DGB Energie

DGB Energie

1.00/5.00 • 1 review
V

Begin niet aan DGB

In januari is mijn energiecontract wegens een faillissement overgenomen door DGB.
Dit merkte ik doordat er ineens een bedrag van bijna 200 euro werd geincasseerd door een tot nu toe onbekend bedrijf.
2 dagen later kreeg ik een e-mail dat DGB de klanten van mijn huidige leverancier had overgenomen. Eerst incasseren (zonder machtiging) en daarna informeren.

Nu, nog geen half jaar later betaal ik 360 euro in plaats van de 103 euro bij mijn oude leverancier, wegens de gestegen prijzen, let wel op: mijn gasverbruik heb ik met 75% in 1 jaar verminderd!

Nu, per 1 juli een verlaging van BTW wat inhoud dat de rekening met 40 euro omhoog gaat!

Dit voor wat betreft spooknota's en dubieuze berekeningen.. De toon waarmee De Grote Boef communiceert is al helemaal een schande: Je bent een wanbetaler, nietsnut, vervelend persoon, tot je maar blijft betalen, ook als je inmiddels naar ESSENT over bent gestapt, ik zal nog 1,5 maand moeten doorbetalen en dan gaan zij kijken wanneer ze de eindafrekening kunnen maken. Het is zelfs al zo ver dat ik van DGB de bevestiging heb ontvangen dat ik geen klant meer ben, ondanks dat gewoon betalen!
Weet wel dat deze club meteen met een deurwaarder klaar staat, zelfs als je je maandbedrag verlaagd! (dit heeft tot dan toe nog niets met een betalingsachterstand te maken!!)

Vic 5 jul 2022
Reageer
Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van september 2022.

Over DGB Energie

DGB Energie is een energiepartner met verstand van zaken. Ze leveren al jarenlang zowel gas als elektriciteit. Ze kopen duurzame energie in bij de agrarische sector, veelal duurzame bron biomassa en zon-, wind en waterkracht. Met tientallen werknemers en een ruim pand, genaamd Energiecentrum Hardenberg, timmert dit energiebedrijf aan de weg.

  • Nog niet geverifieerd