EnergyZero

EnergyZero

3.4 reviewscore • 7 reviews
H

DUre netbeheerkosten

Ik dacht dat dit een goede en goedkope party zou zijn. De ANWB was in transitie naar hun eigen energie platform. Mijn zoon zit daar. Blijkt opeens in dezelfde gemeente de netbeheerskosten op gas € 5,- duurder per maand te zijn bij enrgy zero dan bij de ANWB. Geprobeerd contact te krijgen bij energy zero. Zit nu reeds 20 minuten naar een bijzonder irritant muziekje te luisteren. Ze willen schijnbaar je niet snel helpen wat ook blijkt uit eerdere reacties. Tijd om over te stappen naar de ANWB

Hakuna 2 jun 2023
Reageer
A

Zijn goedkopere opties

Een tijdje internet gehad van EnergyZero, dit hadden we genomen door een contract aan te gaan van ANWB energie. Die werken blijkbaar samen als een soort tussenpersoon. Prima hoor, prijzen waren goed in 2022. Helaas is dit nu niet meer het geval. Je betaald er namelijk tegen de inkoopprijs en helaas is die weer wat omhoog gegaan waardoor we zijn gaan kijken bij andere energieleveranciers. Blijkt dat er toch wel wat goedkopere opties op de markt zijn. Denk aan NextEnergy en Tibber.

Alfred 1 jan 2023
Reageer
D

Wat een puinhoop

EnergyZero, voorheen bekend als ANWB Energy, veroorzaakt veel frustratie bij mij. Het verbaast me dat de ANWB hun naam aan dit bedrijf heeft verbonden. Ik ben al meer dan twee maanden bezig om problemen opgelost te krijgen en heb onlangs weer 45 minuten aan de telefoon gehangen om te horen dat ik teruggebeld zal worden. Het is een vervelende situatie.

Daan Lindhout 3 dec 2022
Reageer
R

Uitstekende klantenservice

Het is zeer prettig dat ik altijd gemakkelijk contact kan opnemen met de klantenservice en dat zij snel en adequaat handelen om mijn vragen en problemen op te lossen. Het is een fijn idee dat er altijd iemand is die mij kan helpen als dat nodig is. De app is een geweldige aanvulling op de dienstverlening van dit bedrijf en ik maak er dan ook graag gebruik van. Het is erg handig om te kunnen zien hoeveel ik verbruik en waar ik op kan letten om nog meer te besparen. Ik ben tot nu toe zeer tevreden over Energyzero en hoop dat zij op deze manier doorgaan met het bieden van een uitstekende service.

Rots 29 nov 2022
Reageer
V

De beste leverancier voor mij

Energyzero is de beste optie die ik heb gevonden na langdurige vergelijkingen. Dit is vooral waar in deze moeilijke tijden, vanwege hun tarieven die worden aangeboden tegen inkoopprijs zonder marges op m3 gas en kwh elektriciteit. De dynamische tarieven zijn ook erg voordelig in deze tijd. Sterker nog, ik kreeg laatst zelfs geld terug toen ik op een zomerse middag de wasmachine liet draaien. Er was weliswaar een technisch probleem bij mijn overstap, maar de klantenservice heeft dit op een uiterst keurige manier opgelost.

Van der Maat 19 sep 2022
Reageer
D

Prima ervaring

Deze leverancier biedt een prima dynamisch contract. Er zijn geen nadelen aan verbonden. De app en website werken uitstekend, maar ik zou het prettig vinden als het verbruik sneller zichtbaar wordt. Een suggestie is om een vrijblijvende optie toe te voegen waarmee klanten maandelijks het werkelijke verbruik kunnen afrekenen, als we echt dynamisch willen gaan. Dit zou ook het einde betekenen van jaarafrekeningen.

Denny Reuvers 10 aug 2022
Reageer
K

Fijne leverancier

Energieleverancier is top! Hun inkoopprijzen zijn nog steeds erg scherp in vergelijking met andere leveranciers. Ook was de overstap naar hen probleemloos. Hun App werkt goed en ik kan nu zelfs na één dag al mijn verbruikscijfers bekijken. Ik vraag me alleen af of een dynamisch contract nog steeds voordelig is tijdens de zomermaanden. De tarieven zijn dan erg laag, wat betekent dat we weinig vergoeding krijgen voor onze zonnepanelen, terwijl de kosten in de avond en/of winterperiode veel hoger liggen. Aan de andere kant berekenen andere leveranciers voortdurend hoge prijzen.

Karina Mastrova 9 feb 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van juni 2023.

Over EnergyZero

Op de website van EnergyZero wordt een forum geboden voor partners die samen willen werken met het bedrijf. EnergyZero streeft naar duurzame oplossingen voor energievoorziening en werkt samen met verschillende leveranciers van groene energie. Het bedrijf biedt de mogelijkheid aan zakenpartners om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die duurzaam en winstgevend zijn. Het zelfbenoemde EnTech bedrijf heeft als doel om de energiemaatschappij te vernieuwen en te veranderen. Het bedrijf is niet geschikt voor particulieren die op zoek zijn naar een energiecontract. Ze werken onder andere samen met de ANWB, Energie VanOns en Independer, welke grote spelers op de energiemarkt zijn in verschillende categorieën.