EuroParcs Noordwijkse Duinen

EuroParcs Noordwijkse Duinen

4.1 reviewscore • 15 reviews
J

Wissevallig geheel bij Park Noordwijkse Duinen

Ons onderkomen was het gerenoveerde luxe verblijf voor vier personen. In de omschrijving werd melding gemaakt van dubbele deuren die naar buiten opengaan, maar de afbeeldingen tonen een appartement op de begane grond. Bij onze aankomst werd duidelijk dat onze accommodatie zich op de tweede etage bevond. Dat was teleurstellend: ik kreeg nu een inkijkje in hoe het is om bij anderen in te trekken, boven op zolder! Er waren tal van schuine wanden in de woonkamer, slaapkamers en badkamer. Ik miste een welkomstpakket met benodigdheden zoals een afwasborstel en doekje. Er heerste een onaangename geur vanuit de wastafel in de badkamer. Op het keukenblad stond een boeket wilde bloemen in een vieze vaas.

Julia 24 sep 2023
Reageer
R

Gedurende een aanzienlijke periode geen reiniging!

Direct bij het betreden van vakantieverblijf nummer 63 werden we begroet door vliegen. Dit probleem kan worden verholpen door horren te installeren. Levensloze vliegen hechten zich aan de muren en de ramen. De koelkast vertoonde onreinheid, met schimmel en roest rond de deur. Echter, de sanitaire voorziening was zo onhygiënisch dat het nauwelijks in woorden te vatten is. Wij concludeerden dat er gedurende een aanzienlijke periode geen adequate reiniging had plaatsgevonden, aangezien er anders geen grote, zwarte en beschimmelde plek op de vloer in een hoek zou zijn.

Ruben 8 sep 2023
Reageer
E

Voldoende privacy en netheid

Een aangenaam verblijf in een chalet met voldoende privacy en netheid. We werden verwend met overvloedige zonneschijn. Het was teleurstellend dat de eigenaar de controle had over de zonneschermen, waardoor de temperatuur in de chalet rond de 29 graden Celsius lag. Gezien de prijsklasse, mag men in mijn opinie wel dergelijke verwachtingen koesteren. Het personeel is gastvrij. Ondanks de vermeldingen op het park en plattegrond, blijkt bij aankomst dat de eetgelegenheid niet langer beschikbaar is.

Eva 29 aug 2023
Reageer
L

Vakantie op EuroParcs Noordwijkse Duinen was top!

Onze vakantie op EuroParcs Noordwijkse Duinen was geweldig! Het appartement was niet alleen schoon, maar ook prachtig ingericht. De jacuzzi was goed onderhouden en een perfecte manier om te ontspannen. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam, wat ons verblijf nog aangenamer maakte. Het zwembad bood een heerlijke ontsnapping aan de hitte, en de nabijheid van het strand was een groot pluspunt. Kortom, een fantastische ervaring die we zeker zullen koesteren, en we overwegen al om terug te keren!

Luuk 25 aug 2023
Reageer
S

Slaapkamers waren doordrenkt met stof

De algemene uitstraling van het park is ordelijk, maar de toestand van de accommodaties laat te wensen over. Er dient serieus nagedacht te worden over het vervangen van het huidige schoonmaakteam. De slaapkamers waren doordrenkt met stof, inclusief de matras. Ik heb eigenhandig de stofzuiger ter hand genomen, maar voordat ik kon beginnen, moest ik eerst de zak vervangen omdat deze tot aan de rand gevuld was. Het overige meubilair vertoont tekenen van veroudering. Hoewel ik doorgaans niet snel klaag, moet ik nu wel vermelden dat de netheid gewoonweg niet op niveau is.

Sophie 22 aug 2023
Reageer
B

Aangename ervaring!

Onze ervaring in huisje 291 was fantastisch; een prachtige plek met een verzorgde uitstraling. Het receptiepersoneel was buitengewoon behulpzaam en vriendelijk. Het park zelf is goed onderhouden, en met de fiets bereik je in slechts 10 minuten het strand. Een restaurant op het park zou naar mijn mening op zijn plaats zijn. Dat was eigenlijk het enige kleine minpuntje tijdens ons verblijf. Al met al een aangename ervaring!

Bo 18 aug 2023
Reageer
T

Onwaardig

De algehele staat van het park was ordelijk, maar de accommodatie in huisje 313 was van lage kwaliteit. De gordijnen vertoonden rafelige randen en een losse zoom. De afstandsbediening was provisorisch vastgezet met pleisters. Bovendien was de staande schemerlamp niet stevig bevestigd. De bekleding van de stoelen is losgeraakt of ontbreekt, en ook het bekledingsmateriaal van het keukenkastje begint los te laten.

Thomas 16 sep 2022
Reageer
S

Alles wat netjes

Ons verblijf in de huisjes was over het algemeen bevredigend en alles was netjes. Noordwijk op zich is zeer charmant, maar de parkeergelegenheid bleek schaars te zijn, wat soms problematisch was. Een aandachtspunt is dat de receptie en snackbar regelmatig gesloten waren, wat het gemak en de beschikbaarheid van diensten beïnvloedde. Ondanks deze kwesties hebben we toch van de charme van Noordwijk genoten en de accommodatie voldeed aan onze basisbehoeften.

Sanne 19 jun 2022
Reageer
T

Als zeer prettig hebben ervaren.

We hebben een uitstekende ervaring gehad op dit goed onderhouden park. De accommodatie bood veel privacy, wat we als zeer prettig hebben ervaren. De ligging is ideaal voor zowel fiets- als wandeltochten, wat ons de mogelijkheid gaf om optimaal van de omgeving te genieten. De faciliteiten en het groen op het park droegen bij aan een ontspannen sfeer.

