Elkedagietsleuks.nl

Elkedagietsleuks.nl

4.1 reviewscore • 11 reviews
P

Issues met online aankoop van t-shirt

Niet lang geleden besloot ik een T-shirt te bestellen via een webwinkel. De betaling vond plaats via Ideal. Tot mijn teleurstelling bleek de gekozen maat niet juist te zijn. Daarop koos ik ervoor om het artikel terug te sturen. De retourzending is volgens de track & trace-gegevens al een week bij hen. Maar helaas, ik wacht nog steeds op een antwoord of enige vorm van communicatie vanuit het bedrijf. Ondanks meerdere mails en telefoontjes krijg ik geen reactie, wat mij een gevoel van onbehagen geeft over hun klantenservice.

Peter 12 apr 2023
Reageer
M

Verrassend positieve online aankoopervaring

Tijdens mijn zoektocht naar online winkels, kwam ik een zeer gebruiksvriendelijke website tegen die betrouwbaarheid uitstraalde. Dit in een wereld waar men vaak huiverig is voor online aankopen vanwege mogelijke oplichting. Het gehele bestelproces was vlekkeloos en de bevestigingsmail die ik ontving bevestigde mijn positieve gevoel. Deze website is echt een positieve waardering waard temidden van de wat mindere!

Martijn 30 mrt 2023
Reageer
M

Bewonderenswaardige service bij schoenprobleem

Onlangs kocht ik online een paar herenschoenen. Hoewel ze er op de website veelbelovend uitzagen, lieten ze al snel tekenen van slijtage zien na slechts een paar keer dragen. Toen ik de klantenservice benaderde, verwachtte ik een ingewikkeld retourproces. Maar tot mijn verbazing reageerden ze onmiddellijk met begrip en boden ze aan alle kosten, inclusief de retourzending, te dekken. Ze stuurden zelfs een vervangend paar voordat het defecte paar was geretourneerd. Ondanks de initiële teleurstelling over het product, heeft hun uitmuntende klantenservice mijn vertrouwen in het bedrijf hersteld. Ze lieten echt zien dat ze de tevredenheid van hun klanten serieus nemen.

Marloes 3 feb 2023
Reageer
J

uitstekende kwaliteit, verbeterpunt in levering

Onlangs kocht ik Subprime boxershorts en was ik zeer te spreken over hun kwaliteit. Zelfs na meerdere wasbeurten bleven ze mooi. De prijs-kwaliteitverhouding was zeker in orde. Het enige minpuntje was de lange levertijd van 9 dagen, wat ik als verbeterpunt zie, maar dat kan ook aan dit specifieke product liggen. Ik zal nog een keer wat bestellen hier als ik de tijd heb.

Jeroen 27 jan 2023
Reageer
K

Betrouwbaar met interessante deals

Al geruime tijd ontvang ik uitnodigende aanbiedingen per e-mail. Tot op heden heb ik hier al twee keer gebruik van gemaakt. Beide keren werden de artikelen punctueel geleverd, in een nette verpakking. Wanneer er een reden is voor een retourzending, is het proces daarvoor ongecompliceerd en klantvriendelijk. Dit is voor mij de eerste keer dat deals ook echt deals zijn en geen lokkertjes.

Kees 27 jan 2023
Reageer
M

Verkeerde maat vest ontvangen

Bij het bestellen van een vest in maat L ontving ik helaas een grotere maat. Gelukkig was het retourproces vlot en kreeg ik niet alleen mijn geld terug, maar werden ook de verzendkosten vergoed. Afgezien van deze fout blijf ik redelijk positief over het bedrijf, maar kan ik niet meer dan een 3 van de 5 sterren geven. Hopelijk dat in de toekomst een andere bestelling wel beter gaat.

Marieke 12 jan 2023
Reageer
W

Aantrekkelijke prijzen maar trage bezorging

De prijzen waren zeer concurrerend, wat mij aangenaam verraste. Echter, de leveringstijd kwam niet overeen met wat mij oorspronkelijk werd verteld. Ik denk dat er ruimte is voor verbetering in de communicatie van het bedrijf over de verwachte levertijden, zodat klanten een realistischer beeld hebben van wanneer ze hun bestelling kunnen ontvangen. Het zou het algehele aankoopproces zeker verbeteren.

