Energie VanOns

Energie VanOns

2.5 reviewscore • 6 reviews
R

Contract zou ingaan

Mijn nieuwe contract zou op 18 maart ingaan, maar dit gebeurde niet. Ik moest zelf contact opnemen met mijn oude leverancier, die bevestigde dat zij groen licht hadden gegeven voor de overstap naar de nieuwe leverancier. Dit heb ik doorgegeven aan Energie van Ons, maar ik heb niets meer van hen gehoord. Door hun inactie zit ik nog steeds bij mijn oude leverancier.

Romy Klaar 27 jan 2023
Reageer
H

Communicatie kan beter

De communicatie met Energie van Ons inzake het dynamische contract laat zeker te wensen over. Het duurt erg lang voordat er reactie komt op e-mails. Bovendien eindigt een aangetekende brief bij een PostNL ophaalpunt in Rotterdam, waar het kantoor tijdens kantooruren blijkbaar niet bezet was. Na meerdere pogingen heb ik gebeld en tot mijn verrassing werd er gelijk opgenomen door een vriendelijke medewerkster genaamd Suzanne. Zij heeft de opzegging voor mij geregeld, wat mij heeft doen besluiten om toch drie sterren te geven. Wellicht dat de klantenservice inmiddels is verbeterd.

Harm-Jan 5 jan 2023
Reageer
H

Prima service

Wij hebben nu al een paar jaar elektriciteit afgenomen van deze leverancier en maken gebruik van de salderingsregeling om elektriciteit terug te leveren. Gelukkig krijgen wij nette overzichten van zowel onze afname als teruglevering. Op jaarbasis krijgen wij hierdoor een aardig bedrag terug. Bovendien is het personeel aan de telefoon altijd vriendelijk en gericht op het bieden van goede klantenservice.

Harold 27 jun 2022
Reageer
L

Drama

Ik vind wat deze partij doet echt niet kunnen. Ze werken nog steeds met de oude prijzen in hun calculator, zelfs tot 2 weken voordat er een significante verandering in het terugleverbedrag plaatsvindt. Dit betekent dat als je nu overstapt, je niet meer in aanmerking komt voor die tarieven, terwijl ze deze nog steeds weergeven in hun calculator.

Dramatisch gedoe dus.

Leonie Martins 17 apr 2022
Reageer
T

Ben de bedenktijd dankbaar

Deze partij promoot zichzelf met de hoogste terugleververgoeding en daarom besloot ik om per 1 maart over te stappen. Echter, een week later ontving ik een mail waarin stond dat de terugleververgoeding met de helft werd verlaagd. Dit voelde als een onaangename verrassing en een slechte start als nieuwe klant. Gelukkig kon ik het contract binnen de 14 dagen ontbinden en heb ik dat direct gedaan. Ik vind het erg jammer dat ik me belazerd voel na alle goede promotie.

Thomas H 27 feb 2022
Reageer
Y

Krijg er hoofdpijn van

Ik ben onlangs overgestapt naar deze energieleverancier en heb sindsdien meerdere e-mails ontvangen over automatische incasso, terwijl ik deze al had ingesteld tijdens de aanmelding (het was verplicht). Daarnaast hadden ze problemen met het uitlezen van mijn meter, waardoor ik contact heb opgenomen met Enexis. Zij hebben dit opgelost en konden zien dat de gegevens werden opgehaald. Ondanks dit alles heb ik toch een e-mail van Energie van Ons gekregen dat zij niet in staat waren om mijn meter uit te lezen. Toen heb ik geprobeerd om te bellen en e-mails te sturen, maar het duurde weken voordat ik een reactie kreeg of ik kreeg helemaal geen reactie.

Youssef 25 jan 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van juni 2023.

Over Energie VanOns

Energie VanOns is een Nederlandse energieleverancier die sinds 2015 actief is en zich richt op het leveren van 100% groene zonne-energie uit eigen land. Het bedrijf is ontstaan uit een initiatief van lokale energiecoöperaties die de handen ineen hebben geslagen om duurzame energie op een eerlijke manier beschikbaar te maken voor consumenten en bedrijven. Energie VanOns biedt zowel stroom als CO2-gecompenseerd gas aan en richt zich met name op klanten die bewust kiezen voor duurzame energie en daarbij ook graag betrokken willen zijn bij de productie ervan. Het bedrijf werkt samen met ruim 100 lokale energiecoöperaties in Nederland die op verschillende manieren bijdragen aan de opwekking van groene stroom. Door de samenwerking met deze coöperaties wordt niet alleen duurzame energie geproduceerd, maar ook de lokale economie gestimuleerd.