand wil is dat fijn want je kunt er gewoon met de fiets heen gaan. Zwemmen kan ook goed alleen de roosters vind ik niet zo veilig voor onze kinderen, het huisje is verder wel toe aan wat meer moderniteit. De bank is gewoon niet meer van deze tijd, bedden zijn ook wat doorgelegen (matrassen) en daardoor rugklachten aan de vakantie over gehouden, dat was wat minder prettig. Wc bril zat ook los, melding gedaan en is toen netjes opgelost.

Maarten M 14 aug 2023
Reageer
C

Geweldig park

Wat een heerlijk verblijf hebben we hier weer gehad. We zijn er al vaker geweest en het is iedere keer weer meer dan de moeite waard. Inchecken en gewoon fijn en netjes geholpen, vriendelijk personeel. Deluxe 5 stond deze keer op het programma, 2 volwassen en twee honden, prima verblijf voor ons allemaal. Ruim verblijf ook, heel mooi schoon en zeker voor herhaling vatbaar. Veel rust gehad, lekker gegeten en af en toe een terrasje gepakt. Restaurant was helaas op dinsdag niet open, maar dat is geen probleem er is in de omgeving genoeg te doen om van te genieten.

Carla R 9 sep 2023
Reageer
F

Fijn verblijf, genoeg mogelijkheden TOP Europarcs

Lekker om hier weer thuis te komen bij EuroParcs. Zoals gewoon alles weer goed geregeld en alles mooi schoon. Het restaurant heeft een ruime menukaart en eten is heerlijk. Locatie is prachtig, overal is het gezellig en lieve en vriendelijke mensen. De huisjes zijn ook ruim en alles wat je bij een vakantie nodig hebt is er ook gewoon. Niets te klagen, gewoon alles perfect en ik kom snel terug. Wandelen en fietsen en strandbezoeken is hier zeker een dagelijkse aanrader.

Francis 24 jun 2023
Reageer
J

Niet meer voor ons

Omgeving is mooi, mensen zijn vriendelijk en restaurant is in orde, maar er is ook veel waar we over mogen en kunnen klagen. We willen koffie zetten en dan zitten er nog oude pads in het koffiezetapparaat dat kan toch gewoon niet? Het was ook gewoon nergens schoon en leek wel uitgeleefd. In de airfryer zat nog eten va een vorige keer, en de vaatwasser was vet dat zag je en het voelde ook super vet aan. Badkamer hangt alle bedrading los gewoon niet veilig om hier te douchen e.d. We hebben daarom alles gemeld en er is geen technisch dienst geweest al zou die wel komen, teleurgesteld weer naar huis gegaan.

Jonnas 5 mei 2023
Reageer
J

Huisje geen aanrader, omgeving wel

Ik vind het lastig om zomaar alles te beoordelen, maar ik had wel wat meer verwacht voor ons geld. Het park is wel mooi gelegen, maar we hadden de hond bij. Er werd gezegd dat je die veilig kon uitlaten maar helaas het was een drukke weg en daar loop je dus niet rustig. Bij de receptie waren ze wel aardig. Maar het huisje was alles behalve een succes.

De bank zit vol vlekken, badkamer is oud en zo kan ik nog wel even doorgaan maar goed, de omgeving is wel mooi, maar dit huisje zien ze ons niet meer terug.

Jill 29 dec 2022
Reageer
F

Prima huisje

We hebben volop genoten van ons verblijf hier. We kunnen dan ook alleen maar roepen dat het een aanrader is. Het huisje viel ons echt heel veel mee, het was ruimer dan we hadden verwacht, Jammer dat er alleen geen cafetaria is of zo waar je wat kan bestellen, er was ook geen winkeltje en daarom zijn we in de omgeving maar rond gaan kijken en daar is wel genoeg te vinden. We hebben het verder wel erg leuk gehad hier en de omgeving is heerlijk als je veel wil wandelen en fietsen.

Familie Groothuizen 28 jul 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Noordwijk.

Over EuroParcs Parc du Soleil

Er zijn 6 reviews geschreven over EuroParcs Parc du Soleil op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Noordwijk, Zuid-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/zuid-holland/parc-du-soleil
  • gastenservice@europarcs.nl