Doenkado

Doenkado

4.1 reviewscore • 11 reviews
E

Cadeaubon was bijzonder

Ik ben echt onder de indruk van de flexibiliteit en het gebruiksgemak van deze cadeaubon. Het feit dat deze een volledig jaar geldig is, biedt ontzettend veel vrijheid aan de ontvanger om te kiezen wanneer ze willen genieten van hun cadeau. Wat ik ook bijzonder vond, was de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan de bon, wat het een uniek en persoonlijk geschenk maakt. De snelle levering van de cadeaubonnen was een aangename verrassing, en het hele proces van bestellen tot ontvangen verliep vlekkeloos. Ik vond het echt een ideale manier om iemand speciaal te verrassen met iets dat ze echt waarderen.

Emma 1 okt 2023
Reageer
L

Diverse activiteiten

Deze ervaring was grotendeels positief dankzij de grote verscheidenheid aan leuke en diverse activiteiten waaruit ik kon kiezen. Het lange geldigheidsduur van de bon maakte het nog aantrekkelijker. Echter, een klein punt van kritiek is dat het te besteden bedrag niet duidelijk vermeld stond op de digitale bon. Dit leidde tot enige verwarring aan mijn kant, en ik denk dat het handig zou zijn als dit in de toekomst duidelijker aangegeven zou worden, of zelfs standaard op de bon zou staan. Dit zou de gebruikerservaring zeker verbeteren.

Lars 2 sep 2023
Reageer
R

Verre van positief

Mijn ervaring met deze fotoshoot was helaas verre van positief. Het ontbrak aan transparantie en eerlijkheid in de communicatie, vooral met betrekking tot de prijzen en wat precies inbegrepen was in de fotoshoot. De voucher gaf geen duidelijke informatie over het aantal foto's dat we zouden ontvangen. Dit leidde tot een onaangename verrassing na de fotoshoot, toen we werden geconfronteerd met extra kosten voor meer foto's. Dit voelde als een bedrieglijke praktijk en deed afbreuk aan de gehele ervaring. Het zou aanzienlijk beter zijn als alle relevante informatie, inclusief de prijzen, vooraf duidelijk en eerlijk gecommuniceerd zou worden.

Ruben 1 aug 2023
Reageer
D

ING Store speciale aanbiedingen!

Het uitgebreide aanbod en de speciale aanbiedingen via de ING Store waren zeer aantrekkelijk. Mijn suggestie zou zijn om een envelop of kaart bij de waardebonnen aan te bieden, idealiter tegen een kleine meerprijs. Omdat ik thuis geen printer heb, moest ik zelf een envelop en kaart kopen om de waardebonnen in te presenteren. Het zou een mooie toevoeging zijn als klanten de optie hebben om een compleet cadeaupakket te ontvangen, inclusief een envelop of kaart met de waardebonnen erin.

Daan Y 24 jun 2023
Reageer
S

Afdrukprobleempje maar verder top

Deze cadeaubon bood de mogelijkheid om iets te kiezen dat perfect aansloot bij de ontvanger, wat ik erg waardeerde. Echter, het proces van het afdrukken van de bon had enkele uitdagingen. De bon moest ik zelf printen, maar de lay-out was niet optimaal. Belangrijke informatie, zoals bonnummers en codes, viel gedeeltelijk buiten het afdrukgebied, wat resulteerde in enige verwarring en frustratie. Het zou handig zijn als de lay-out van de cadeaubon zodanig aangepast wordt dat alles op één pagina past en duidelijk zichtbaar is wanneer afgedrukt.

Sophie 18 apr 2023
Reageer
N

Goede keuze uit activiteiten

Mijn ervaring met de keuze uit verschillende activiteiten was overwegend positief. Het aanbod was divers en verspreid over het hele land, wat veel opties bood. Echter, een punt van verbetering betreft de communicatie over het reserveringsproces. Toen ik een activiteit bestelde, ontdekte ik pas na het ontvangen van de bevestiging dat ik verdere instructies via e-mail moest opvragen om mijn reservering te voltooien. Dit veroorzaakte enige onzekerheid, vooral omdat ik een reservering voor de volgende dag wilde maken. Gelukkig kon ik het met de organisatie regelen, maar het zou veel handiger zijn als dergelijke informatie vooraf duidelijk vermeld wordt op de website.

