Direct Wonen

Direct Wonen

4.00/5.00 • 2 reviews
S

Appartement in Den Haag

Waarom kan ik geen betaalbaar appartement vinden? Ik word er helemaal gek van.. Direct Wonen is een goed initiatief maar er staat niks betaalbaars voor mij op. Ik wil gewoon een leuk appartement in Den Haag voor een betaalbare prijs maar helemaal niks.. Als er al een appartement is dan is die zo weg. Het is bijna allemaal boven de 1000 euro. Zoveel geld heb ik niet voor een appartement. Wat moet ik doen??

Stef 10 okt 2021
Reageer
J

Huurwoning gevonden dankzij Direct Wonen

Dankzij Direct Wonen heb ik eindelijk een huurwoning gevonden. Ik heb echt lang moeten wachten en heel veel gezocht maar eindelijk heb ik er één gevonden! Ik ben echt super blij!! Zonder Direct Wonen woonde ik nu waarschijnlijk nog bij mijn ouders. Mijn woning is in Amsterdam en ik was even bang dat ik niks in Amsterdam kon huren. Gelukkig is mijn geduld beloont met een huurwoning in Amsterdam! Het maandbedrag is wel hoog, maar dat kan ook bijna niet anders in deze tijd. Hopelijk is het woningtekort snel opgelost, zodat de huurprijzen ook wat omlaag gaan. Dat is echt nodig! Tot die tijd woon ik lekker in Amsterdam. Ik ben echt super blij!!!

Joyce 10 okt 2021
Reageer
Beste dienstverleningen

Dit zijn de beste dienstverleningen van december 2022.

Over Direct Wonen

Op Directwonen.nl kunnen huurders en verhuurders rechtstreeks met elkaar in contact komen. Verhuurders plaatsen gratis hun woning op de website. Huurders kunnen deze hierna bekijken waarna bij interesse een bericht gestuurd kan worden naar de verhuurder. Een eerlijk en transparant proces omdat er geen bemiddelaar tussen zit. Voor onbeperkt berichten sturen is wel een premium account benodigd.

  • Nog niet geverifieerd