El Vita

El Vita

4.3 reviewscore • 6 reviews
N

Dik tevreden

Mooie producten, snelle en nette levering. Heel tevreden. Cargo broek in travel stof. Hempje goudkleur. Zit beide goed, maat ook prima. Prijs/ kwaliteit verhouding ook goed.

Nadja Snijders 24 mei 2024
Reageer
E

Hele leuke webshop

Hele leuke webshop, had mijn bestelling snel in huis en was leuk ingepakt met leuke snoepjes erbij.
Er is een mogelijkheid om achteraf te betalen, dit heb ik gedaan omdat ik deze webshop niet kon. Kortom leuke duidelijke site met iedere week nieuwe kleding en dat voor een leuke betaalbare prijs.

Elke 13 jul 2023
Reageer
E

Super leuke site voor een betaalbare prijs

Had deze site van een vriendin. Heb hier een blouse besteld en gekozen voor achteraf te betalen omdat ik deze site nog niet kon. Duidelijke foto's met goede omschrijvingen. Ik had de blouse snel in huis en voldeed aan mijn verwachting. Tevens was de blouse leuk en met zorg ingepakt. Goed bezig daar bij El vita! Aanrader bestel er zo weer.

Evelien 13 jul 2023
Reageer
S

Prima site

Op aanraden van mijn vriendin heb ik bij deze sits een lange jurk besteld, ik had hem snel in huis voor een prima prijs.
Had er nog een vraag over maar werd dezelfde dag nog geholpen via de mail.
De jurk voldeed helemaal aan mijn verwachtingen.
Leuke site ga hier zeker vaker bestellen!

Sandra 12 jul 2023
Reageer
F

Slechte service

Jurk retour gestuurd omdat het zweetstof is, had kaartje in schouder eraf gehaalt, maar in nek niet,door snelheid en ook niet gedragen,jurk retour maar ze wilde niet terug, veel mailtjes gestuurd maar ze blijven moeilijk doen. Retourneren kost veel geld, moest zelf de kosten betalen van weer retour naar mij te sturen, koop niet bij dit bedrijf want als er iets is helpen ze je niet, en alleen via mail contact

Fj 21 jun 2023
Reageer
E

Leuke webshop

Dit is de eerste keer dat ik een bestelling hier plaats. Duidelijke foto’s en ik heb gekozen voor achteraf betalen via Billink omdat ik de shop niet kende. Bestelling snel in huis en heel leuk ingepakt. Super tevreden over deze site, ga hier zeker nog een keer een bestelling plaatsen.

Erika 22 aug 2021
M

Afgelopen zomercollectie was inderdaad helemaal top. Heb veel schoenen en shirtjes online gekocht en altijd was het snel thuis. Ik ging achteraf betalen zodat ik alles in eigen hand hield en het feit dat dit een mogelijkheid is, geeft wel aan dat het een eerlijke webshop is. Nu meermaals iets gekocht en altijd blij klant geweest!

Marianne 1 okt 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over El Vita

Er zijn 6 reviews geschreven over El Vita op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.el-vita.nl
  • info@el-vita.nl