El Vita

El Vita

5.0 reviewscore • 1 review
E

Leuke webshop

Dit is de eerste keer dat ik een bestelling hier plaats. Duidelijke foto’s en ik heb gekozen voor achteraf betalen via Billink omdat ik de shop niet kende. Bestelling snel in huis en heel leuk ingepakt. Super tevreden over deze site, ga hier zeker nog een keer een bestelling plaatsen.

Erika 22 aug 2021
Reageer
M

Afgelopen zomercollectie was inderdaad helemaal top. Heb veel schoenen en shirtjes online gekocht en altijd was het snel thuis. Ik ging achteraf betalen zodat ik alles in eigen hand hield en het feit dat dit een mogelijkheid is, geeft wel aan dat het een eerlijke webshop is. Nu meermaals iets gekocht en altijd blij klant geweest!

Marianne 1 okt 2021
Beste mode en fashionwinkels

Dit zijn de beste mode en fashionwinkels van februari 2023.

Over El Vita

El Vita heeft betaalbare damesmode voor vrouwen van iedere leeftijd, die er graag trendy uit willen zien. Ze zijn het bewijs dat mooie en kwalitatief goede kleding niet perse duur hoeft te zijn. Iedere week worden door een team van El Vita de laatste modetrends in de gaten gehouden, waardoor de collectie altijd up-to-date is. Naast de webshop, beschikt El Vita over 5 winkels waar je hun producten kunt kopen.