Tess 21 sep 2021
Reageer
J

EuroParcs Noordwijkse Duinen liet te wensen over

De locatie van het park is schitterend, met de mogelijkheid om te wandelen en fietsen in de duinen of tussen de kleurrijke bollenvelden. Helaas liet de accommodatie te wensen over, vooral de verouderde bedden en kledingkast. De badkamer/toilet ruimte was compact, zij het wel netjes onderhouden. Ondanks de accommodatiekwesties hebben we dankzij de prachtige omgeving toch een aangenaam verblijf gehad. Het zou echter fijn zijn als de accommodaties wat meer aandacht krijgen, gezien de mooie locatie.

Jesse 21 sep 2021
Reageer
A

Genot om in deze omgeving te fietsen

Schitterende natuurlijke setting, nabij het strand. Tijdens verkenningen in zowel het bos als de duinen hebben we reeën en herten waargenomen. Het is een genot om in deze omgeving te fietsen. Belangrijk: niet ideaal voor personen met een groter postuur. Er is weinig ruimte tussen de wastafel en de muur (zelfs zwangere vrouwen moeten voorzichtig zijn, de badkamer is behoorlijk smal). Bij accommodaties voor vier personen moet je niet al te veel verwachtingen hebben. In de slaapkamer bevindt zich zelfs een boiler in de kast. Als de douchedeur openstaat, kan het voorkomen dat je jezelf per ongeluk buitensluit in de slaapkamer (gelukkig waren wij alert genoeg om dat te voorkomen ;-))

Anna 9 aug 2021
Reageer
T

Weinig attracties op Noordwijkse Duinen park

Onze week was aangenaam. Het vakantiepark is aantrekkelijk en vredig. De nabijgelegen steden zijn gemakkelijk en snel toegankelijk. Het strand is vlakbij te vinden. Echter, het is teleurstellend dat er zo weinig attracties zijn voor de kleintjes. Bijvoorbeeld vermakelijke bezigheden of een creatief programma. De speelruimte is ook beperkt in omvang. Indien je op zoek bent naar uitgebreidere kinderactiviteiten, dan is dit mogelijk niet de meest geschikte keuze. Bovendien was het verblijf niet bijzonder netjes, en bepaalde banken en stoelen vertonen duidelijke tekenen van slijtage en zouden wellicht vernieuwd moeten worden.

Tim 9 aug 2021
Reageer
L

Kinderslaapkamer beperkte ruimte

Een degelijk park, maar enigszins verwarrend met de verscheidenheid aan huisjes en de tuinen die ogenschijnlijk door elkaar liepen. Hierdoor was het mogelijk om onbedoeld naar binnen te kijken bij de buren. De tuin was mooi aangelegd. Helaas bood de kinderslaapkamer beperkte ruimte, en het bovenste bed miste een beschermhekje, wat het risico op uitvallen vergrootte.

Levi 29 jul 2021
Reageer
E

Gezellige bediening.

We hebben een uitstekende culinaire ervaring gehad met voortreffelijk eten en een uiterst gezellige bediening. De gerechten waren niet alleen smaakvol, maar ook mooi gepresenteerd. De bediening was attent en vriendelijk, wat de sfeer alleen maar ten goede kwam. Een plezierige eetgelegenheid waar we hebben genoten van zowel het menu als de gastvrijheid. Een aanrader voor wie op zoek is naar een heerlijke maaltijd in een gezellige ambiance met vriendelijk personeel.

Evi 18 jul 2021
Reageer
M

Woning wat aan de kleine kant en vrij gehorig

De receptieservice was uitstekend, met attent personeel. Helaas was de woning wat aan de kleine kant en vrij gehorig. De locatie van het huisje naast een drukke weg zorgde voor aanzienlijk verkeerslawaai, en het geluid van overvliegende vliegtuigen was ook merkbaar. Ondanks deze geluidskwesties bood de goede service van de receptie enigszins compensatie. Voor diegenen die gevoelig zijn voor geluid, is het echter wellicht raadzaam om hier rekening mee te houden bij het boeken.

Max 28 jun 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Noordwijk.

Over EuroParcs Noordwijkse Duinen

EuroParcs Noordwijkse Duinen is gelegen te Kapelleboslaan 41 in Noordwijk. Het park ligt in de duinen dichtbij het voormalige vissersdorp Noordwijk en is minder dan 3 kilometer verwijderd van het strand en de Noordzee. De bezoekers kunnen genieten van een uitgestrekt zandstrand dat meer dan 13 kilometer lang is, ideaal voor lange strandwandelingen, zonnebaden, of zwemmen in de zee. Langs de boulevard vindt men diverse strandbars en terrassen. Het park biedt diverse faciliteiten, waaronder een verwarmd buitenzwembad, fiets- en E-chopper verhuur, een restaurant en een zelfbedieningswinkel. Voor kinderen zijn er speeltuinen, een pannaveld en tafeltennisfaciliteiten. Het park biedt ook BBQ- en gourmetdiensten aan. Daarnaast is het park hondvriendelijk en kunnen gasten hun huisdieren meenemen. De omgeving van het park biedt ook veel te zien en te doen. Bezoekers kunnen genieten van de kleurrijke tulpenvelden in de buurt, vooral tussen eind maart en eind mei. Het park ligt ook dichtbij steden zoals Haarlem en Leiden, die gemakkelijk bereikbaar zijn voor een dagje uit. Het park is ook trots op zijn Green Key-certificering, wat aangeeft dat er aandacht is voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Noordwijk, Zuid-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/zuid-holland/noordwijkse-duinen
  • gastenservice@europarcs.nl