Duetz

Duetz

3.9 reviewscore • 11 reviews
E

Verkeerd geleverd en langzame afhandeling retour

Na positieve ervaringen in de winkel in Zeist ditmaal een broek via de webshop besteld. Mijn pakketje kwam redelijk snel; helaas kreeg ik niet de door mij bestelde broek geleverd maar een top. Ik dacht dit telefonisch op te lossen echter de webshop is uitsluitend per email bereikbaar. Ik heb de top direct teruggestuurd. Na 10 dagen gevraagd wanneer ik de creditering van het door mij betaalde bedrag tegemoet kon zien. Hun reactie was dat ze daar 14 dagen de tijd voor hebben. Nadat ik 15 dagen gewacht heb, heb ik wederom een email gestuurd. Dit keer werd mij naar de Track & Trace van mijn retourzending gevraagd. Gelukkig kon ik de creditering de volgende dag tegemoet zien.

Esther 10 apr 2024
Reageer
J

Langzame afhandeling van retourzending

Onlangs heb ik een minder vlotte ervaring gehad met Duetz betreffende de retourzending van een product. Aanvankelijk ontving ik geen enkele melding van Duetz over de status van mijn retourzending. Hierdoor besloot ik op eigen initiatief een retourbewijs via e-mail te verzenden. Dit moest eerst in hun magazijn worden geverifieerd. Vervolgens vroeg men opnieuw om mijn gegevens voor de terugbetaling vanwege een nieuw administratiesysteem. Ondanks toezeggingen voor uitbetaling, duurde het ongewoon lang voordat de terugbetaling daadwerkelijk plaatsvond. Het was nodig om herhaaldelijk herinneringen te sturen. Uiteindelijk werd het probleem wel adequaat opgelost, maar dit had aanzienlijk sneller kunnen gebeuren.

Jeroen 7 mei 2023
Reageer
L

Wisselende ervaring: Een anecdote

Mijn interactie met Duetz heeft meestal een positieve nasmaak, maar mijn recente ervaring wijkt hier helaas van af. Ongeveer twee maanden geleden kreeg ik een verleidelijke aanbieding via een folder van Duetz, waarin een oranje overhemd met een aantrekkelijke korting werd gepresenteerd. Ik ging naar de winkel in Bergen, maar tot mijn teleurstelling was het betreffende overhemd niet voorradig. Ze verzekerden me dat ze het zouden bestellen en contact zouden opnemen zodra het binnen was. Helaas bleven de beloofde seintjes uit, maar dat weerhield me er niet van om de winkel herhaaldelijk te bezoeken. Pas bij mijn derde bezoek, na tussenkomst van een vriendelijke verkoopster die ik al eerder had ontmoet, werd er actie ondernomen. Het overhemd zou worden toegestuurd en ik zou op de hoogte worden gesteld. Dat gebeurde echter niet. Het gevolg: geen seintje, geen oranje overhemd met witte blokjes, geen korting. Desalniettemin heb ik uiteindelijk een heel ander overhemd gekocht dat niet aan mijn oorspronkelijke verwachtingen voldeed. Jammer genoeg blijft het gewenste overhemd uit, samen met de beloofde korting.

Laura 1 mei 2023
Reageer
T

Voortreffelijke last-minute assistentie

Kort geleden bevond ik mezelf in een lastige situatie waarin ik op het laatste moment trouwkleding nodig had. Gelukkig bezat ik al een jasje en schoenen, maar mijn zoektocht naar de perfecte aanvulling werd onverwachts vergemakkelijkt door Duetz. De medewerker verleende een buitengewoon persoonlijke service en gaf blijk van een scherp gevoel voor stijl. Het was verfrissend om op zo'n cruciaal moment zo goed geholpen te worden. Mijn oprechte dank gaat uit naar het deskundige personeel dat me met raad en daad heeft bijgestaan.

Thijmen 15 apr 2023
Reageer
M

Onduidelijke websitefoto's en trage afhandeling

Onlangs plaatste ik een bestelling bij Duetz voor een aantrekkelijk vest, maar bij ontvangst viel het breisel aanzienlijk grover uit dan ik had verwacht op basis van de foto's op de website. Zwart is altijd een uitdaging, maar ik had gehoopt op helderdere foto's die meer details lieten zien. Teleurstellend genoeg moest ik het vest retourneren. Dit heb ik op 3 april afgeleverd in De Meern, maar tot op heden heb ik geen enkele bevestiging ontvangen van de ontvangst of enige verdere communicatie. Hierin schuilt ruimte voor verbetering.

