EuroParcs De Hooge Veluwe

EuroParcs De Hooge Veluwe

3.5 reviewscore • 11 reviews
P

Fijne ruimte

Ons verblijf was prima, een huisje aan de rand van het park bij het bos was ideaal voor onze honden. hoewel we met zijn drieën waren in een zespersoons hackfort, was de ruimte genoeg. de wifi was wat instabiel als we er met z'n drieën tegelijk op zaten en de tv was niet geweldig. tijdens de regenachtige dagen hebben we veel tv gekeken, maar het beeld was vaak blokkerig. een minpunt was het ontbreken van lampjes onder de keukenkastjes.

Petra 12 aug 2023
Reageer
M

Rustig ondanks drukke weg

We hebben via bungalows.nl een boeking gemaakt voor cube la mer op dit park. we werden hartelijk ontvangen door drie medewerkers bij de ingang, wat een goede start was. ons huisje was eerder klaar voor inchecken, wat fijn was na de regenachtige reis. hoewel de bewegwijzering op het park beter kon, was ons huisje zelf in orde. de rustige sfeer en groene omgeving bevielen goed, alleen jammer dat het huisje dichtbij een drukke weg lag.

Martin 12 aug 2023
Reageer
J

Knusse tiny house ervaring

Ons gezin van vier verbleef in een tiny house. ondanks het lage plafond was het knus en gezellig. we hebben zelfs buiten kunnen ontbijten onder de houten overkapping. het personeel was vriendelijk en behulpzaam, maar sommige aspecten van de schoonmaak konden beter. het binnen zwembad was gesloten door technische problemen, wat jammer was. al met al was het een prima verblijf, hoewel er nog ruimte was voor verbetering.

Jeroen 6 aug 2023
Reageer
L

Gemengde herinneringen

De ligging naast natuurpark de hoge veluwe was positief, maar het vakantiehuisje zelf viel tegen. het onderhoud liet te wensen over en de luxe was relatief. enkele benodigdheden ontbraken bij aankomst en het zwembad was gesloten. hoewel het personeel vriendelijk was, waren er toch teleurstellende aspecten aan ons verblijf. Onze herinnering aan dit park is echt gemengd.

Laura 11 jul 2023
Reageer
L

Eerste ervaring Europarcs

Mijn eerste ervaring bij europarcs en in een tiny house was positief. Het vernieuwde park en het comfortabele tiny house bevielen goed. Alle basisvoorzieningen waren aanwezig en mijn huisdieren waren ook welkom. We hebben ons goed vermaakt en geen moment hoeven te vervelend met alle activiteiten rondom. Al met al een geslaagde vakantie.

Linda 8 jul 2023
Reageer
R

Ondermaats en niet gastvrij

Ons geboekte verblijf voldeed niet aan afspraken; personeel ongeïnteresseerd, wifi en broodvoorziening problematisch. Ondermaatse en ongastvrije service zorgden voor teleurstelling bij ons allemaal. Algehele ervaring verre van bevredigend door gebrek aan betrokkenheid van personeel en essentiële voorzieningen. Hoop echt dat de feedback serieus wordt genomen voor verbetering in de toekomst.

Rick 28 apr 2023
Reageer
L

Ongezellig

Ons verblijf in de forest lodge was verre van bevredigend. De lodge leed aan een gebrek aan aantrekkelijke inrichting en gezelligheid, wat afbreuk deed aan de algehele ervaring. Een opvallend minpunt was het ontbreken van traditionele gordijnen voor de ramen, waar in plaats daarvan enkel rolgordijnen waren geïnstalleerd. Dit leidde tot ernstige privacykwesties en maakte ons verblijf ongemakkelijk.

De televisie in de lodge zorgde ook voor de nodige ergernis. De slechte leesbaarheid bemoeilijkte het kijkplezier en droeg niet bij aan ontspanning. Het zwembad, waar we hadden gehoopt op wat verfrissing, was teleurstellend klein van formaat. Dit was een duidelijke teleurstelling, aangezien onze verwachtingen niet werden ingelost.

