e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl

4.7 reviewscore • 3 reviews
T

Uitstekend voor verenigingen

Als penningmeester van een vereniging gebruik ik eboekhouden.nl nu meerdere jaren en de gebruiksvriendelijkheid is uitstekend. Als je iets niet weet kan je altijd video's bekijken hoe je dingen moet verwerken. Dit heeft mij in het begin stadium ook erg geholpen.

Tom 23 okt 2023
Reageer
L

Meer inzicht en tijdsbesparing

E-boekhouden heeft mij meer inzicht gegeven in mijn inkomsten en uitgaven en het heeft me veel tijd bespaard bij het opstellen van offertes en facturen. BTW aangiftes zijn ook heel eenvoudig en overzichtelijk te doen. Kan niet anders dan positief zijn over deze software. Sowieso veel fijner om dit soort dingen in eigen beheer te hebben ipv dat je al die kosten hebt van een boekhouder.

Lucas 2 okt 2023
Reageer
M

Overgang naar een nieuw systeem

Onlangs moest ik overstappen naar een nieuw boekhoudprogramma en e-boekhouden bleek een van de betere opties nadat ik meerdere Google opties had overwogen. De introductieperiode van 14 dagen was voor mij niet nodig om te besluiten verder te gaan met dit programma. Het duurde even voordat ik begreep hoe het werkte met leden en lidmaatschappen maar daarna ging alles als de brandweer!

Mike 8 sep 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2024.

Over e-Boekhouden.nl

Er zijn 3 reviews geschreven over e-Boekhouden.nl op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.e-boekhouden.nl
  • info@e-boekhouden.nl