Ditverzinjeniet

Ditverzinjeniet

4.0 reviewscore • 2 reviews
J

Uitstekende service en kwaliteit

Mijn ervaring met deze winkel was zeer positief. Ze onderscheiden zich met een uiterst vriendelijke en deskundige klantenservice. Toen ik een bestelling plaatste, was ik aangenaam verrast door de snelle levering en de kwaliteit van de artikelen. Er deed zich een klein probleem voor - een artikel was beschadigd tijdens het transport. Echter, de manier waarop ze dit hebben afgehandeld, was voorbeeldig. Ze hebben me zonder enige moeite de volgende dag een nieuw exemplaar gratis toegestuurd. Dit toont hun toewijding aan klanttevredenheid en betrouwbaarheid.

Jasper 11 sep 2023
Reageer
P

Problemen met creditcard

Mijn poging om bij deze winkel te bestellen was teleurstellend. Ondanks hun aantrekkelijke assortiment, stuitte ik op technische problemen tijdens het betalingsproces. Ik probeerde meerdere keren een aankoop van meer dan €70,- af te ronden met mijn creditcard. Telkens na het invoeren en goedkeuren van mijn gegevens via de app, gebeurde er niets. Dit probleem herhaalde zich drie keer, waardoor ik genoodzaakt was mijn bestelling bij een andere aanbieder te plaatsen. Het is jammer dat de betalingsprocedure niet naadloos verliep, wat een smet werpt op mijn winkelervaring.

Pieter 31 jul 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Ditverzinjeniet

Er zijn 2 reviews geschreven over Ditverzinjeniet op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.ditverzinjeniet.nl
  • info@ditverzinjeniet.nl