EuroParcs Noordwijkse Duinen

EuroParcs Noordwijkse Duinen

4.3 reviewscore • 3 reviews
L

Vakantie op EuroParcs Noordwijkse Duinen was top!

Onze vakantie op EuroParcs Noordwijkse Duinen was geweldig! Het appartement was heel schoon toen we aankwamen (ook toen weg weg gingen hoor 😋). Jacuzzi was ook heerlijk, zoiets heb je natuurlijk niet thuis dus daar geniet je dan extra van. Ook veel in het zwembad gelegen met deze hitte en strand is om de hoek dus alles is eigenlijk super aan dit park. We komen zeker een keer terug want we hebben een fantastische week gehad!

Luuk 25 aug 2023
Reageer
R

Gedurende een aanzienlijke periode geen reiniging!

In plaats van dat we werden begroet door het personeel, stonden er een honderdtal muggen ons op te wachten. Weet niet of het ook in andere vakantiehuizen het geval is maar in huisje 63 missen horren waardoor vliegen vrij spel hebben. Zeker met warme dagen als je de deur en raam wel eens open laat staan, prikken ze je helemaal lek. Wel jammer want het is verder een mooi park maar ja de muggen hebben het voor ons verpest.

Ruben 8 sep 2023
Reageer
E

Weekend naar EuroParcs Noordwijkse Duinen

Heerlijk weekend gehad bij EuroParcs Noordwijkse Duinen. Een aangenaam verblijf in een chalet met voldoende privacy en alles was ook zeer netjes. We hadden wel geluk met het weer want het was heel warm.

Eva 29 aug 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Noordwijk.

Over EuroParcs Noordwijkse Duinen

Er zijn 3 reviews geschreven over EuroParcs Noordwijkse Duinen op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Noordwijk, Zuid-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/zuid-holland/noordwijkse-duinen
  • gastenservice@europarcs.nl