Dutch Mud Men

Dutch Mud Men

4.3 reviewscore • 11 reviews
S

Uitstekende ervaring met een betrouwbaar merk

Eerder had ik al positieve ervaringen met het bestellen bij dit bedrijf. Ze maken waar wat ze beloven, met name als het gaat om snelle leveringen. Ik merkte echter dat, hoewel het pakket compact genoeg was voor de meeste brievenbussen, het niet door de mijne paste. Dit was een klein ongemak. De kwaliteit van de DarnTough sokken is indrukwekkend. Ze overtreffen andere merken die ik eerder had en de duurzaamheid is een groot pluspunt.

Saskia 1 okt 2023
Reageer
L

Klantenservice rondom een defecte hoofdlamp

Recentelijk ondervond ik problemen met mijn hoofdlamp die onverwacht stopte met werken. Ik nam contact op met Dutchmudmen, en de manier waarop zij mijn probleem behandelden was ronduit indrukwekkend. Zonder veel gedoe kreeg ik direct een nieuw exemplaar toegestuurd. Wat vooral opviel was de hartelijkheid en professionaliteit waarmee ze communiceerden. Het is duidelijk dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat bij hen.

Linda 12 okt 2023
Reageer
A

Op zoektocht naar het perfecte schoenenpaar

Bij mijn zoektocht naar multifunctionele schoenen voor mezelf en speciale schoenen voor de modderrace van mijn zoon, werd DutchMudMen.com de uiteindelijke keuze. De gebruiksvriendelijkheid van de website, gecombineerd met gedetailleerde productinformatie, maakte de besluitvorming gemakkelijker. Na het doorlopen van de opties, kwam ik enkele mooie deals tegen. Het gehele aankoopproces was een fluitje van een cent, van het selecteren tot de snelle levering.

Anouk 7 jul 2023
Reageer
E

Leveringsproblemen met producten

Bij mijn recente bestelling viel mij op dat een paar van de producten in een minder dan ideale staat arriveerden. Ze vertoonden vlekken die zelfs na een wasbeurt zichtbaar bleven. Na verder onderzoek begreep ik dat dit issue ontstond in hun magazijn en niet per se een fout van de winkel zelf was. Toch was het teleurstellend, vooral omdat het product zelf van hoge kwaliteit leek te zijn.

Elise 5 jul 2023
Reageer
M

Geweldige webwinkel voor sportartikelen

Dutchmudmen heeft zich bewezen als een betrouwbare online winkel. De producten zijn van topkwaliteit en ze bieden hun assortiment aan tegen competitieve prijzen. Wat ik vooral waardeer, is hun snelle reactietijd, of het nu via e-mail of WhatsApp is. Het enige kleine struikelblok was de verzending via Post nl, wat leidde tot wat vertraging bij een retourzending. Desondanks zou ik deze winkel zeker aanraden aan anderen.

Marianne 3 jun 2023
Reageer
J

Teleurstelling over voorraad en retourkosten

Tijdens mijn zoektocht naar Darn Tough sokken op hun website, werd ik geconfronteerd met een frustrerend probleem. Ondanks dat bepaalde producten als beschikbaar werden getoond, bleken ze bij nadere inspectie niet op voorraad te zijn. Dit, samen met het feit dat ik € 6,50 moest betalen voor het retourneren van een eenvoudig paar sokken, maakte mijn ervaring met het bedrijf minder dan ideaal.

Jolanda 19 apr 2023
Reageer
S

Transparantie in het retourbeleid

Ik was blij met de snelle levering van mijn producten. Wat echt opviel, was hun klantvriendelijke retourbeleid. Je hebt de mogelijkheid om eerst een nieuw product te bestellen, beide items te vergelijken en vervolgens het minst favoriete item terug te sturen. Hoewel het tot wel 100 dagen duurde om een retour te verwerken, was ik toch tevreden. Het enige verbeterpunt was de snelheid van hun communicatie over het retourproces.

Sophie 8 mrt 2023
Reageer
E

Prima dienstverlening, maar overvloed aan e-mails

Mijn algemene ervaring met Dutchmudmen was positief, zowel wat betreft het product als de leveringssnelheid. Echter, de stroom aan e-mails die volgde na mijn aankoop was overweldigend. Van bestelbevestigingen tot aanbiedingen en verzoeken voor feedback, het leek wel een eindeloze stroom. Een beetje minder zou prettiger zijn, maar zal wel voor het geld verdienen moeten.

Esther 5 mrt 2023
Reageer
J

Hardloopschoenen voor een leuk prijsje

Bij Dutch Mud Men heb ik hele mooie hardloopschoenen besteld met maar liefst 47% korting! Dat zijn nog eens aanbiedingen. Ik had het geluk dat mijn maat er nog tussen zat. Andere maten waren wel uitverkocht. De verzending was gratis en ik had de schoenen de volgende dag al in huis. Ik ben er heel blij mee! De maat is perfect en ze lopen fantastisch. Ze zien er ook nog leuk uit.

Jaimy 24 dec 2022
Reageer
O

Zeer tevreden

Mooie rugzak besteld bij dutch mud men. Zeer tevreden over mijn aankoop. Er stond netjes bij vermeld dat de levertijd 3 werkdagen was. Als je dit van te voren weet is dit ook geen probleem. Gewoon betaald ondanks dat ik nog nooit van dit bedrijf had gehoord en na 3 werkdagen kreeg ik de rugzak netjes thuisgestuurd. Ik ben verbaasd over de goede kwaliteit van de rugzak. Deze is zeer goed te noemen.

Olivier 15 nov 2022
Reageer
K

Goede wandelschoenen

In de webshop van Dutch Mud Men goede wandelschoenen besteld. Nadat ik mijn keuze had gemaakt, had ik de schoenen snel in huis. Tegenwoordig durf ik schoenen wel online te kopen, omdat je eenvoudig kunt ruilen door het te retourneren. Het zijn hele fijne schoenen en de kwaliteit is echt goed. De prijs viel niet mee, maar dat zie je vaker bij zulke kwaliteitsproducten. Dutch Mud Men is een betrouwbare webshop.

Kees 11 nov 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Dutch Mud Men

Dutch Mud Men is dé ultieme one-stop-shop voor sporters die avontuurlijk willen lopen buiten de gebaande paden. Of het nu gaat om lange wandelingen, trailruns, mud runs of survivalruns, ze hebben de juiste uitrusting voor elke sporter. Of je nu een korte afstand van 3 kilometer loopt of een meerdaags avontuur aangaat, bij Dutch Mud Men vind je de geschikte spullen. Ze bieden een breed scala aan producten, van scherp geprijsde items tot de beste premium merken. Sinds 2012 specialiseren ze zich in het voorzien van de beste merken en producten voor de all-terrain runner. Of je nu hindernissen wilt trotseren of niet, bij Dutch Mud Men ben je verzekerd van hoogwaardige sportartikelen voor jouw favoriete sport van hardlopen over prachtige terreinen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://dutchmudmen.com
  • service@dutchmudmen.com