E-carnavalskleding.nl

E-carnavalskleding.nl

4.3 reviewscore • 4 reviews
S

Met enthousiasme bestellen

Ik kan niet anders dan lof uitspreken over de afhandeling van mijn bestelling. In eerste instantie had ik een broek besteld, maar helaas bleek deze niet te passen. Na een telefoontje met Maurice, een medewerker van het bedrijf, verzekerde hij me dat de broek zonder problemen omgeruild zou worden voor een kleinere maat. Dat noem ik nu echte service!

Nu kijk ik met enthousiasme uit naar de verzending van de juiste maat. De klantenservice heeft me volledig gerustgesteld en ik ben blij met de geboden oplossing.

Saskia 17 jul 2023
Reageer
S

E carnaval herstelt vertrouwen

Ik moet mijn eerdere mening over E carnaval absoluut herzien. Onlangs kreeg ik een telefoontje waarin ze toegaven dat er een fout was gemaakt en beloofden ze het bedrag terug te storten. Dit is keurig en snel afgehandeld, en daarom verdient E carnaval nu een welverdiende tien.

Bedankt, E carnaval, voor het herstellen van mijn vertrouwen en voor de professionele aanpak.

Sanne 21 mrt 2023
Reageer
M

Onaangename verrassing met verzendkosten

Hoewel mijn bestelling iets later arriveerde dan verwacht, werd ik netjes per e-mail op de hoogte gesteld van de vertraging. Het is echter onduidelijk of deze vertraging te wijten was aan E Carnavalskleding of aan de bezorgdienst.

Helaas bleken de kindermaten van de elfenschoenen te klein en de volwassen maten te groot, wat resulteerde in twee retourzendingen. Op zichzelf geen probleem, maar de hoge verzendkosten van €5,95 van E Carnavalskleding naar mij, plus nog eens €5,95 voor het retourneren van mijn kant naar E Carnavalskleding, maakten dit een kostbare grap voor slechts twee diademen, wat in totaal €19,80 kostte. In deze tijd zijn er tal van goedkopere verzendopties beschikbaar, wat voor mij een reden is om niet langer bij E Carnavalskleding te winkelen.

Margreet 1 feb 2023
Reageer
J

Snel en professioneel opgelost

Bij ontvangst van mijn bestelling merkte ik dat de verpakking niet klopte, en ik dacht dat ik twee keer dezelfde maat had ontvangen in plaats van twee verschillende maten. Mijn ongeruste e-mail leidde tot een onmiddellijk telefoongesprek, waarin duidelijk werd dat er wel degelijk twee verschillende maten in de verpakking zaten. Dit werd snel en efficiënt opgelost, ondanks mijn initiële reactie. Bovendien verliep de verzending vlot en zorgvuldig. Al met al ben ik zeer tevreden over de klantenservice en de algehele ervaring.

Joyce 11 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over E-carnavalskleding.nl

Er zijn 4 reviews geschreven over E-carnavalskleding.nl op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.e-carnavalskleding.nl
  • info@e-carnavalskleding.nl