Emma Sleep

Emma Sleep

3.0 reviewscore • 2 reviews
D

slechte levering

Op 19 november 2023 hebben wij via Emma-Sleep een bed incl. matras, dekbed en kussens besteld via een Black Friday deal. Na plaatsing van de bestelling hebben wij bericht gekregen dat er een levertijd van 2-3 weken was. Twee dagen na de bestelling ontvingen wij het beddengoed en weer een paar dagen daarna het bedframe zelf. Helaas zat de matras er niet bij. Hiervoor hebben wij contact opgenomen met de klantenservice. Via de klantenservice werd ons kenbaar gemaakt dat de matras niet op voorraad was en deze binnen de gestelde 2-3 weken geleverd werd. Echter na de genoemde 3 weken hadden wij nog geen matras ontvangen. Wederom contact opgenomen met de klantenservice en hier werd ons medegedeeld dat ze de matras niet hadden en dat de levertijd verplaatst was naar de periode 28 december 23 - 2 januari 2024. Vanuit de klantenservice kwam er ook geen oplossing. Er werden alleen maar excuses aangeboden maar verder niets. Er werd niet mee gedacht voor het vinden van een oplossing. Vandaag 2 januari 2024 weer contact opgenomen met de klantenservice. We kregen te horen dat er geen datum bekend was voor de levering van de matras. Hier ben ik echt moedeloos van geworden en heb mijn ongenoegen geuit. Wederom werden er excuses aangeboden en er zou een interne mail gestuurd worden. En dat ik over drie dagen terug moet bellen in de hoop dat ze dan wel een leverdatum hebben. Of ik de matras ooit nog zie weet ik niet. Ik weer wel dat mijn zoon al een aantal weken op een stretcher slaap.
Vanuit deze ervaring is dit mijn eerste en laatste bestelling via Emma-sleep. Ze houden zich niet aan de opgegeven datum voor de levering en de service die je krijgt via de klantenservice is ver beneden niveau. Alleen maar excuses aanbieden maar niet met een oplossing komen dat de matras geleverd wordt. De enigste oplossing was een financiële compensatie.
Mijn advies is om als er een aanbieding is genoeg spullen van de aanbieding in huis te hebben en comptabel personeel bij de klantenservice aan te nemen die oplossingsgericht zijn en niet alleen maar excuses aanbieden.

Op dinsdag 2 januari was een interne mail gestuurd naar een mij onbekende afdeling voor het opvragen van een leverdatum voor de bestelde matras. Binnen 3 dagen werd mij kenbaar gemaakt dat de service afdeling hier een reactie van zou ontvangen. Vandaag 5 januari weer gebeld. En wat kreeg ik te horen. Meneer er is helaas nog geen leverdatum bekend. Om moedeloos van te worden. Wederom duizend maal excuses ontvangen, helaas heb ik niets aan excuses. Gevraagd aan de medewerker of ze met een oplossing kon komen, bijv. met een andere matras, maar dat was niet mogelijk. Ik moest nog even geduld hebben. De enigste antwoorden die ik krijg zijn: mijn excuses hiervoor, ik kan geen leverdatum doorgeven en op de vraag, kom eens met een fatsoenlijke oplossing ipv compensatie, daar krijg je als antwoord op, dat kan ik helaas niet. Ze kunnen je ook niet doorverbinden met een afdelingshoofd of met een andere afdeling. De persoon die je aan de telefoon hebt, daar moet je het mee doen.
Mijn grootste fout van vorig jaar was om een bed te bestellen bij Emma-Sleep. Een matrassen leverancier die geen matrassen kan leveren. Koop hier nooit wat, voor je eigen bestwil.

Danny Hoebers 5 jan 2024
Reageer
S

Emma matras review

Zolang ik mij kan herinneren, heb ik matrassen van Emma gehad. Altijd zeer tevreden geweest met mijn Emma matrassen en nooit de behoefte gehad om een matras van een ander merk te kopen. Natuurlijk heb ik niet veel matrassen van Emma gehad, want een matras gaat erg lang mee. In totaal heb ik nu 3 Emma matrassen gehad in mijn leven. De laatste heb ik nu net in gebruik, namelijk het Emma Hybrid matras en daar schrijf ik deze review ook over.

Het Emma Hybrid matras bestaat uit allemaal verschillende lagen, 6 om precies te zijn. Elke laag heeft weer zijn eigen eigenschappen en voordelen. Eigenlijk zijn het allemaal verschillende soorten schuim en als je daar een plaatje van ziet, besef je pas hoeveel werk en technologie in zo'n matras zit. Echt fantastisch om te zien. Het belangrijkste is natuurlijk of het matras ook lekker ligt. Hier kan ik kort over zijn, het ligt echt fantastisch. Tot nu toe het beste matras waar ik ooit op heb gelegen! De prijs viel ook erg mee, helemaal met de 50% korting. Het geld was het 100% waard. Van dit Emma matras ga ik nog vele jaren plezier beleven. De levertijd was ook best snel, dezelfde week had ik het matras nog in huis. Kortom, Emma matrassen zijn gewoon de beste matrassen die je op dit moment kunt krijgen.

Simone 17 mei 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Emma Sleep

Het bedrijf Emma Sleep is actief in meer dan 30 landen en is wereldwijd het grootste direct-to-consumer slaapmerk. De producten van Emma worden nog steeds erkend door gerenommeerde testinstituten, zoals de Consumentenbond. In totaal heeft Emma meer dan 75 productprijzen gewonnen, waarmee het bedrijf het meest bekroonde matrassenbedrijf in Europa is. Emma matrassen worden slim verpakt in een kartonnen doos die gemakkelijk te verplaatsen is. Een speciaal vacumeerproces wordt gebruikt om het matras voorzichtig samen te drukken en op te rollen, zodat het zelfs in de kleinste doos past. Deze milieuvriendelijke methode bespaart niet alleen ruimte op de vrachtwagens, maar zorgt er ook voor dat er meer matrassen tegelijkertijd vervoerd kunnen worden en sneller bij de klant geleverd kunnen worden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.emma-sleep.nl
  • service@emma-matras.nl