Willem 21 dec 2022
Reageer
S

Steevast positieve ervaringen met bestellingen

Iedere keer dat ik een aankoop doe, is het proces soepel en bevredigend. De items die ik ontvang zijn precies zoals ze online worden gepresenteerd, wat getuigt van de betrouwbaarheid van het bedrijf. Bovendien zijn er nooit onaangename verrassingen met betrekking tot de levertijd; als ze zeggen dat een product op een bepaalde datum zal arriveren, dan is dat ook zo. Deze consistentie in zowel productkwaliteit als leveringsbetrouwbaarheid zorgt ervoor dat ik keer op keer met vertrouwen bij hen blijf bestellen.

Saskia 22 nov 2022
Reageer
E

Frequent goede deals en kwaliteitsproducten

Elke keer dat er een nieuwsbrief in mijn inbox verschijnt, word ik nieuwsgierig naar de interessante aanbiedingen die het bedrijf te bieden heeft. Vaker wel dan niet voel ik de drang om een van deze aanbiedingen te benutten. En tot nu toe heb ik nooit teleurstelling ervaren. De producten die bij mij thuis worden afgeleverd, voldoen altijd aan mijn verwachtingen en zijn van uitstekende kwaliteit. Het is opmerkelijk hoe de online beschrijvingen van de producten altijd nauwkeurig overeenkomen met wat ik fysiek ontvang. Deze consistentie en transparantie hebben mijn vertrouwen in het bedrijf alleen maar versterkt, waardoor ik met plezier uitkijk naar hun volgende nieuwsbrief.

Eva 8 nov 2022
Reageer
L

Topkwaliteit jeans

De Cars jeans die ik heb gekocht, hebben echt indruk op me gemaakt. Na meerdere aankopen kan ik met zekerheid zeggen dat de kwaliteit consistent is en dat elk paar aan mijn verwachtingen voldoet. Het is niet alleen het product zelf dat me tevreden stelt, maar ook het aankoopproces. Als er ooit een reden is om iets te retourneren, is hun proces duidelijk en probleemloos. Bovendien biedt het bedrijf een uitgebreide selectie van stijlen, waardoor ik altijd iets nieuws en passends kan vinden. Al met al een uitstekende winkelervaring!

Lotte 8 nov 2022
Reageer
D

Uitzonderlijke klantgerichtheid ondanks vertraging

Ondanks een kleine vertraging in mijn bestelling, was ik echt verbaasd over de proactieve benadering van het bedrijf. Ze waren flexibel genoeg om de leveringsdetails aan mijn voorkeuren aan te passen. Bovendien, toen ze ontdekten dat een item ontbrak, namen ze onmiddellijk maatregelen en zorgden ze ervoor dat ik op de hoogte bleef van elke stap. Hun klantgerichte aanpak en consistente communicatie maakten echt het verschil en toonden hun toewijding aan klanttevredenheid.

Debbie 8 nov 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Elkedagietsleuks.nl

Elkedagietsleuks.nl is dé website voor dagelijkse aanbiedingen die altijd iets leuks te bieden heeft. Met een breed scala aan producten tegen aantrekkelijke prijzen, zorgt Elkedagietsleuks.nl ervoor dat klanten elke dag weer iets nieuws en opwindends kunnen ontdekken. Of het nu gaat om mode, elektronica, huis- en tuinartikelen, of andere categorieën, er is voor ieder wat wils. De website maakt winkelen eenvoudig en plezierig, met duidelijke productbeschrijvingen en een gebruiksvriendelijke interface. Klanttevredenheid staat voorop, en Elkedagietsleuks.nl biedt dan ook uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat elke aankoop een positieve ervaring is. Met dagelijkse deals die je niet wilt missen, is Elkedagietsleuks.nl de ideale bestemming voor koopjesjagers en liefhebbers van leuke aanbiedingen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.elkedagietsleuks.nl
  • service@elkedagietsleuks.nl