easyEnergy

easyEnergy

3.5 reviewscore • 4 reviews
J

Best tevreden

Ik ben over het algemeen tevreden met deze dienstverlener, maar ik maak me zorgen over de korting die ze in november en december bieden van €190 per maand. Ik ben namelijk niet zeker of deze korting wordt verrekend op mijn maandelijkse nota of op de jaarafrekening. Bovendien vind ik dat hun schatting van het voorschotbedrag aan de hoge kant is, maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening.

Joey Klop 17 nov 2022
Reageer
F

Goed bedrijf

Ik ben al klant bij deze maatschappij sinds de allereerste dag en kan vol vertrouwen zeggen dat ze betrouwbaar zijn. Het gebruik van de diensten resulteert in een nota die dezelfde maand nog wordt verwerkt. Wat ik vooral waardeer, is dat de marktprijs wordt gehanteerd in tegenstelling tot andere energiebedrijven die de hoofdprijs vragen. Het bedrijf rekent slechts €9 aan bemiddelingskosten voor de inkoop, wat een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Al met al kan ik zeggen dat dit de beste keuze is die ik ooit heb gemaakt op het gebied van energie.

Frans van Os 10 okt 2022
Reageer
W

Wegblijven hier

Mijn ervaring met EasyEnergy is zeer ontevredenstellend. Ik zou aanraden om een andere leverancier te zoeken en weg te blijven van EasyEnergy! Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en alleen via e-mail contact leggen is mogelijk, maar daar wordt niet op gereageerd. Sinds de eerste maand klopt onze factuur al niet, voorschotten werden niet verrekend en ons verbruik werd elke maand bij het saldo opgeteld, waardoor de bedragen steeds hoger werden. Als gevolg hiervan hebben we honderden euro's teveel betaald.

Wilfred Ferdinand 9 jul 2022
Reageer
J

Al jaren klant

Ik ben altijd zeer tevreden geweest over deze partij. Je ontvangt maandelijks een afrekening, waardoor je niet hoeft te vrezen voor een grote jaarlijkse afrekening. Easy Energy is niet vaak te vinden op vergelijkingssites, waarschijnlijk omdat ze geen commissie willen betalen aan deze vergelijkingssites. Dit stelt hen in staat om de tarieven laag te houden voor hun klanten.

Jokke 24 apr 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van maart 2023.

Over easyEnergy

Bij easyEnergy kunnen klanten terecht voor 100% groene energie zonder vast contract. Dit betekent dat je kan genieten van zo laag mogelijke energieprijzen die flexibel maandelijks worden aangepast. Als klant betaal je voor de levering van stroom en gas per stuk 5 euro per maand. Het pakket is altijd gratis opzegbaar dus je zit nergens aan vast. Daarnaast regelt easyEnergy de overstap helemaal zelf als je naar deze energieleverancier wilt overstappen.