Ditverzinjeniet

Ditverzinjeniet

4.4 reviewscore • 11 reviews
J

Uitstekende service en kwaliteit

Mijn ervaring met deze winkel was zeer positief. Ze onderscheiden zich met een uiterst vriendelijke en deskundige klantenservice. Toen ik een bestelling plaatste, was ik aangenaam verrast door de snelle levering en de kwaliteit van de artikelen. Er deed zich een klein probleem voor - een artikel was beschadigd tijdens het transport. Echter, de manier waarop ze dit hebben afgehandeld, was voorbeeldig. Ze hebben me zonder enige moeite de volgende dag een nieuw exemplaar gratis toegestuurd. Dit toont hun toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid.

Jasper 11 sep 2023
Reageer
P

Problemen met creditcard

Mijn poging om bij deze winkel te bestellen was teleurstellend. Ondanks hun aantrekkelijke assortiment, stuitte ik op technische problemen tijdens het betalingsproces. Ik probeerde meerdere keren een aankoop van meer dan €70,- af te ronden met mijn creditcard. Telkens na het invoeren en goedkeuren van mijn gegevens via de app, gebeurde er niets. Dit probleem herhaalde zich drie keer, waardoor ik genoodzaakt was mijn bestelling bij een andere aanbieder te plaatsen. Het is jammer dat de betalingsprocedure niet naadloos verliep, wat een smet werpt op mijn winkelervaring.

Pieter 31 jul 2023
Reageer
S

Aangename webshop ervaring

Ik vond deze website echt een aangename verrassing. Ze bieden een scala aan leuke, innovatieve producten en de service is uitstekend. De levering naar België ging vlot en snel, wat ik erg waardeer. Ik kocht een grappig cadeau voor een jarige, wat erg in de smaak viel. Als extra verrassing zat er nog een klein presentje bij de bestelling. Deze webshop is zeker een aanbeveling waard door hun assortiment en klantgerichte service.

Simone 24 aug 2022
Reageer
L

Vlekkeloze oplossing voor een probleem

Ik had een gepersonaliseerd cadeau besteld, maar bij ontvangst bleek de tekst niet correct. Na contact met de klantenservice werd dit probleem snel en efficiënt aangepakt. Ik ontving onmiddellijk een nieuw product met de juiste tekst. De klantenservice erkende de fout en bood een passende oplossing, wat ik zeer waardeer. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in hun dienstverlening versterkt.

Lucas 10 mrt 2022
Reageer
A

Uitstekende service en betrouwbaarheid

Mijn ervaring met deze winkel tijdens de drukke kerstperiode was indrukwekkend. De bestelling kwam snel aan en was netjes verpakt. Er was een klein foutje in de bestelling, maar na een eenvoudig mailtje werd dit onmiddellijk rechtgezet. De volgende dag ontving ik al de correcte bestelling. Hun snelle en efficiënte manier van handelen toont aan dat je hier met vertrouwen kunt bestellen. Ze hebben een breed assortiment aan leuke artikelen, wat winkelen hier aangenaam maakt.

Annelies 21 dec 2021
Reageer
A

Snelle oplossing van een bestellingsprobleem

Er ontstond een klein probleempje bij mijn bestelling. Hoewel de betaling bevestigd was, ontving ik geen orderbevestiging. Toen ik mijn account controleerde, leek het alsof de order geannuleerd was. Na contact met de klantenservice werd duidelijk dat dit door een technische storing kwam. Ze waren erg vriendelijk en zorgden ervoor dat mijn bestelling alsnog snel werd afgeleverd. Dit soort efficiënte probleemoplossing en klantvriendelijkheid maakt dat ik graag bij hen bestel.

Abraham 14 dec 2021
Reageer
E

Uitgebreid assortiment en leuke cadeaus

Deze webshop heeft een uitgebreid assortiment aan leuke cadeau-ideeën. Ik bestelde een unieke wegrollende wekker, maar er waren wat problemen met de eerste leveringen. Het display van de eerste wekker was kapot en het batterijvak van de tweede werkte niet goed. In beide gevallen reageerde de klantenservice snel en efficiënt door mij onmiddellijk een nieuw, getest exemplaar toe te sturen, inclusief gratis batterijen. Dit soort toegewijde service maakt dat ik deze winkel zeer waardeer.

Erik 8 dec 2021
Reageer
F

Attente en snelle service

Ik bestelde een cadeau voor iemand anders, maar door een fout in de bevestiging werd het naar een verkeerd afhaalpunt gestuurd. Toen ik contact opnam, reageerde de winkel direct heel attent. Ze stuurden het cadeau opnieuw naar het juiste adres en lieten het verkeerd gestuurde pakket op het afhaalpunt. De jarige was uiteindelijk blij verrast met het cadeau. Deze snelle en attente reactie van de klantenservice maakte mijn ervaring met deze webshop zeer positief.

Femke 24 jun 2021
Reageer
I

Helaas niet werkend, wel fijn geholpen

Ik kocht een spel bij deze online winkel, maar helaas functioneerde het niet naar behoren. Na contact met de klantenservice werd mij beloofd dat ik de volledige kosten terug zou krijgen. Deze snelle en eerlijke aanpak heeft mijn vertrouwen in hun service versterkt. Op basis van deze positieve ervaring zal ik zeker in de toekomst opnieuw bij hen bestellen.

Iris 7 jan 2021
Reageer
D

Verwarrend winkelmandje

Ik vond het winkelmandje op de website nogal verwarrend. Telkens wanneer ik artikelen toevoegde, leken ze te verdwijnen. Wanneer ik dan probeerde de items opnieuw toe te voegen, verschenen de eerder toegevoegde artikelen weer, terwijl andere items verdwenen. Dit herhaalde zich constant, wat het online winkelproces erg frustrerend maakte. Ik ben daarom ook niet echt tevreden over de ervaring, maar uiteindelijk waren de producten wel prima.

David 30 nov 2020
Reageer
S

Extra aandacht voor de klant

Mijn ervaring met de bezorging van deze winkel was uitstekend. De levering was snel en het cadeau voldeed aan alle verwachtingen. Wat het extra speciaal maakte, was het persoonlijke tintje: een extra snoepzakje en een toepasselijke kaart met een succeswens en een smiley. Deze persoonlijke aandacht, gecombineerd met de snelle en correcte levering, maakte het winkelen bij deze webshop een bijzonder positieve ervaring.

Sophie 6 mrt 2019
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Ditverzinjeniet

Ditverzinjeniet is een webwinkel waar je de meest originele en creatieve gadgets kunt vinden. Het assortiment is enorm en de producten zijn van hoge kwaliteit. Van grappige keukenaccessoires tot handige reisgadgets en van leuke speelgoedartikelen tot mooie woondecoratie, er is voor elk wat wils. Bovendien wordt het aanbod regelmatig vernieuwd met de nieuwste trends en innovatieve producten. De website is overzichtelijk en de bestelling wordt snel geleverd. De klantenservice is goed bereikbaar en staat altijd klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen. Kortom, Ditverzinjeniet is dé plek om originele cadeaus te vinden voor iedere gelegenheid en de perfecte webshop voor gadgetliefhebbers!

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.ditverzinjeniet.nl
  • info@ditverzinjeniet.nl