Efteling Hotel

Efteling Hotel

4.5 reviewscore • 10 reviews
D

Onvergetelijk hotelverblijf!

Mijn ervaring in dit hotel was ronduit magisch! Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, wat ons verblijf nog specialer maakte. Onze kamer was tot in de kleinste details verzorgd, met leuke verrassingen zoals een speelse muis achter het bed en dansende schoentjes in de kast. Een onverwachte gast, baby Pardoes, mocht zelfs bij ons komen slapen! Het ontbijt was ook uitstekend, hoewel we een kort kwartiertje moesten wachten voordat we een tafel kregen toegewezen. Een half uurtje eerder toegang tot het park was een fantastische bonus, waardoor we enkele attracties konden beleven voordat het park voor anderen openging. Ons verblijf was net zo sprookjesachtig als de Efteling zelf, en we zijn vastbesloten om terug te keren!

Daisy 15 sep 2023
Reageer
J

Een soms verrassende sprookjes en fantasiewereld

Dit hotel is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, wat handig is voor reizigers. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en de kamers waren ruim en goed onderhouden. Het ontbijt bood ruime keuze. Helaas konden we vanwege medische redenen niet alle activiteiten bijwonen, maar het hotel bood geen enkele vorm van compensatie, ondanks het feit dat we medische documentatie konden overleggen. Zelfs een gedeeltelijke restitutie werd geweigerd, omdat het incident volgens hun beleid minstens 14 dagen voor aankomst gemeld had moeten worden, wat in ons geval onmogelijk was. Ook het verkrijgen van foto's van sommige attracties bleek lastig vanwege het ontbreken van personeel. Foto's waren alleen beschikbaar als je zelf de naam van de attractie, de datum, het tijdstip en het fotonummer noteerde en naar de andere kant van het park ging.

Jasper 25 aug 2023
Reageer
L

Viel ruim boven onze verwachtingen uit! Perfect!

De excellente suite was werkelijk voortreffelijk en overtrof al onze verwachtingen! Het moment dat we de deur van onze kamer openden, voelden we ons als in een sprookje. Het hotel zelf is prachtig, en onze suite was tot in de puntjes verzorgd. Zelfs het eten in het hotel was voortreffelijk. We zijn zeker van plan om nogmaals terug te keren!

Lars 12 aug 2023
Reageer
J

Helemaal in onze noppen behalve hotelrestaurant

Samen met ons gezin, inclusief onze driejarige, verbleven we een nacht in een themakamer, de sprookjesboomsuite. Deze kamer was perfect gethematiseerd voor jonge kinderen. Het personeel in zowel het hotel als het park was uiterst behulpzaam en gericht op kinderen. Toen een medewerker per ongeluk de suikerspin van mijn dochter op de grond liet vallen, kreeg ze kosteloos een nieuwe. Het eten in het hotelrestaurant liet echter te wensen over, met weinig keuze en vreemde gerechten. De bedden waren daarentegen uitstekend, en voor een enkele nacht is een themakamer zeker de moeite waard, ondanks de prijs. Voor een langer verblijf zouden we overwegen om een huisje in Bosrijk of Loonsche Land te boeken.

Janet 19 jul 2023
Reageer
E

Een geweldige tijd in de junior suite

Ons verblijf was werkelijk fantastisch! Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Het eten was heerlijk, en het was zelfs mogelijk om Pardoes in het restaurant en bij het ontbijt tegen te komen, wat vooral voor kinderen geweldig is. Onze nachtrust was heerlijk, want onze junior suite was schoon en goed onderhouden. De korte afstand tot het park, slechts 3 minuten lopen, was een extra voordeel. Het feit dat we eerder toegang kregen tot het park was een geweldige kans om snel alle attracties te ervaren. Kortom, elke cent was dit verblijf meer dan waard.

