easyEnergy

easyEnergy

2.6 reviewscore • 9 reviews
F

Wat een zooitje

PAS OP! Ze zeggen voordelig te zijn en blijkt in de praktijk helemaal niet zo te zijn.

Je kan bellen en mailen wat je wilt, je krijgt ze niet te pakken.

Erg onhandig omdat nota's zo onduidelijk worden opgesteld (bijna expres?), je moet blijven vooruit betalen terwijl je geen klant meer bent, de jaarrekening laat opzich wachten en dreigen nou ook nog met incasso kosten.

Nog nooit zo'n bende bij elkaar meegemaakt!!!

Fam de Vries 1 sep 2023
Reageer
B

Krijg geen reactie na opzegging

Na het lezen van de reviews op deze website heb ik besloten om gebruik te maken van mijn 14 dagen bedenktijd en niet over te stappen naar deze leverancier. Ik vermoed dat er door hun vermelding op Vandaag insite een grote groep mensen is overgestapt of wil overstappen en dat ze de drukte niet aankunnen. Hoewel ik het idee op zich aantrekkelijk vind, wacht ik nu even af of mijn annulering correct wordt verwerkt en hoop ik over een paar maanden alsnog over te stappen, wanneer de drukte voorbij is.

Boris Kramer 8 feb 2023
Reageer
S

Amper contact mogelijkheid

Het is onmogelijk om in contact te komen met de klantenservice, aangezien deze alleen bereikbaar is via e-mail en er geen reactie wordt gegeven. Bovendien ontving ik een foutieve eerste factuur waarin ik een afrekening ontving voor een volledige maand, terwijl het contract slechts vier dagen van kracht was en dit bedrag enkele honderden euro's bedroeg. Helaas bleef reactie op mijn klachten uit. Om deze reden heb ik besloten om de incasso te storneren en het contract op te zeggen. Ondanks het achterlaten van berichten op de pagina voor betalingsregelingen en het ontvangen van betalingsherinneringen, bleef elke vorm van communicatie uit. Nu wacht ik af wat de eindafrekening zal zijn.

Simone Loof 23 jan 2023
Reageer
K

Moet overzichtelijker worden

Het is belangrijk dat de energieprijs vooraf duidelijk is, zodat je als consument weet waar je aan toe bent. Helaas gebeurt het vaak dat de prijzen achteraf worden bekendgemaakt, waardoor het onmogelijk is om te anticiperen op prijswijzigingen. Dit is respectloos en oneerlijk naar de consument toe. Het is niet voldoende om de verantwoordelijkheid door te schuiven naar andere niet-beschikbare publicaties, EasyEnergy is zelf verantwoordelijk voor het duidelijk communiceren van de energieprijzen.

Karel Evers 10 dec 2022
Reageer
J

Best tevreden

Ik ben over het algemeen tevreden met deze dienstverlener, maar ik maak me zorgen over de korting die ze in november en december bieden van €190 per maand. Ik ben namelijk niet zeker of deze korting wordt verrekend op mijn maandelijkse nota of op de jaarafrekening. Bovendien vind ik dat hun schatting van het voorschotbedrag aan de hoge kant is, maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening.

Joey Klop 17 nov 2022
Reageer
R

Twijfelend gevoel

Sinds ik in april 2022 klant ben geworden bij EasyEnergy, heb ik gemerkt dat mijn voorschotten en maandelijkse rekeningen laag zijn. Dit is een verademing ten opzichte van mijn vorige leverancier Eneco. Wel moet ik toegeven dat de voorschotten voor de winter nu te hoog zijn, maar gelukkig wordt het teveel betaalde bedrag de volgende maand weer van mijn rekening afgeschreven. Helaas heb ik gemerkt dat het contact met EasyEnergy belachelijk moeilijk is, omdat ze niet of pas na 2 maanden reageren op mijn vragen. Toch ben ik blij dat ik veel minder betaal dan bij Eneco. Mijn tip voor EasyEnergy is om meer mensen in hun backoffice in te zetten, zodat de service voor de klanten verbetert en iedereen tevreden is.

Romein 13 nov 2022
Reageer
F

Goed bedrijf

Ik ben al klant bij deze maatschappij sinds de allereerste dag en kan vol vertrouwen zeggen dat ze betrouwbaar zijn. Het gebruik van de diensten resulteert in een nota die dezelfde maand nog wordt verwerkt. Wat ik vooral waardeer, is dat de marktprijs wordt gehanteerd in tegenstelling tot andere energiebedrijven die de hoofdprijs vragen. Het bedrijf rekent slechts €9 aan bemiddelingskosten voor de inkoop, wat een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Al met al kan ik zeggen dat dit de beste keuze is die ik ooit heb gemaakt op het gebied van energie.

Frans van Os 10 okt 2022
Reageer
W

Wegblijven hier

Mijn ervaring met EasyEnergy is zeer ontevredenstellend. Ik zou aanraden om een andere leverancier te zoeken en weg te blijven van EasyEnergy! Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en alleen via e-mail contact leggen is mogelijk, maar daar wordt niet op gereageerd. Sinds de eerste maand klopt onze factuur al niet, voorschotten werden niet verrekend en ons verbruik werd elke maand bij het saldo opgeteld, waardoor de bedragen steeds hoger werden. Als gevolg hiervan hebben we honderden euro's teveel betaald.

Wilfred Ferdinand 9 jul 2022
Reageer
J

Al jaren klant

Ik ben altijd zeer tevreden geweest over deze partij. Je ontvangt maandelijks een afrekening, waardoor je niet hoeft te vrezen voor een grote jaarlijkse afrekening. Easy Energy is niet vaak te vinden op vergelijkingssites, waarschijnlijk omdat ze geen commissie willen betalen aan deze vergelijkingssites. Dit stelt hen in staat om de tarieven laag te houden voor hun klanten.

Jokke 24 apr 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van maart 2024.

Over easyEnergy

easyEnergy is een Nederlandse energieleverancier die zich richt op het aanbieden van transparante en duurzame energiecontracten tegen scherpe tarieven, namelijk de inkoopprijs. Het bedrijf werd opgericht in 2018 en is sindsdien snel gegroeid. easyEnergy biedt 100% groene stroom aan en streeft naar een duurzame energietransitie en zet daarom in op de ontwikkeling van duurzame energiebronnen zoals windenergie en zonne-energie. Het bedrijf maakt gebruik van innovatieve technologieën en data-analyse om energie inzichtelijk en betaalbaar te maken voor consumenten. Zo biedt easyEnergy klanten de mogelijkheid om hun energieverbruik real-time te monitoren via een app en om inzicht te krijgen in hun energieverbruikspatroon. Ook biedt het bedrijf een flexibel contractmodel aan waarbij klanten alleen betalen voor wat ze verbruiken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Energieleveranciers
  • https://www.easyenergy.com
  • klantenservice@nl.easyenergy.com