Dierplagenshop.nl

Dierplagenshop.nl

5.0 reviewscore • 1 review
L

Electronische verjager voor muizen werkt goed

Wij hebben in onze achtertuin een container omheining waar al onze containers in opgeborgen staan. Ziet er een stuk beter uit dan drie losse containers maar helaas kwamen we erachter dat er een heel muizennest in zit. Meerdere keren naar de bouwmarkt geweest om allerlei spul te kopen maar niets werkte, muizen kwamen elke keer weer.
Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij de webshop van Dierplagenshop.nl, ook wel logisch als je de naam ziet. Ik heb persoonlijk een hekel om die kleine beestjes te doden dus we hebben een zogenaamd electronische verjager gekocht. Dit is een klein kastje die geluiden maakt zodat muizen niet meer durven te komen. Ideaal, sinds die tijd geen enkele muis meer gezien. En dat zonder die beestjes pijn te doen!

Lisanne 14 okt 2021
Reageer
Over Dierplagenshop.nl

Dierplagenshop.nl is de online webshop waar je moet zijn als het gaat om ongediertebestrijding binnen Nederland. Ze hebben hier een enorm assortiment aan producten die je kunt gebruiken bij ongediertebestrijding en werknemers die beschikken over jarenlange ervaring met deze producten. Je kunt er advies op maat krijgen over het weren en bestrijden van ongedierte. Daarbij hebben ze een grote voorraad, wat snelle (en goedkope) levering mogelijk maakt.