Eefje 12 jun 2023
Reageer
R

Handige locatie, maar gebrek aan persoonlijkheid

Bij de Efteling draait het natuurlijk meer om de Efteling zelf dan om het hotel. Het hotel is echter geschikt voor een overnachting bij de Efteling, maar het voelt een beetje als een doorgangshotel. Dit komt voornamelijk door het gebruik van digitale sleutels, waardoor je direct naar je kamer kunt gaan zonder persoonlijk contact. In tegenstelling tot het vriendelijke en gastvrije Efteling-personeel voelt het restaurant meer gedateerd aan en het eten was niet bijzonder. De kamer was wel schoon, mooi ingericht en perfect voor kinderen. De ingang van het park ligt op slechts een paar meter van het hotel, wat handig is om zonder drukte het park binnen te lopen. Ik zou dit hotel zeker opnieuw boeken voor een bezoek aan het park, maar niet voor een langer verblijf buiten het park.

Rick 16 mei 2023
Reageer
F

Superleuk hotel

Dit hotel is echt superleuk, alles was keurig in orde, de bedden waren prima, en er waren leuke extra's voor de kinderen, wat het tot een sprookjesachtige ervaring maakte. Het enige minpunt was dat de gebruiksaanwijzing van een leuk spel op de kamer alleen in het Engels, Duits en Frans beschikbaar was, wat verrassend was gezien de locatie in Nederland. Het ontbijtbuffet bood voor elk wat wils en was uitstekend. Alle medewerkers waren vriendelijk en gastvrij, maar kinderen hadden hulp nodig bij de aanwijzingen vanwege de taalbarrière.

Femke 7 mei 2023
Reageer
J

Goed hotel met enkele minpunten

Dit hotel is een aangename plek met gastvrij personeel en een heerlijk ontbijt. De kamers en badkamers zijn schoon en goed onderhouden, wat zeker een pluspunt is. Echter, het grootste minpunt van dit hotel zijn de liften. Met slechts twee liften in het hele gebouw, kunnen gasten soms te maken krijgen met lange wachttijden, wat enigszins frustrerend kan zijn. Niettemin is het ontbijt een hoogtepunt, en om het nog specialer te maken voor kinderen, verschijnen er zelfs enkele sprookjesfiguren tijdens de maaltijd, wat de kleintjes erg leuk vinden. Over het algemeen biedt dit hotel een plezierig verblijf, maar de liftproblemen kunnen een beetje vervelend zijn.

Johan 4 apr 2023
Reageer
N

Bezoek Efteling hotel is genieten!

Het was een geweldige ervaring om zo dicht bij de Efteling te overnachten! Zowel de kinderen als wij hebben genoten van deze belevenis. De kamer was schoon, ruim en compleet. Het ontbijt bood veel keuze en was heerlijk. Het was leuk dat de Efteling-bewoners in het hotel langskwamen. Met een kinderwagen moet je echter tijdens drukke tijden lang wachten tot er een plekje vrij is in de lift. Over het algemeen hadden we een geweldig verblijf!

Nina 14 mrt 2023
Reageer
K

Overnachting Efteling hotel

We verbleven 1 nacht in het hotel met 2 volwassenen en 2 kinderen van 2 jaar oud in een comfort suite voor 4 personen. De kamer was ruim met comfortabele bedden. De badkamer was ook prima en alles was schoon. We aten in het bargedeelte omdat het restaurant vol zat, maar het eten was matig voor de prijs. Sommige gerechten bevatten bevroren groenten (maïs en doperwten?) en de hamburgers waren nog rauw, ondanks het verzoek om goed doorbakken. Het ontbijtbuffet bood voor elk wat wils en was prima. Alle medewerkers waren vriendelijk en gastvrij.

Kirsten 18 feb 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Kaatsheuvel.

Over Efteling Hotel

Er zijn 10 reviews geschreven over Efteling Hotel op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Kaatsheuvel, Noord-Brabant
  • https://www.efteling.com/nl/hotel
  • informatie@efteling.com