Donald Duck Shop

Donald Duck Shop

2.4 reviewscore • 5 reviews
M

Niet bereikbaar, en reageren niet op mails

Rugtas aangeschaft via Donald Duck webshop. Deze is defect. 3x dezelfde fotos verstuurd voor garantie aanvraag maar ze doen net alsof ze die niet ontvangen hebben. Telefonisch niet te bereiken en als je dan via een andere weg belt naar de abonnementen service zeggen ze dat de klantenservice geen telefoon heeft.

Martin 17 jan 2024
Reageer
L

Problemen met jaarabonnement betalen

Ik heb een gewoonte om mijn kleinkinderen te verrassen met een jaarabonnement op Donald Duck. Bij de meest recente aankoop, die ik telefonisch deed, moest ik opvallend lang wachten om een medewerker te spreken. Het aanbod van gratis romans als extraatje kwam onverwacht en was niet af te slaan, hoewel ik er geen interesse in had. Een optie voor e-books zou milieuvriendelijker en meer tijdseigen zijn. Bovendien werd mij verteld dat ik het abonnement niet ineens maar alleen maandelijks kon betalen, iets waar ik persoonlijk niet van houd. Dit soort abonnementen zou ik normaliter mijden, ware het niet dat ik hiermee mijn kleinkinderen gelukkig maak.

Liesbeth 9 sep 2023
Reageer
L

Onduidelijkheid bij aanbieding van Donald Duck

Onlangs werd ons verteld dat mijn kinderen een gratis jaarabonnement op Donald Duck hadden gewonnen, inclusief vakantieboeken. De blijdschap sloeg echter om in teleurstelling toen bleek dat we een formulier moesten invullen en onverwacht €13 per maand moesten betalen. Ondanks de belofte om gebeld te worden voor bevestiging, gebeurde dit niet. Na het stopzetten van de betaling en pogingen om contact op te nemen met de klantenservice, bleef een reactie uit. Uiteindelijk ontvingen we slechts één uitgave, terwijl er bijna een volledig maandbedrag werd afgeschreven. Deze ervaring en de nonchalante houding van de klantenservice hebben me erg teleurgesteld

Liza 24 aug 2023
Reageer
D

Frustratie met dubbele levering en service

Ik wil iedereen waarschuwen voor bestellingen bij de webshop van dit bedrijf. We kregen twee identieke pockets geleverd, wat het begin was van een lang en vermoeiend proces. Talloze mails en telefoontjes leidden nergens toe, en de klantenservice was niet behulpzaam. De standaardreactie was dat mijn klacht werd doorgezet, maar er volgde geen oplossing. Na bijna drie maanden en €40 lichter ben ik nog steeds niet verder gekomen. Dit is echt een teleurstellende ervaring geweest

Debbie 27 jul 2023
Reageer
W

Vertraging maar uiteindelijk tevreden met product

Ik heb recent een bestelling gedaan waarbij de levering acht dagen later kwam dan beloofd. Dit vereiste drie e-mails, een telefoontje en een chatgesprek van mijn kant om uiteindelijk het pakket in handen te krijgen. Ondanks de frustrerende vertraging ben ik zeer tevreden met de kwaliteit van de ontvangen producten. Het was het wachten uiteindelijk waard.

Willem 12 mrt 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Donald Duck Shop

De Donald Duck shop is dé plek voor alle lezers en fans van Donald Duck om te genieten van de leukste merchandise en leesmateriaal. Met een breed scala aan producten en publicaties is de shop geschikt voor alle leeftijden. Of je nu je Donald Duck-collectie wilt uitbreiden of op zoek bent naar een speciaal cadeau, deze shop heeft het allemaal. Het assortiment is divers en biedt voor ieder wat wils. Blijf op de hoogte van de nieuwste producten door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of volg de shop op social media. Met regelmatige updates blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en kun je als fan je collectie blijven uitbreiden. Ontdek de magie van Donald Duck in de Donald Duck shop en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.donaldduck.nl
  • support@donaldduck.nl