R

DJI Mavic Air 2 is een super drone

Droneshop heeft volgens mij alles op het gebied van drones. Ik doe het gewoon voor mijn plezier om mooie foto's en filmpjes te maken, maar als ik alle categorieën en producten bekijk, komt de professionele dronepiloot volgens mij ook aan z'n trekken. Ze hebben drones met camera's, racedrones, zelfbouw drones. Maar ook allerlei soorten onderdelen en accu's. Echt te veel om op te noemen.

Ik ben zelf begonnen met een DJI Tello drone voor onder de 100 euro, maar als snel een wat duurder model gekocht. Nu heb ik een DJI Mavic Air 2 van zo'n 750 euro. Ik vond het de investering meer dan waard, omdat ik er veel tijd mee bezig ben. Over de webshop en producten verder niks te klagen. Ik ben er heel blij mee.

Ron 5 mei 2021
Reageer
Beste elektronica en witgoedwinkels

Dit zijn de beste elektronica en witgoedwinkels van december 2022.

Over Droneshop.nl

Als je een droneliefhebber bent, ben je bij Droneshop.nl aan het juiste adres. Droneshop.nl is dé expert op het gebied van drones en heeft alles in huis voor de echte droneliefhebber. Bij Droneshop.nl hebben ze voor ieder wat wils. Van beginnende drone-piloot tot professionele luchtfotograaf en van doe-het-zelf dronebouwer tot FPV-racer. Iedereen kan voor zijn ideale drone terecht op Droneshop.nl.

  • Nog niet geverifieerd