Easybroker

Easybroker

3.9 reviewscore • 10 reviews
R

Best tevreden

Over het algemeen ben ik redelijk tevreden over Easybroker. Echter, wat ik echt mis is een duidelijk overzicht van alle transacties die plaatsvinden op mijn cashrekening. Het zou handig zijn om inzicht te hebben in de herkomst van het geld op mijn rekening, of het nu afkomstig is van een storting, dividenduitkering of verkoop van aandelen. Daarnaast zou het ook prettig zijn om per transactie een overzicht te hebben van de exacte kosten die in rekening zijn gebracht.

Rudi Magda 11 nov 2022
Reageer
J

Veel loze beloftes

Bij de start van Easybroker voor Nederlandse beleggers werden veel beloften gedaan, maar in werkelijkheid werden deze niet waargemaakt. Zo werden er geen standaard real-time koersen aangeboden en waren dividendbetalingen zeer slordig en traag. Daarnaast werd de interface als onhandig en onduidelijk ervaren en leverden de prestaties van de Nederlandse beurs geen goed eindresultaat op. Gelukkig merken we langzamerhand verbetering op deze punten en we hopen dat Easybroker in de toekomst echt 'easy' en goedkoop zal worden.

Joep Dreesman 19 sep 2022
Reageer
T

Prima broker

Als buitenlandse broker kan Easybroker voor mij wat lastiger zijn in gebruik dan een Nederlandse broker. Gelukkig biedt Easybroker echter ondersteuning in het Nederlands, die erg klantvriendelijk, snel in reageren en behulpzaam is. Bovendien biedt Easybroker meer mogelijkheden qua fondsen dan Nederlandse brokers, omdat sommige fondsen in Nederland niet gekocht kunnen worden vanwege bijvoorbeeld het ontbreken van een Nederlandse beschrijving. Dit is een beetje onzin, maar deze fondsen zijn bij Easybroker wel te koop. Al met al vind ik Easybroker een prima broker.

T.Y. 19 aug 2022
Reageer
T

Wat lastig voor beginner

Ongeveer een jaar geleden heb ik als beginner mijn eerste stappen gezet bij Easybroker. Het bleek voor mij echter niet zo eenvoudig, mede vanwege de uitdagingen die gepaard gaan met het wonen in Uganda, waar de internetverbinding niet altijd even stabiel is. Gelukkig heb ik steun gekregen van de medewerkers van Easybroker en begin ik er langzaam maar zeker wegwijs in te raken. Hoewel ik nog een lange weg te gaan heb voordat ik volledig vertrouwen heb in Easybroker, ben ik blij met de ondersteuning die ik tot nu toe heb ontvangen.

T Hartevelt 27 jul 2022
Reageer
M

Communicatie moet echt beter

De communicatie via de website en mijn account verloopt helaas zeer slecht. Ik heb documenten en toelichting moeten verstrekken, maar nadat ik verwezen werd naar e-mails voor verdere instructies, heb ik nooit meer iets van de betreffende partij vernomen. Hierdoor blijven de zaken die ik zou moeten aanleveren als open items in mijn account 'hangen' en is er sprake van een gebrek aan duidelijkheid en transparantie.

Mark Ter Horst 14 jun 2022
Reageer
J

Wel aan te raden

Easybroker is een professionele broker die transacties aanbiedt tegen een alleszins redelijke prijs. Het gebruik van Engels als voertaal en enige kennis van beleggen zijn vereist om deze broker te kunnen gebruiken. Ik voorspel echter dat Easybroker in de toekomst flink zal groeien, en mogelijk ook toegankelijker zal worden voor de Nederlandse markt. Dit kan betekenen dat de broker meer diensten gaat aanbieden die specifiek zijn gericht op Nederlandse beleggers en dat er ook Nederlandstalige ondersteuning beschikbaar komt.

Jack Landsman 28 mei 2022
Reageer
R

Erg goed geholpen

Ik ben ontzettend goed geholpen bij mijn aanmelding door de medewerkers van Easybroker. Het proces verliep soepel en ik voelde me goed begeleid gedurende de hele procedure. Hoewel ik wel moet zeggen dat ik sommige aspecten van het platform van Easybroker enigszins complex vond, heb ik er vertrouwen in dat de medewerkers van Easybroker mij op een zeer behulpzame manier bijstaan om deze zaken te begrijpen en het beste uit mijn beleggingservaring te halen.

Randy Bosman 11 mei 2022
Reageer
K

Super platform

Ik ben erg tevreden over het platform van Easybroker, het functioneert uitstekend en biedt alle functies die ik nodig heb. Bovendien ben ik zeer te spreken over de ondersteuning die ze bieden en de educatieve middelen die beschikbaar zijn om mijn beleggingsvaardigheden te verbeteren - deze zijn werkelijk fantastisch. Al met al zou ik deze broker van harte aanbevelen aan iedereen die serieus bezig is met beleggen.

Koen Delinghe 15 apr 2022
Reageer
D

Heel duidelijk

Wat ik persoonlijk opmerkelijk vind, is dat ze heel duidelijk zijn in hun communicatie. Daarnaast zijn hun tarieven naar mijn mening uitzonderlijk concurrerend als je kijkt naar de mogelijkheden die ze bieden en de klantvriendelijke manier waarop ze te werk gaan.
Dusja naar mijn mening is dit een bedrijf, wat zeker aan te bevelen is en één van de betere is online.

Diederik K 23 mrt 2022
Reageer
F

Ze willen alles van je weten

Deze organisatie vraagt veel persoonlijke informatie en verlangt dat alles in het Engels wordt ingevuld. Hierdoor kan het voor sommige gebruikers moeilijk zijn om de gevraagde informatie correct en volledig te verstrekken. Bovendien kan het voor sommige mensen ook een uitdaging zijn om in het Engels te communiceren, waardoor de drempel om zaken te doen met deze organisatie hoger wordt.

Fred Chante 12 feb 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2024.

Over Easybroker

Easybroker is een online platform dat zich richt op het faciliteren van beleggen voor particulieren. Het bedrijf biedt gebruikers de mogelijkheid om te beleggen in een breed scala aan financiële producten, waaronder aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETF's. Easybroker maakt gebruik van veel samenwerkingen met andere bedrijven, om zo optimaal mogelijke diensten aan te bieden. Het team van Easybroker en hun LinkedIn pagina’s staan gelinkt op de website, wat vertrouwen biedt doordat je weet wie er achter dit platform zit. De diensten zijn voor zowel particulier als zakelijke klanten, waarbij vooral het punt wordt gemaakt: Je geld moet veilig belegd worden om meer waard te worden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.easybroker.nl
  • info@easybroker.nl