Aan de andere kant wil ik benadrukken dat de fysieke Duetz-winkel in Zeist een uitstekende indruk maakt. Er is echter duidelijk ruimte voor verbetering in de webshop en de afhandeling van retourzendingen.

Marloes 14 apr 2023
Reageer
P

Uitstekende dienstverlening en deskundigheid

Ik wil graag mijn diepe waardering uitspreken voor de voortreffelijke assistentie die ik heb ontvangen bij Duetz. Onlangs zocht ik naar trouwkleding, en dit was een last-minute onderneming. De medewerker bood persoonlijke en deskundige begeleiding, met oog voor mijn stijlvoorkeuren. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en ik waardeer het ten zeerste dat Duetz een kans biedt aan gemotiveerde medewerkers zoals deze om te integreren in onze samenleving. Een klein verbeterpunt zou kunnen zijn om na afloop van de service een pepermuntje als dessert aan te bieden!

Peter 5 apr 2023
Reageer
J

Efficiente en kwalitatieve herenkleding

Jaarlijks plaats ik een bestelling voor herenkleding bij Duetz, en meestal ben ik uiterst tevreden. De kwaliteit van hun kleding is altijd hoogwaardig gebleken, en zelden stuur ik iets retour. Voor mij is dit de ideale manier om mijn garderobe up-to-date te houden met betaalbare en kwalitatieve stukken. En ook voor het geld hoef je het niet te laten.

Joris 20 mrt 2023
Reageer
C

Gewaardeerde persoonlijke service

De verkoopster bij Duetz heeft uitstekend werk geleverd door ruim de tijd te nemen voor mijn behoeften en voorkeuren. Ze bood zelfs alternatieven aan wanneer iets niet naar wens stond, zonder enige vorm van opdringerigheid. Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen en waardeer de persoonlijke service enorm. Verkoop met een glimlach is iets waar ik graag voor terugkom.

Casper 6 mrt 2023
Reageer
A

Prachtige kleding met enkele verbeterpunten

Duetz is een aantrekkelijke winkel met een uitgebreide collectie kleding. Ik heb hier al meerdere malen succesvol geshopt. Eén suggestie die ik graag wil delen, is dat als je een premium collectie kleding verkoopt, extra kosten voor kleine aanpassingen zoals het inkorten van een broek bij de aankoop van een kostuum niet wenselijk zijn, vooral als het product niet in de uitverkoop is.

Anton 28 feb 2023
Reageer
E

Gebrek aan communicatie

Ik deel deze recensie omdat Duetz mij hier per e-mail om vroeg. Helaas had ik een minder positieve ervaring. Een deel van mijn bestelling werd verkeerd geleverd, wat kan gebeuren. Ik nam contact op met ADAM.NL, maar de verbinding werd verbroken door de mevrouw aan de telefoon, die vervolgens ook niet terugbelde. Daarna belde ik DUETZ.NL (hetzelfde bedrijf), en hoewel ze beloofden het op te lossen en me terug te bellen, gebeurde er niets. Toen ik na twee weken zelf belde, kreeg ik te horen dat ze geen e-mails sturen over retourzendingen en dat dit pas volgend jaar misschien zou veranderen. Uiteindelijk kreeg ik na iets meer dan twee weken mijn geld terug, maar een beetje communicatie had dit proces zeker kunnen verbeteren. Ondanks dit ongemak is Duetz over het algemeen een prima winkel met mooie kleding en goede aanbiedingen.

Erik 28 feb 2023
Reageer
G

Snelle en nauwkeurige verzending

Mijn ervaring met de verzending van bestellingen bij Duetz is over het algemeen snel en precies. Helaas doen zich vaak problemen voor met de vervoerder, die pakketten niet aflevert maar direct naar de opslag brengt, waar je slechts een week hebt om het pakket op te halen. Dit kan tot onnodige vertraging en ongemak voor de klant leiden. Ik zou graag zien dat dit vervoersprobleem wordt aangepakt en verbeterd. Ondanks deze bezorgproblemen ben ik over het algemeen tevreden met mijn aankopen bij Duetz.

Gerrit 23 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Duetz

Er zijn 11 reviews geschreven over Duetz op Reviews.nl. Met een 3.9 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.duetz.nl
  • info@duetz.nl