EuroParcs De Hooge Veluwe

EuroParcs De Hooge Veluwe

3.9 reviewscore • 7 reviews
P

Fijne ruimte

Ons verblijf was prima, een huisje aan de rand van het park bij het bos was ideaal voor onze honden. hoewel we met zijn drieën waren in een zespersoons hackfort, was de ruimte genoeg. de wifi was wat instabiel als we er met z'n drieën tegelijk op zaten en de tv was niet geweldig. tijdens de regenachtige dagen hebben we veel tv gekeken, maar het beeld was vaak blokkerig. een minpunt was het ontbreken van lampjes onder de keukenkastjes.

Petra 12 aug 2023
Reageer
M

Rustig ondanks drukke weg

We hebben via bungalows.nl een boeking gemaakt voor cube la mer op dit park. we werden hartelijk ontvangen door drie medewerkers bij de ingang, wat een goede start was. ons huisje was eerder klaar voor inchecken, wat fijn was na de regenachtige reis. hoewel de bewegwijzering op het park beter kon, was ons huisje zelf in orde. de rustige sfeer en groene omgeving bevielen goed, alleen jammer dat het huisje dichtbij een drukke weg lag.

Martin 12 aug 2023
Reageer
J

Knusse tiny house ervaring

Ons gezin van vier verbleef in een tiny house. ondanks het lage plafond was het knus en gezellig. we hebben zelfs buiten kunnen ontbijten onder de houten overkapping. het personeel was vriendelijk en behulpzaam, maar sommige aspecten van de schoonmaak konden beter. het binnen zwembad was gesloten door technische problemen, wat jammer was. al met al was het een prima verblijf, hoewel er nog ruimte was voor verbetering.

Jeroen 6 aug 2023
Reageer
L

Gemengde herinneringen

De ligging naast natuurpark de hoge veluwe was positief, maar het vakantiehuisje zelf viel tegen. het onderhoud liet te wensen over en de luxe was relatief. enkele benodigdheden ontbraken bij aankomst en het zwembad was gesloten. hoewel het personeel vriendelijk was, waren er toch teleurstellende aspecten aan ons verblijf. Onze herinnering aan dit park is echt gemengd.

Laura 11 jul 2023
Reageer
L

Eerste ervaring Europarcs

Mijn eerste ervaring bij europarcs en in een tiny house was positief. Het vernieuwde park en het comfortabele tiny house bevielen goed. Alle basisvoorzieningen waren aanwezig en mijn huisdieren waren ook welkom. We hebben ons goed vermaakt en geen moment hoeven te vervelend met alle activiteiten rondom. Al met al een geslaagde vakantie.

Linda 8 jul 2023
Reageer
R

Ondermaats en niet gastvrij

Ons geboekte verblijf voldeed niet aan afspraken; personeel ongeïnteresseerd, wifi en broodvoorziening problematisch. Ondermaatse en ongastvrije service zorgden voor teleurstelling bij ons allemaal. Algehele ervaring verre van bevredigend door gebrek aan betrokkenheid van personeel en essentiële voorzieningen. Hoop echt dat de feedback serieus wordt genomen voor verbetering in de toekomst.

Rick 28 apr 2023
Reageer
L

Ongezellig

Ons verblijf in de forest lodge was verre van bevredigend. De lodge leed aan een gebrek aan aantrekkelijke inrichting en gezelligheid, wat afbreuk deed aan de algehele ervaring. Een opvallend minpunt was het ontbreken van traditionele gordijnen voor de ramen, waar in plaats daarvan enkel rolgordijnen waren geïnstalleerd. Dit leidde tot ernstige privacykwesties en maakte ons verblijf ongemakkelijk.

De televisie in de lodge zorgde ook voor de nodige ergernis. De slechte leesbaarheid bemoeilijkte het kijkplezier en droeg niet bij aan ontspanning. Het zwembad, waar we hadden gehoopt op wat verfrissing, was teleurstellend klein van formaat. Dit was een duidelijke teleurstelling, aangezien onze verwachtingen niet werden ingelost.

Lieke 2 jan 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Arnhem.

Over EuroParcs De Hooge Veluwe

Er zijn 7 reviews geschreven over EuroParcs De Hooge Veluwe op Reviews.nl. Met een 3.9 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Arnhem, Gelderland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/gelderland/de-hooge-veluwe
  • kcc@europarcs.nl