Direct Wonen

Direct Wonen

3.7 reviewscore • 11 reviews
E

Geschikte woning gevonden in Amsterdam

De website is enorm gebruiksvriendelijk en heeft me geholpen bij het vinden van een geschikte woning in de buurt van Amsterdam. Ik kan het ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een nieuwe plek om te wonen. De interface is overzichtelijk en de navigatie is eenvoudig, waardoor ik snel de informatie kon vinden die ik nodig had. Ik heb zelfs enkele berichten kunnen versturen naar woningaanbieders en dankzij Direct Wonen heb ik nu een woning gevonden waar ik erg blij mee ben. Het is een geweldige bron voor huizenzoekers.

Esmee 6 sep 2023
Reageer
B

Abonnement na abonnement

Mijn ervaring met deze website was allesbehalve positief. Telkens wanneer ik op zoek was naar een woning, leek het alsof ik van het ene naar het andere abonnement werd gestuurd, zonder daadwerkelijke resultaten te behalen. Dit was een enorm frustrerende ervaring en ik had niet verwacht dat het zo moeilijk zou zijn om gewoon een plek te vinden om te wonen. Het leek erop dat ik steeds opnieuw moest betalen voor verschillende abonnementen op andere websites, en dit was erg ontmoedigend.

Bart 3 sep 2023
Reageer
S

Een geweldige website voor Rotterdam

Direct Wonen heeft een geweldige website. Ik kon snel en gemakkelijk een geschikte woning in Rotterdam vinden. De klantenservice was zeer behulpzaam en begeleidde me door het hele proces. Ik waardeerde het feit dat ik snel reacties ontving op mijn vragen en verzoeken. Als je op zoek bent naar een nieuwe woning, is dit zeker een website die je moet overwegen.

Sara 24 aug 2023
Reageer
M

Geld afschrijven zonder activatielink

Mijn ervaring met deze website was ronduit verschrikkelijk. Nadat ik een account had aangemaakt, ontving ik nooit de activatielink, maar er werden wel drie keer geldbedragen van mijn creditcard afgeschreven. Ik heb herhaaldelijk geprobeerd contact op te nemen via e-mail, maar ik heb nooit een reactie ontvangen. Dit lijkt niets minder dan oplichterij te zijn, en ik zou anderen ten zeerste afraden om hier gebruik van te maken.

Max 8 aug 2023
Reageer
E

Premium account verspild

Ik heb aanvankelijk een aanzienlijk bedrag betaald voor een 'premium account', maar dit bleek een verspilling van geld te zijn. Nadat ik dit had gedaan, hoorde ik niets meer van de verhuurder en was er geen manier om mijn geld terug te krijgen. Dit is des te teleurstellender gezien de huidige woningnood, en het lijkt erop dat sommige bedrijven gewoon proberen te profiteren van wanhopige woningzoekenden zonder daadwerkelijke service te bieden.

Eva 17 jul 2023
Reageer
N

Succes in groningen dankzij Direct Wonen

Mijn zoektocht naar een huurwoning in Groningen was een succes dankzij Direct Wonen. Gedurende enkele weken reageerde ik op beschikbare woningen binnen mijn budget, en uiteindelijk vond ik mijn nieuwe thuis. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en kan deze service aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een nieuwe plek.

Noah 6 jul 2023
Reageer
T

Blijven betalen bij deze website

Ik zou niemand aanraden om hier geld aan uit te geven. Deze website leidt je simpelweg door naar andere woningen en vereist dan opnieuw betaling voor een nieuw account. Het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat je hier daadwerkelijk een geschikte woning zult vinden. De klantenservice reageert niet, en mijn ervaring hier was absoluut teleurstellend.

Ties 28 jun 2023
Reageer
L

Snel en gemakkelijk een gezinswoning

Ik vond snel en gemakkelijk een geschikte woning voor mijn gezin via Direct Wonen. De website heeft een breed scala aan huurwoningen en ik kon gemakkelijk in contact komen met verschillende eigenaren. Ik ben dankbaar voor hun hulp en ondersteuning tijdens dit proces. Wij gaan hier nog jaren van genieten!

Luna 27 apr 2023
Reageer
S

Verhuurdersgenot bij Direct Wonen

Als particuliere verhuurder maken we vaak gebruik van Direct Wonen. Onze woningen staan snel online en we ontvangen snel reacties van potentiële huurders. Velen van hen komen via Direct Wonen bij ons terecht. Het is een geweldige website voor verhuurders zoals wij. En de huurders die we hier vinden zijn ook geweldig, dus geen wekelijks gezeur wederzijds!

Sanne 12 mrt 2023
Reageer
S

Appartement in Den Haag

Waarom kan ik geen betaalbaar appartement vinden? Ik word er helemaal gek van.. Direct Wonen is een goed initiatief maar er staat niks betaalbaars voor mij op. Ik wil gewoon een leuk appartement in Den Haag voor een betaalbare prijs maar helemaal niks.. Als er al een appartement is dan is die zo weg. Het is bijna allemaal boven de 1000 euro. Zoveel geld heb ik niet voor een appartement. Wat moet ik doen??

Stef 10 okt 2021
Reageer
J

Huurwoning gevonden dankzij Direct Wonen

Dankzij Direct Wonen heb ik eindelijk een huurwoning gevonden. Ik heb echt lang moeten wachten en heel veel gezocht maar eindelijk heb ik er één gevonden! Ik ben echt super blij!! Zonder Direct Wonen woonde ik nu waarschijnlijk nog bij mijn ouders. Mijn woning is in Amsterdam en ik was even bang dat ik niks in Amsterdam kon huren. Gelukkig is mijn geduld beloont met een huurwoning in Amsterdam! Het maandbedrag is wel hoog, maar dat kan ook bijna niet anders in deze tijd. Hopelijk is het woningtekort snel opgelost, zodat de huurprijzen ook wat omlaag gaan. Dat is echt nodig! Tot die tijd woon ik lekker in Amsterdam. Ik ben echt super blij!!!

Joyce 10 okt 2021
Reageer
Beste dienstverleners

Dit zijn de beste dienstverleners van juli 2024.

Over Direct Wonen

Er zijn 11 reviews geschreven over Direct Wonen op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Dienstverleners
  • https://directwonen.nl
  • klantenservice@directwonen.nl