Endi Energie

Endi Energie

4.4 reviewscore • 7 reviews
T

Transparant en een blijvend lage energierekening

Ik ben een jaar geleden overgestapt naar Endi Energie. Mijn voornaamste reden was hun scherpe tarief. Ik kon best wat geld besparen ten opzichte van mijn vorige energieleverancier, dus voor mij was de keus snel gemaakt. Wat mij vaak stoort aan andere energieleveranciers is dat je bijvoorbeeld het eerste half jaar niet het volledige tarief hoeft te betalen. Dit oogt vaak wat misleidend en bij Endi Energie krijg je gewoon structureel een lage energierekening. Geen addertjes onder het gras, gewoon een blijvend scherp tarief. Ik heb een paar keer telefonisch contact met ze gehad en ze kwamen altijd behulpzaam over. Geen klachten dus. Ze leveren ook 100% groene stroom, wat fijn is met oog voor klimaatverandering. Ik ben dus al een jaar een heel tevreden klant bij Endi Energie. Geen addertjes onder het gras, gewoon transparant met een lage energierekening. Dat is precies wat ik van een energieleverancier verwacht.

T. van Vleuten 21 aug 2021
Reageer
V

Endi Energie klacht

Gaat toch wel van alles mis bij Endi Energie. We wilden overstappen naar deze energieleverancier omdat deze de goedkoopste zou zijn met een dubbele meter. Dus overgestapt, moesten we ineens een boete betalen omdat onze oude energieleverancierscontract nog niet was afgelopen. Dit zou Endi gaan betalen maar is tot op heden niet gebeurd en we wachten toch al 2 hele maanden. Contact is ook matig te noemen want heb het idee dat niemand echt weet wat ze doen. Ik ga maar vragen of ze het contract helemaal kunnen ontbinden en dat we gratis naar een andere energieleverancier kunnen gaan. Dat lijkt me de enige oplossing helaas.

Vincento 6 aug 2021
Reageer
J

Endi Energie Vriendenvoordeel

Een tijd geleden ben ik al overgestapt naar Endi Energie. Deze energieleverancier bevalt prima en ze waren op dat moment ook één van de goedkoopste. Ik weet niet hoe dat nu is. Ik hoor wel goede verhalen over Budget Energie, misschien dat zij nu goedkoper zijn, dat weet ik niet.

Wat ik zo leuk vind aan Endi Energie, is dat je 50 euro krijgt als je iemand over laat stappen naar Endi Energie. Dit heb ik al bij een paar vrienden gedaan en het is een win-win situatie. Hun besparen wat geld op hun energie en ik ontvang er een leuk bedrag voor. Dit is toch mooi meegenomen. Er zit geen limiet aan. Je mag zoveel klanten aanbrengen als je wilt. Elke keer ontvang je 50 euro. Dit kan heel lucratief zijn als je een grote vriendenkring hebt. Wanneer je je aanmeld voor Vriendenvoordeel, ontvang je een persoonlijke aanmeldlink die je alleen door hoeft te sturen naar je vrienden. Als je geluk hebt verdien je wat geld op deze manier. Via Facebook heb ik al wat mensen weten te overtuigen om over te stappen naar Endi Energie, met mijn aanmeldlink uiteraard. Niet geschoten is altijd mis!

Jeremy 31 jul 2021
Reageer
I

Endi Energie verademing in de energiebranche

Endi Energie, ik had er nog nooit van gehoord, zal daar gewoon eerlijk over zijn. Bij ons is het motto, de goedkoopste energieleverancier wint en dat was dit jaar Endi Energie. Je kan dat gemakkelijk op honderden vergelijkingssites vergelijken dus so far so good. Alle prijzen van energie en gas waren het afgelopen jaar flink gestegen waardoor we meer zouden gaan betalen dan dat we voorheen deden. Bij onze vorige energieleverancier zou het tarief variabel worden, dus het kon omhoog en omlaag gaan. Hierom kozen we ervoor om onze heil elders te zoeken. De overstap naar Endi Energie ging heel gemakkelijk, sterker nog, ze deden eigenlijk alles zelf. Wij hoefden alleen maar onze contactgegevens in te vullen en de rest werd automatisch zelf geregeld. We hebben geen enkele dag zonder elektriciteit of gas gezeten en alles liep gewoon goed door zonder overstapboetes. Het contact is ook zeer prettig want mijn man had enkele vragen, hier werd heel snel per mail en ook per telefoon op gereageerd.

