Dierplagenshop.nl

Dierplagenshop.nl

5.0 reviewscore • 1 review
L

Electronische verjager voor muizen werkt goed

Wij hebben in onze achtertuin een container omheining waar al onze containers in opgeborgen staan. Ziet er een stuk beter uit dan drie losse containers maar helaas kwamen we erachter dat er een heel muizennest in zit. Meerdere keren naar de bouwmarkt geweest om allerlei spul te kopen maar niets werkte, muizen kwamen elke keer weer.
Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij de webshop van Dierplagenshop.nl, ook wel logisch als je de naam ziet. Ik heb persoonlijk een hekel om die kleine beestjes te doden dus we hebben een zogenaamd electronische verjager gekocht. Dit is een klein kastje die geluiden maakt zodat muizen niet meer durven te komen. Ideaal, sinds die tijd geen enkele muis meer gezien. En dat zonder die beestjes pijn te doen!

Lisanne 14 okt 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Dierplagenshop.nl

Dierplagenshop.nl is een webshop die zich richt op het bestrijden van dierenplagen. Het assortiment van de webshop is zeer uitgebreid en biedt producten voor onder andere muizen, ratten, mollen, wespen en vliegen. De website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De klantenservice van Dierplagenshop.nl is goed bereikbaar en staat klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Daarnaast zijn de levering en verzending snel en betrouwbaar. De producten die Dierplagenshop.nl aanbiedt zijn effectief en van goede kwaliteit. Dierplagenshop.nl is een betrouwbare webshop voor iedereen die last heeft van dierenplagen en op zoek is naar effectieve oplossingen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://dierplagenshop.nl
  • info@dierplagenshop.nl