E-carnavalskleding.nl

E-carnavalskleding.nl

4.4 reviewscore • 10 reviews
M

Zoontje en ik helemaal blij

Dit bedrijf heeft me werkelijk verrast met hun geweldige service. Ik plaatste onlangs een bestelling voor de eerste verjaardag van mijn zoontje. Hoewel de levering enigszins vertraagd was, kreeg ik een beleefd telefoontje van het bedrijf om me op de hoogte te stellen. Ze wisten hoe belangrijk deze bestelling voor me was.

Niet alleen waren ze transparant over de vertraging, maar zodra de producten binnen waren, werden ze direct verzonden. Dat noem ik nog eens klantgericht denken!

En dan de producten zelf, gewoon top! Mijn zoontje en ik waren helemaal blij met de kwaliteit.

Manon 15 sep 2023
Reageer
S

Met enthousiasme bestellen

Ik kan niet anders dan lof uitspreken over de afhandeling van mijn bestelling. In eerste instantie had ik een broek besteld, maar helaas bleek deze niet te passen. Na een telefoontje met Maurice, een medewerker van het bedrijf, verzekerde hij me dat de broek zonder problemen omgeruild zou worden voor een kleinere maat. Dat noem ik nu echte service!

Nu kijk ik met enthousiasme uit naar de verzending van de juiste maat. De klantenservice heeft me volledig gerustgesteld en ik ben blij met de geboden oplossing.

Saskia 17 jul 2023
Reageer
S

E carnaval herstelt vertrouwen

Ik moet mijn eerdere mening over E carnaval absoluut herzien. Onlangs kreeg ik een telefoontje waarin ze toegaven dat er een fout was gemaakt en beloofden ze het bedrag terug te storten. Dit is keurig en snel afgehandeld, en daarom verdient E carnaval nu een welverdiende tien.

Bedankt, E carnaval, voor het herstellen van mijn vertrouwen en voor de professionele aanpak.

Sanne 21 mrt 2023
Reageer
M

Onaangename verrassing met verzendkosten

Hoewel mijn bestelling iets later arriveerde dan verwacht, werd ik netjes per e-mail op de hoogte gesteld van de vertraging. Het is echter onduidelijk of deze vertraging te wijten was aan E Carnavalskleding of aan de bezorgdienst.

Helaas bleken de kindermaten van de elfenschoenen te klein en de volwassen maten te groot, wat resulteerde in twee retourzendingen. Op zichzelf geen probleem, maar de hoge verzendkosten van €5,95 van E Carnavalskleding naar mij, plus nog eens €5,95 voor het retourneren van mijn kant naar E Carnavalskleding, maakten dit een kostbare grap voor slechts twee diademen, wat in totaal €19,80 kostte. In deze tijd zijn er tal van goedkopere verzendopties beschikbaar, wat voor mij een reden is om niet langer bij E Carnavalskleding te winkelen.

Margreet 1 feb 2023
Reageer
J

Snel en professioneel opgelost

Bij ontvangst van mijn bestelling merkte ik dat de verpakking niet klopte, en ik dacht dat ik twee keer dezelfde maat had ontvangen in plaats van twee verschillende maten. Mijn ongeruste e-mail leidde tot een onmiddellijk telefoongesprek, waarin duidelijk werd dat er wel degelijk twee verschillende maten in de verpakking zaten. Dit werd snel en efficiënt opgelost, ondanks mijn initiële reactie. Bovendien verliep de verzending vlot en zorgvuldig. Al met al ben ik zeer tevreden over de klantenservice en de algehele ervaring.

Joyce 11 jan 2023
Reageer
M

Teleurstelling in levertijd en klantenservice

Tijdens het bestellen werd aangegeven dat het product binnen één dag geleverd zou worden. Helaas ontving ik het meer dan een week later, wat resulteerde in een teleurstelling, aangezien ik het niet meer nodig had. Bovendien werden de verzend- en retourkosten niet vergoed. Toen ik probeerde contact op te nemen via WhatsApp om aan te geven dat het niet nodig was om het pakketje te versturen, was het bedrijf helaas onbereikbaar. Ik stuurde een bericht naar Martijn om mijn situatie uit te leggen, maar ontving geen reactie. De beloofde levertijd kwam niet overeen met de werkelijke situatie, wat erg teleurstellend was.