Noah 15 aug 2022
Reageer
F

Klantenservice heeft goed geholpen

Ik kwam een probleem tegen toen ik niet kon inloggen om mijn geplande wadwandeling te boeken. De klantenservice van Doenkado was echter uiterst behulpzaam en efficiënt in het oplossen van mijn probleem. Binnen een dag was alles geregeld, wat een geweldige verlichting was. Deze snelle en effectieve respons heeft mijn ervaring aanzienlijk verbeterd, en ik waardeer de moeite die gedaan is om mij te helpen.

Finn P 18 jun 2022
Reageer
J

Beleveniscadeau was ideaal

De mogelijkheid om een belevenis als cadeau te geven, vond ik ideaal, vooral voor diegenen die al veel materiële dingen hebben. Het beste aspect was de korting die ik kreeg met de ING rentepunten, wat het cadeau nog aantrekkelijker maakte. Een breder scala aan opties zou deze ervaring nog meer verrijken, maar voor mij was het voor nu een fijne oplossing.

Julia 29 mei 2022
Reageer
S

Boekingsopties

Ik vond het concept van het cadeau aantrekkelijk, maar de beperkte beschikbaarheid van data voor de activiteiten was een minpunt. In sommige gevallen lagen alle beschikbare data in het verleden of waren ze slechts beschikbaar in de zeer nabije toekomst. Dit bracht onzekerheid met zich mee over wat er zou gebeuren als het cadeau zou verlopen voordat ik het kon boeken, waardoor ik terughoudend werd om het risico te nemen. Een uitbreiding van de beschikbare data zou dit probleem verhelpen.

Sem 27 okt 2021
Reageer
M

Uitjes divers, maar reserveringsinformatie minder

De aangeboden uitjes waren leuk en divers, maar er waren enkele problemen met de reserveringsinformatie. De tijdstippen van bepaalde activiteiten, zoals de fluisterboottocht, werden pas duidelijk na het uitprinten van de voucher. Dit leidde tot aanpassingen en bijbetalingen voor ons. Gelukkig was de organisatie flexibel en konden we onze reservering wijzigen zonder extra kosten. Duidelijkere en vooraf beschikbare informatie zou de ervaring verbeteren.

Milan 6 aug 2021
Reageer
J

Erg te spreken over Doenkado

Ik was erg te spreken over het brede en actieve aanbod, wat veel mogelijkheden bood voor diverse activiteiten. Echter, een verbeterpunt zou zijn om de website actueel te houden met correcte informatie over de aangeboden activiteiten. In sommige gevallen kwam de informatie op de website niet overeen met wat de aanbieders daadwerkelijk aanboden. Dit kan leiden tot verwarring en teleurstelling bij klanten. Een efficiëntere bijwerking van de website zou dit probleem oplossen.

Jesse 5 aug 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Doenkado

Doenkado is een fantastisch cadeau-idee voor iedereen die op zoek is naar een unieke en onvergetelijke ervaring. Het bedrijf biedt een breed scala aan activiteiten, van avontuurlijke outdoor-ervaringen tot ontspannende wellness-behandelingen en culinaire hoogstandjes. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en biedt voor ieder wat wils, van jong tot oud. Doenkado heeft ook een gemakkelijk te gebruiken website waar klanten snel en eenvoudig een activiteit kunnen vinden die bij hen past en deze kunnen boeken. De klantenservice is uitstekend en het team staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en te helpen bij het plannen van de perfecte ervaring. Al met al is Doenkado een geweldig bedrijf met geweldige producten en diensten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.doenkado.nl
  • belevenissen@giftnation.nl