Etos

Etos

2.5 reviewscore • 2 reviews
K

Aanbiedingen van deze week

Etos Amsterdamse Poort gisteren geweest. Wilde een aanbieding die ik in hun app had gezien en toonde deze ook. Maar de kassière beweerde dat dat vorige week was. Cheffin erbij en die was het met haar eens. Vanochtend via de mail hun nieuwsbrief met de nieuwe aanbiedingen van 'deze week'. Toch echt dezelfde die ik gisteren al aan hen liet zien. Ga zo maar naar een andere Etos het daar eens proberen. Ben benieuwd!

Karin 30 jun 2020
Reageer
J

Woezel en pip luiers

Je kunt luiers van pampers kopen of van Huggies of van welk ander duur merk dan ook, geen van allen kunnen ze op tegen de woezel en pip luiers van de Etos. Een vriendin van mij had deze aan mij aangeraden en hier ben ik nog steeds dankbaar voor. Want naast dat ze ernstig goedkopers zijn dan pampers, vind ik de kwaliteit ook nog eens fijner, deze luiers voelen veel zachter aan en dat lijkt me voor mijn kindje veel prettiger. En een tip, koop de maandbox, dat is even één keer een groter maar wel voordeliger in zijn geheel

Jenny 4 jan 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Etos

Etos, jouw vertrouwde drogist, staat al meer dan honderd jaar voor je klaar. Wekelijks bieden we hulp aan meer dan 1 miljoen klanten in onze winkels en op Etos.nl. Met meer dan 30 miljoen adviezen per jaar over gezondheid, uiterlijk, balans, beweging en voeding, zijn we er altijd om je te ondersteunen. Wat je vraag ook is, Etos helpt je graag verder. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar met professioneel advies en een breed assortiment aan producten. Of je nu op zoek bent naar gezondheidsartikelen, beautyproducten of voedingsadvies, bij Etos vind je wat je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.etos.nl
  • info@etos.nl