Miranda 29 apr 2022
Reageer
A

Uiterst tevreden met neonkleding

We hebben neonkleding en -accessoires besteld, maar twee items bleken niet leverbaar. Gelukkig heeft een medewerker ons geholpen om een alternatieve oplossing te vinden, en dit is goed verlopen. Onze bestelling werd snel geleverd, wat onze tevredenheid vergrootte. Ik raad dit bedrijf zeker aan vanwege hun uitstekende klantenservice en efficiënte levering. Carnaval kan weer vol blijdschap gevierd worden.

Arthur 8 mrt 2021
Reageer
I

Geweldige inzet voor carnavalskleding

Het bedrijf heeft zich enorm ingezet om onze carnavalskleding te regelen. Zonder hun hulp zouden we geen carnaval hebben kunnen vieren! De service was buitengewoon vriendelijk, en deze winkel verdient zeker aanbeveling. Er is een ruime keuze in de webwinkel, en de kwaliteit van de kleding is uitstekend. Ook de verzending gebeurt snel en je hoeft geen weken te wachten zoals bij sommige carnavalswinkels.

Iris 13 feb 2021
Reageer
N

Supersnelle levering en topkwaliteit

Ik was echt onder de indruk van de supersnelle levering, vooral omdat ik had aangegeven dat ik het artikel snel nodig had vanwege een speciale gelegenheid. Het product zelf stelde niet teleur; het zag er net zo mooi uit als op de foto, en de kwaliteit was echt top. Ik wil het bedrijf van harte bedanken voor hun uitstekende service en hun bereidheid om aan mijn verzoek te voldoen. Ik kan hen met volle vertrouwen aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwaliteit en efficiënte service.

Nicole 12 feb 2021
Reageer
P

Prima product met een fenomenale bezorgservice

Hoewel ik meestal weiger om reviews te schrijven, wil ik nu een uitzondering maken. Voor een zeer redelijke prijs had ik 28 kerstmutsen besteld voor een kerstviering met mijn leerlingen. Omdat ik ze snel nodig had en er veel vertragingen waren bij bezorgdiensten, koos ik voor een spoedbestelling via "Red je Pakketje". Tot mijn verbazing werd mijn bestelling op tijd afgeleverd, zelfs binnen het eerder opgegeven levervenster op dezelfde dag. Dit was een geweldige service, en ik ben onder de indruk van de medewerkers. De kerstmutsen waren een hit bij mijn leerlingen, mede dankzij de grappige belletjes eraan. Ondanks alle uitdagingen door de pandemie hebben we toch een leuke middag gehad. Kortom, een uitstekend product met een fenomenale bezorgservice.

Pjotr 30 dec 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over E-carnavalskleding.nl

E-carnavalskleding.nl is een online winkel gespecialiseerd in carnavalskleding en accessoires. De website biedt een uitgebreid assortiment aan kostuums voor volwassenen, kinderen en zelfs huisdieren. Naast de traditionele carnavalskleding zoals prinsessen, piraten en superhelden, biedt E-carnavalskleding.nl ook themakleding zoals Halloween, Oktoberfest en jaren 80/90. De website is gemakkelijk te navigeren en biedt gedetailleerde beschrijvingen en foto's van elk kostuum. Klanten kunnen ook filteren op maat, kleur en prijs om hun zoekopdracht te verfijnen. De bestellingen worden snel verzonden en zijn goed verpakt. E-carnavalskleding.nl staat bekend om het bieden van een uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit van kostuums en accessoires, dit alles tegen een betaalbare prijs.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.e-carnavalskleding.nl
  • info@e-carnavalskleding.nl