Lieke 2 jan 2023
Reageer
K

Teleurstellende ervaring

Na een moeilijke periode keken we vol hoop uit naar ontspanning, maar onze anticipatie werd al snel verstoord. Het eerste huisje dat ons werd toegewezen was in een deplorabele staat - vuil en beschadigd. Deze onaangename verrassing ondermijnde meteen ons vooruitzicht op rust. Na onze klachten kregen we gelukkig een ander huisje, dat over het algemeen beter was. Desondanks waren we teleurgesteld door het complete gebrek aan verontschuldiging voor het ongemak dat het eerste huisje had veroorzaakt. Een eenvoudige erkenning van de situatie zou veel hebben bijgedragen aan het herstellen van ons vertrouwen.

Karel 11 dec 2022
Reageer
M

Prijs en comfort niet in verhouding

Het vakantiepark bood een scala aan accommodaties, maar onze verwachtingen werden niet waargemaakt in de chalet die we kozen. De chalet miste de verwachte gezelligheid en warme sfeer, wat ons verblijf negatief beïnvloedde. Hoewel de keuken goed was uitgerust, lieten de bedden te wensen over, wat resulteerde in een minder comfortabele nachtrust. De prijs-kwaliteitverhouding was eveneens teleurstellend, aangezien de geboden ervaring niet overeenkwam met de prijs die we betaalden. Ondanks positieve aspecten zoals de keukenfaciliteiten, overheerst het gevoel dat onze verwachtingen niet volledig werden ingelost. Een betere balans tussen prijs en geboden comfort en ambiance zou de algehele gastervaring aanzienlijk kunnen verbeteren.

Marieke 2 sep 2022
Reageer
T

Niet voor deze prijs

Ons verblijf in een 6-persoonshuis was duur in verhouding tot de ruimte en rust die we kregen. Het beloofde uitzicht op water was minimaal en het verkeersgeluid was storend, dit zorgde er voor dat de luxe die we beloofd kregen niet werd waargemaakt. De rust was ver te zoeken. De bedden waren niet comfortabel en het geheel maakte de prijs het niet waard.

Tim 5 jul 2022
Reageer
K

Prachtig om te vertoeven

Ons huisje aan de vijver had een prachtige tuin en twee terrassen. Binnen was het netjes en modern, met comfortabele bedden en een volledige keuken. Precies zoals we gereserveerd hadden via de website. Kleine problemen werden snel opgelost op een vriendelijke manier. Zowel de receptie als het restaurant waren positieve punten. Zeker een plek om aan te bevelen.

Kim 10 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Arnhem.

Over EuroParcs De Hooge Veluwe

EuroParcs De Hooge Veluwe is gelegen te Koningsweg 14 in Arnhem, omgeven door de prachtige natuur van het Nationaal Park De Hoge Veluwe. EuroParcs De Hooge Veluwe biedt verschillende accommodaties, variërend van luxe vakantiehuizen tot knusse chalets en stijlvolle lodges. Vanuit je verblijf heb je direct toegang tot de prachtige natuur en het uitgestrekte landschap van de Veluwe. Op het park zelf zijn er diverse faciliteiten en voorzieningen, zoals een buiten- en binnenzwembad, een fitness- en wellnessruimte, een restaurant en fietsverhuur. Voor de kinderen is er een speeltuin waar ze zich kunnen uitleven. De ligging van EuroParcs De Hooge Veluwe biedt tal van mogelijkheden voor outdoor-activiteiten. Verken het Nationaal Park De Hoge Veluwe met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Maak een mooie wandeling of fietstocht langs de vele paden en ontdek de diverse flora en fauna van dit unieke natuurgebied. Breng ook een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in het park, met zijn indrukwekkende collectie moderne kunst en de beroemde beeldentuin.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Arnhem, Gelderland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/gelderland/de-hooge-veluwe
  • kcc@europarcs.nl