Elkedagietsleuks.nl

Elkedagietsleuks.nl

3.8 reviewscore • 6 reviews
P

Issues met online aankoop van t-shirt

Niet lang geleden besloot ik een T-shirt te bestellen via een webwinkel. De betaling vond plaats via Ideal. Tot mijn teleurstelling bleek de gekozen maat niet juist te zijn. Daarop koos ik ervoor om het artikel terug te sturen. De retourzending is volgens de track & trace-gegevens al een week bij hen. Maar helaas, ik wacht nog steeds op een antwoord of enige vorm van communicatie vanuit het bedrijf. Ondanks meerdere mails en telefoontjes krijg ik geen reactie, wat mij een gevoel van onbehagen geeft over hun klantenservice.

Peter 12 apr 2023
Reageer
M

Verrassend positieve online aankoopervaring

Tijdens mijn zoektocht naar online winkels, kwam ik een zeer gebruiksvriendelijke website tegen die betrouwbaarheid uitstraalde. Dit in een wereld waar men vaak huiverig is voor online aankopen vanwege mogelijke oplichting. Het gehele bestelproces was vlekkeloos en de bevestigingsmail die ik ontving bevestigde mijn positieve gevoel. Deze website is echt een positieve waardering waard temidden van de wat mindere!

Martijn 30 mrt 2023
Reageer
M

Bewonderenswaardige service bij schoenprobleem

Onlangs kocht ik online een paar herenschoenen. Hoewel ze er op de website veelbelovend uitzagen, lieten ze al snel tekenen van slijtage zien na slechts een paar keer dragen. Toen ik de klantenservice benaderde, verwachtte ik een ingewikkeld retourproces. Maar tot mijn verbazing reageerden ze onmiddellijk met begrip en boden ze aan alle kosten, inclusief de retourzending, te dekken. Ze stuurden zelfs een vervangend paar voordat het defecte paar was geretourneerd. Ondanks de initiële teleurstelling over het product, heeft hun uitmuntende klantenservice mijn vertrouwen in het bedrijf hersteld. Ze lieten echt zien dat ze de tevredenheid van hun klanten serieus nemen.

Marloes 3 feb 2023
Reageer
J

uitstekende kwaliteit, verbeterpunt in levering

Onlangs kocht ik Subprime boxershorts en was ik zeer te spreken over hun kwaliteit. Zelfs na meerdere wasbeurten bleven ze mooi. De prijs-kwaliteitverhouding was zeker in orde. Het enige minpuntje was de lange levertijd van 9 dagen, wat ik als verbeterpunt zie, maar dat kan ook aan dit specifieke product liggen. Ik zal nog een keer wat bestellen hier als ik de tijd heb.

Jeroen 27 jan 2023
Reageer
K

Betrouwbaar met interessante deals

Al geruime tijd ontvang ik uitnodigende aanbiedingen per e-mail. Tot op heden heb ik hier al twee keer gebruik van gemaakt. Beide keren werden de artikelen punctueel geleverd, in een nette verpakking. Wanneer er een reden is voor een retourzending, is het proces daarvoor ongecompliceerd en klantvriendelijk. Dit is voor mij de eerste keer dat deals ook echt deals zijn en geen lokkertjes.

Kees 27 jan 2023
Reageer
M

Verkeerde maat vest ontvangen

Bij het bestellen van een vest in maat L ontving ik helaas een grotere maat. Gelukkig was het retourproces vlot en kreeg ik niet alleen mijn geld terug, maar werden ook de verzendkosten vergoed. Afgezien van deze fout blijf ik redelijk positief over het bedrijf, maar kan ik niet meer dan een 3 van de 5 sterren geven. Hopelijk dat in de toekomst een andere bestelling wel beter gaat.

Marieke 12 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Elkedagietsleuks.nl

Er zijn 6 reviews geschreven over Elkedagietsleuks.nl op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.elkedagietsleuks.nl
  • service@elkedagietsleuks.nl