Dutch Mud Men

Dutch Mud Men

4.7 reviewscore • 3 reviews
J

Hardloopschoenen voor een leuk prijsje

Bij Dutch Mud Men heb ik hele mooie hardloopschoenen besteld met maar liefst 47% korting! Dat zijn nog eens aanbiedingen. Ik had het geluk dat mijn maat er nog tussen zat. Andere maten waren wel uitverkocht. De verzending was gratis en ik had de schoenen de volgende dag al in huis. Ik ben er heel blij mee! De maat is perfect en ze lopen fantastisch. Ze zien er ook nog leuk uit.

Jaimy 24 dec 2022
Reageer
O

Zeer tevreden

Mooie rugzak besteld bij dutch mud men. Zeer tevreden over mijn aankoop. Er stond netjes bij vermeld dat de levertijd 3 werkdagen was. Als je dit van te voren weet is dit ook geen probleem. Gewoon betaald ondanks dat ik nog nooit van dit bedrijf had gehoord en na 3 werkdagen kreeg ik de rugzak netjes thuisgestuurd. Ik ben verbaasd over de goede kwaliteit van de rugzak. Deze is zeer goed te noemen.

Olivier 15 nov 2022
Reageer
K

Goede wandelschoenen

In de webshop van Dutch Mud Men goede wandelschoenen besteld. Nadat ik mijn keuze had gemaakt, had ik de schoenen snel in huis. Tegenwoordig durf ik schoenen wel online te kopen, omdat je eenvoudig kunt ruilen door het te retourneren. Het zijn hele fijne schoenen en de kwaliteit is echt goed. De prijs viel niet mee, maar dat zie je vaker bij zulke kwaliteitsproducten. Dutch Mud Men is een betrouwbare webshop.

Kees 11 nov 2022
Reageer
Beste sport en recreatiewinkels

Dit zijn de beste sport en recreatiewinkels van juni 2023.

Over Dutch Mud Men

Deze webshop is al jaren een specialist op het gebied van obstacle, mud en trail run. Dutchmudmen.com heeft het juiste assortiment wat een actieve loper nodig heeft als kleding, schoenen en accessoires voor de moeilijkste momenten. Ook verkopen ze sporthorloges, sportzonnebrillen, voeding en sokken om het de loper zo gemakkelijk mogen te maken. Ze verkopen exclusieve merken die elders niet verkrijgbaar zijn.