e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl

4.0 reviewscore • 11 reviews
S

Aanbeveling voor e-Boekhouden

Ik gebruik e-boekhouden nu al een tijdje en ik moet zeggen dat het echt een uitkomst is voor iedereen die zijn financiën goed wil beheren. In het begin kostte het me wel even tijd om alles in te stellen, maar dat lag meer aan mijn eigen leercurve. De gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van het platform zijn top. Wat ik echt waardeer is de uitgebreide ondersteuningsbibliotheek. Het heeft me veel geleerd en is een geweldige bron van informatie. En als ik ergens niet uitkom, staat de ondersteuning altijd klaar om te helpen. Ze zijn vriendelijk, deskundig en reageren snel, zowel via e-mail als telefonisch. Als ondernemer van Kritiek Pad gebruik ik e-boekhouden nu al meer dan drie jaar en ik ben er zeer tevreden over.

Sophie 3 jan 2024
Reageer
B

Nuttige eenvoud

E-boekhouden is voor mij een eenvoudige oplossing, vooral als het gaat om verschillende soorten boekingen. Het is begrijpelijk en de handleidingen zijn erg handig. Ik zou wel graag meer scenario's zien die niet standaard zijn, zoals het afhandelen van dubbele betalingen en verrekeningen met toekomstige facturen. Dit zou het pakket nog gebruiksvriendelijker maken en de 5e ster waard zijn.

Bas 11 nov 2023
Reageer
J

Handig voor kleine ondernemers

Ik vind e-boekhouden een interessant pakket, vooral voor kleine of startende ondernemers. Het grote voordeel is de integratie van abonnementen en incasso's, wat aanzienlijke kostenbesparingen oplevert. Er zijn echter technische tekortkomingen, zoals problemen met afrondingsverschillen en inconsistenties in de boekhouding. De bewerkingsfunctie voor verwerkte facturen werkt niet altijd even goed, en abonnementswijzigingen worden niet altijd correct verrekend. Als je het eenmaal onder de knie hebt, werkt het wel, maar je moet alert blijven om fouten te voorkomen.

Jasper 10 nov 2023
Reageer
T

Uitstekend voor verenigingen

Als penningmeester van een vereniging gebruik ik e-boekhouden nu al zes jaar. De gebruiksvriendelijkheid is uitstekend. De video's zijn erg behulpzaam, niet alleen voor beginners, maar ook voor het opzoeken van minder frequente taken. De klantenservice is uitzonderlijk vriendelijk en behulpzaam. Ik zou e-boekhouden aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een makkelijke oplossing.

Tom 23 okt 2023
Reageer
L

Meer inzicht en tijdsbesparing

E-boekhouden heeft mij meer inzicht gegeven in mijn inkomstenstromen en het heeft me veel tijd bespaard bij het opstellen van offertes en facturen. Ondanks dat het bijhouden van de administratie tijd kost, is de tijd die ik bespaar bij de btw-aangifte aanzienlijk. De klantenservice is uitstekend; ze zijn behulpzaam, reageren snel en bieden telefonische ondersteuning. Er zijn een paar specifieke functionaliteiten die ik mis, maar die zijn waarschijnlijk specifiek voor mijn beroep. Een koppeling met e-facturatiesystemen van de overheid zou ook welkom zijn. In het begin kostte het wat tijd om me het systeem eigen te maken, maar de webinar serie van e-boekhouden was hierbij zeer behulpzaam.

Lucas 2 okt 2023
Reageer
A

Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

Ik gebruik e-boekhouden nu vier jaar en ben er zeer tevreden over. Het pakket is eenvoudig in gebruik en blijft zich ontwikkelen. Wat ik erg waardeer is dat als ik een vraag heb, de support snel reageert. Het pakket verbergt de complexiteit van boekhoudkundige zaken achter een eenvoudige interface, wat ideaal is voor ZZP'ers en MKB'ers.

Anne 29 sep 2023
Reageer
E

Eenvoudig en effectief

E-boekhouden is een goede keuze als eenvoudige maar effectieve boekhoudsoftware. Het is makkelijk in gebruik en heeft voldoende functies voor een groot bedrijf. Het enige nadeel is dat bij een groot aantal mutaties de software traag kan worden. Wij gebruiken e-boekhouden met meer dan een miljoen mutaties en ervaren tragere laadtijden en importprocessen. Over het algemeen zijn we tevreden, maar een snellere, externe hosting zou mijn waardering van 4 naar 5 sterren verhogen.

Emma 19 sep 2023
Reageer
N

Goed, maar kan beter

E-boekhouden is op zich een prima pakket, maar sommige aspecten kunnen duidelijker. De software voelt gedateerd aan en is soms complex in gebruik. Een groot nadeel van de gratis versie is dat je na afloop niet meer bij je gegevens kunt zonder een abonnement af te sluiten. Als ik opnieuw een boekhoudprogramma zou moeten kiezen, zou e-boekhouden niet mijn eerste keuze zijn.

Niels 10 sep 2023
Reageer
D

Overvloed aan opties

E-boekhouden is een prima programma voor boekhouders en MKB-bedrijven, maar als ZZP'er vind ik het soms te uitgebreid en tijdrovend. Het opsporen van boekhoudkundige fouten kan lastig zijn. Een functionaliteit om een simpele lijst van ingevoerde gegevens te printen zou erg handig zijn. Het is daarom geen slechte software, maar alleen niet voor iedereen geschikt.

Daan 10 sep 2023
Reageer
M

Overgang naar een nieuw systeem

Onlangs moest ik overstappen naar een nieuw boekhoudprogramma en e-boekhouden bleek een van de betere opties. De introductieperiode van 14 dagen was voor mij niet nodig om te besluiten verder te gaan met dit programma. Het duurde even voordat ik begreep hoe het werkte met leden en lidmaatschappen, maar daarna werkte het prima. De support is uitstekend, zowel via chat als e-mail. De uitgebreide beschrijvingen en filmpjes zijn ook erg handig.

Mike 8 sep 2023
Reageer
I

Gratis en behulpzaam

Ik vind e-boekhouden een zeer goed uitgeruste organisatie. Het was erg fijn om 15 maanden lang gratis gebruik te maken van de dienst. Nu betaalt mijn bedrijf een redelijk bedrag voor het gebruik. Als ik iets niet weet, kan ik altijd bellen naar de supportlijn. De medewerkers zijn erg vriendelijk en leggen duidelijk uit hoe alles werkt. Ik vind de dienst super!

Iris 25 aug 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2024.

Over e-Boekhouden.nl

E-Boekhouden.nl biedt een online boekhoudpakket aan voor kleine en middelgrote bedrijven. De service is gestroomlijnd, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. De software is ontwikkeld om ondernemers te helpen bij het beheren van hun boekhouding. Met behulp van de software kunnen bedrijven hun boekhouding eenvoudig en effectief bijhouden. De software biedt gebruikers de mogelijkheid om hun bankrekening, inkomende en uitgaande facturen, kosten en verkoop te beheren. Door de gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide functionaliteiten is het een betrouwbare oplossing voor bedrijven. Bovendien biedt E-Boekhouden.nl gebruikers ondersteuning bij het gebruik van de software, waardoor klanten altijd kunnen rekenen op de beste service. Er is ook een gratis proefversie om de producten te proberen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.e-boekhouden.nl
  • info@e-boekhouden.nl