Irene 30 jul 2021
Reageer
E

Overgestapt naar Endi Energie

Vorige week overgestapt naar Endi Energie omdat het simpelweg de goedkoopste was voor onze gezinshouding. Ik woon samen met mijn partner en onze 3 kids in een vrijstaande woning, we verbruiken vrij veel elektriciteit en we hebben nog niet bezuinigd op een warmtepomp en zonnepanelen. Hierdoor moeten we goed opletten welke energieprovider voor ons het goedkoopste is en ieder jaar weer overstappen om zo het meeste geld in de portemonnee te houden. Overstappen naar Endi ging heel soepel en we hoefden hier niets zelf voor te doen behalve een keer een formulier invullen op de website dat we wilden overstappen. Goed geregeld.

Esmiralda en Ben 25 mrt 2021
L

Wij zijn ook reeds overgestapt naar Endi Energie omdat deze als beste uit de vergelijker kwam. Overstap ging goed en snel, betaal een paar tientjes minder per jaar terwijl ik hetzelfde gebruik.

Leon 29 mrt 2021
E

Prima bedrijf

Sinds kort overgestapt van energiedirect naar endi energie en tot op heden geen spijt van. Alles is weer volgens plan verlopen zoals altijd en ben er kwa prijs op vooruit gegaan. Heb een vraag gesteld via de klantenservice en heb hier snel een duidelijk antwoord op gekregen. Tot nu toe tevreden dus.

Eef 5 feb 2021
I

Wij hebben hetzelfde, overgestapt naar Endi Energie en nooit klachten ondervonden. Overstap ging heel snel en soepel, met name omdat ze eigenlijk alles zelf regelden. Ik heb meerdere overstappen gehad in mijn leven qua Energie, of het nou door een verhuizing was of een andere reden, het was altijd bar en boos. Dit was de enige keer dat het soepel ging. We hadden daarna nog wat vragen aan de klantenservice, hier werd heel snel op gereageerd. Mag Endi toch in z'n zak steken!

Irene 30 jul 2021
L

Endi energie review goed geholpen

Ben goed geholpen bij de overstap. Had spijt van de vorige overstap en Endi energie heeft dit goed voor me opgelost en de boete betaald. Tarieven voor stroom en gas zijn lager dus ga minder betalen per maand. Blij met de service en zal ze zeker wel aanbevelen. Goed werk, ben er blij mee en ga zo door!

Li 4 feb 2021
H

Is deze energieleverancier nieuw? Heb er nog nooit van gehoord. Wel een mooi logo in het groen. Zal binnenkort eens kijken of Endi Energie ook in de vergelijkers voorkomt als ik mijn jaarlijkse check weer doe. Wanneer mijn jaarcontract afloopt check ik namelijk in energie vergelijkers waar ik het goedkoopste naar toe kan, scheelt je al gauw een bak geld.

Heer Bak 4 feb 2021
S

Volgens mij eind 2020 begonnen. Het staat voor Energie Dichtbij (Endi). Ik heb verder geen ervaring met dit energiebedrijf. Zal vast goed zijn, energie is energie. Zag Endi Energie trouwens nog niet in de vergelijker voorbij komen, ook niet als optie. Ben wel benieuwd hoe de prijzen zijn in vergelijking met oudere energieleveranciers.

Simar 4 feb 2021
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van juni 2024.

Over Endi Energie

Er zijn 7 reviews geschreven over Endi Energie op Reviews.nl. Met een 4.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.